Moderator/ica: rio_Ferdy88
NYKnicks Fan je napisao/la:Rosberg i Hamilton nisu bolji vozaci od Vettela i Raikkonena.SaltCityAttack je napisao/la:jedino tako i mogu pobjedit drugacije ne ..prvo jer je mercedes bolji, aa drugo jer je i Hamilton bolji vozac
Nije, kakav Hamilton.SaltCityAttack je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Rosberg i Hamilton nisu bolji vozaci od Vettela i Raikkonena.SaltCityAttack je napisao/la:jedino tako i mogu pobjedit drugacije ne ..prvo jer je mercedes bolji, aa drugo jer je i Hamilton bolji vozac
Hamilton je bolji od njih trojice to je jasno ko dan ..barem kako vozi i sta nudi covjek na stazi..uz njega jos bi Alonsa dodao kao vozaca koji pravi veliku raziku i sa uzivanjem je gledati njih kad imaju borbu za poziciju
Ma nisu se popravili nista, 40 sekundi je razlikaNYKnicks Fan je napisao/la:KimiVettel
Ferrari se popravlja, valjda do Europe sklepaju sta sto moze parirati Mercedesu u potpunosti. A ionako sam zadovoljan sa ovim, svaka trka na podijum, jos i pobjeda, nakon one patnje sa Alonsom.
Ma brate, ja sam prezadovoljan, poceli su startati sa 2-3-4 mjesta, pobjedjivati, redaju podijume. Sjeti se proslih godina, kakva je patnja bila. Zato i kazem, valjda sta urade do Europe konkretno...tuzlak1987 je napisao/la:Ma nisu se popravili nista, 40 sekundi je razlikaNYKnicks Fan je napisao/la:KimiVettel
Ferrari se popravlja, valjda do Europe sklepaju sta sto moze parirati Mercedesu u potpunosti. A ionako sam zadovoljan sa ovim, svaka trka na podijum, jos i pobjeda, nakon one patnje sa Alonsom.
![]()
Sve je do tog ulaska manje u boks..
Bolid je isti kao iz prosle utrke, nista nije dirano, sve isto i za ovu utrku bilo.
kako nisu isto zaustavljanja su imali u boksu, osim vettela koji je morao dodatno da mjenja nos prednji, a da je ferari poslao kimija prije u boks za zadnju izmjenu mozda bi sad kimi bio i na prvom mjestu, pa kimi je sa srednjim tvrdim gumama bio brzi od mercedesa sa mekanim gumama, ovo je odlicno odvezeno od kimija ma da sam i dalje misljenja da su ga trebali prije u boks poslati i mozda bi i uspio pobjediti trkutuzlak1987 je napisao/la:Ma nisu se popravili nista, 40 sekundi je razlikaNYKnicks Fan je napisao/la:KimiVettel
![]()
Sve je do tog ulaska manje u boks..
Bolid je isti kao iz prosle utrke, nista nije dirano, sve isto i za ovu utrku bilo.
IlCapitano je napisao/la:Da su još 3 kruga ostala Kimi bi i Hamiltona uzeo.
".Hamilton je i u Mclarenu koji se poceo raspadat imao repektabilne rezultate za razliku recimo od timskog kolege sto govori koliko je on dobar"SaltCityAttack je napisao/la:vec sam editovo post ali evo opet cu ti reci mislis da su ovi bolji vozaci za gledat od Hamiltona ?.. evo ti Vettela pati se i ne moze covjek da prestigne 20 krugova mu iza ledja..Hamilton i Alonso su dva najkvalitetnija vozaca u F1.. jos ako im se poslozi bolid dobro jeste...Hamilton je i u Mclarenu koji se poceo raspadat imao repektabilne rezultate za razliku recimo od timskog kolege sto govori koliko je on dobar
evo ovog glupana Rosberga opet ce on Hamiltona da napadne da je on kriv jer je jako glup
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.