Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Kada je termin utakmice? Posto se nesto spominje da MUP nece dati da se igra isti dan i isti termin ko na Grbavici.
Cak se spominje mozda utorak ili cetvrtak?
Cak se spominje mozda utorak ili cetvrtak?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi u srijedu,zeljo u cetvrtak
Jel' vam to karta 10 KM za srijedu?
Jel' vam to karta 10 KM za srijedu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gdje Imamović nestade "preko noći"?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mislis sto nije igrao?? Ili ne mislis valjda da je napustio??
Ako nije igrao, to bi samo bilo zato sto su Bogi i Regoje tu, imali su crvenih kartona pa mu je bila prilika.

Ako nije igrao, to bi samo bilo zato sto su Bogi i Regoje tu, imali su crvenih kartona pa mu je bila prilika.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne znam. Ali znam da zadnje četiri utakmice nije bio u sastavu, a mislim ni na klupi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Bice i njemu sigurno prilika ponovo, pogotovo sada kad je kadar razapet na ovakav raspored. Mislim da bi mogao igrati na Gligorovoj poziciji ako bude se sta desilo Filipu.
@MortemHz Ja ne znam, mozda neko drugi zna.
Mislim da ce nas mnogi otpisati prerano. Nama treba samo jedan rival od ovih top 4 da kiksa, a da mi pobjedimo 5 slabih protivnika, posto ce rivali jedni drugih nasamarati. I tako bi u ligi dosli do cetvrto ili mozda i trece mjesto zavisi od kako nasa ekipa odigra.
11 "clean sheets"(t.j. nismo primili gol u 11 utakmica) od 22 utakmice ove sezone, a ove polusezone od 7 utakmica su 5 bile "clean sheets". Plus utakmica u kupu 0-0, 6 od 8 utakmica otkako je sezone nastavila. Drago mi je da igramo sigurnije, ovo ce biti bitno protiv rivala, vrijedi nam mnogo remi protiv bilo kojeg rivala, a pobjeda je jos bolja naravno.
Siroki promijenio trenera, samo smo mi i Slavija ostali a da nismo mijenjali trenera.
@MortemHz Ja ne znam, mozda neko drugi zna.
Mislim da ce nas mnogi otpisati prerano. Nama treba samo jedan rival od ovih top 4 da kiksa, a da mi pobjedimo 5 slabih protivnika, posto ce rivali jedni drugih nasamarati. I tako bi u ligi dosli do cetvrto ili mozda i trece mjesto zavisi od kako nasa ekipa odigra.
11 "clean sheets"(t.j. nismo primili gol u 11 utakmica) od 22 utakmice ove sezone, a ove polusezone od 7 utakmica su 5 bile "clean sheets". Plus utakmica u kupu 0-0, 6 od 8 utakmica otkako je sezone nastavila. Drago mi je da igramo sigurnije, ovo ce biti bitno protiv rivala, vrijedi nam mnogo remi protiv bilo kojeg rivala, a pobjeda je jos bolja naravno.
Siroki promijenio trenera, samo smo mi i Slavija ostali a da nismo mijenjali trenera.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Neki kolega postavio na temi PLBIH:

Da se zna da smo i dalje u trci
Ova utakmica protiv Sarajeva mislim treba smatrati k'o i svaku drugu utakmicu - moze se igrati, moze se pobjediti, pa vidimo kako ekipe kao Travnik, Mladost, Drina znaju igrati protiv Sarajeva ili Zvijezda protiv Zrinjskog, nas, Sirokog, sto nebi mogli i mi?
Sve je to u glavi.

Da se zna da smo i dalje u trci

Ova utakmica protiv Sarajeva mislim treba smatrati k'o i svaku drugu utakmicu - moze se igrati, moze se pobjediti, pa vidimo kako ekipe kao Travnik, Mladost, Drina znaju igrati protiv Sarajeva ili Zvijezda protiv Zrinjskog, nas, Sirokog, sto nebi mogli i mi?
Sve je to u glavi.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Meni sljedece kolo kao i svaka naredna utakmica.Pozitivan rezultat nas izbacuje u sami vrh,poraz nista novo i problematicno.Igraci moraju shvatiti da je sve do njih i ako zele sebi dobro i svojim porodicama neka oznoje guzice jer ce biti glavne baje u gradu i sire. 

Dajte 5 ko prosli put, pa da bude pun stadion 

Nismo humanitarci 

Bice Otoka puna koja god da je cijena 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
A koliko su bile cijene ulaznica za nas i manijake na Otoci zadnjih par utakmica?lupus je napisao/la:Nismo humanitarci
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Head je napisao/la:Ne mozes Nijaz staviti koliko mi mozemo platiti.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Normala cijena, ostalo je na nama da napunimo..sarajlija je napisao/la:Karta je 8kmHead je napisao/la:lupus, koliko ce biti karta?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jesi li siguran u ovo što si bolan napisao------A što ako GOSPODIN NIJAZ GRACIĆ objavi da je ulaz Slobodan ali da ne divljate vec ,,,,,dostojanstveno prihvatite poraz na lijepoj OTOCI.Head je napisao/la:Ne mozes Nijaz staviti koliko mi mozemo platiti.
Nema vam budista toliko novca.
8 je malo. Ocekivao sam barem 15.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.