Valjda bude lijepo vrijeme. Mene boli briga kakvo će vrijeme biti, ionako me matura toliko i ne zanima. Ionako smatram da je to samo gubljenje vremena.Otelo je napisao/la:Joj Malice meni ako bude kisa za maturu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Valjda bude lijepo vrijeme. Mene boli briga kakvo će vrijeme biti, ionako me matura toliko i ne zanima. Ionako smatram da je to samo gubljenje vremena.Otelo je napisao/la:Joj Malice meni ako bude kisa za maturu
Ma nije ni meni nesto posebno al kad vec idem onda makar nek bude kako valja.Unofficialpage je napisao/la:Valjda bude lijepo vrijeme. Mene boli briga kakvo će vrijeme biti, ionako me matura toliko i ne zanima. Ionako smatram da je to samo gubljenje vremena.Otelo je napisao/la:Joj Malice meni ako bude kisa za maturuBude li kod vas defile, hodanje kroz grad?
Citav grad se iskupi, jos subota a svi gledaju u "tebe". Katastrofa.Unofficialpage je napisao/la:Taj defile baš glupost. Umreš od stida dok prođeš pored ljudi![]()
Poslije mature na večeru otići, oprostit se i to je to.
Hvala, slobodno ti napiši kad šta novo saznaš.Unofficialpage je napisao/la:Nove informacije: Od čevrtka je to zatopljenje što je najava novog pogoršanja krajem ovog mjeseca i početkom sljedećeg.
Po Japanskim zavodima 5., 6., i 7. mjesec bi mogli biti dosta aktivni po padavinama i vlažniji, jedino bi 7. mjesec mogao biti malo topliji. Ali ovo je dosta daleko i moguće su promjene, kojih će naravno biti.
Bujrum u najljepši dio domovine!legenda reala je napisao/la:šta je Bado hoš to u Cazin pa se raspituješ za vrijeme
Neko na klixu otvorio temu Cazin kao grad budućnosti i stavio sliku tog kružnog tokaBaDa12 je napisao/la: Bujrum u najljepši dio domovine!![]()
Ja riješio Maternji jezik(valjda) i Njemački, imali neki grupni rad, ja doš'o pročito ono sa papira i dobi 3Otelo je napisao/la:Joj Belmine treba proci sve predmete u skoli![]()
Ja sve sredio samo matematika 1, 2 i 2 a ceka me jos pismena sa integralima
Ma, kružni tok je nula naspram svih ljepota koje nudimo. Samo što je to zadnji projekat, pa još uvijek odjekuje najviše. Dođeš, vidiš.legenda reala je napisao/la:Neko na klixu otvorio temu Cazin kao grad budućnosti i stavio sliku tog kružnog tokaBaDa12 je napisao/la: Bujrum u najljepši dio domovine!![]()
![]()
![]()
![]()
nego što si ovih dana odmarala s nikom BaDa12
Ma daleko meni Cazin, lakše mi do Njemačke nego da Krajine hahhaha zar ste tako lijepiBaDa12 je napisao/la:Ma, kružni tok je nula naspram svih ljepota koje nudimo. Samo što je to zadnji projekat, pa još uvijek odjekuje najviše. Dođeš, vidiš.legenda reala je napisao/la:Neko na klixu otvorio temu Cazin kao grad budućnosti i stavio sliku tog kružnog tokaBaDa12 je napisao/la: Bujrum u najljepši dio domovine!![]()
![]()
![]()
![]()
nego što si ovih dana odmarala s nikom BaDa12![]()
Ne kontam ovo drugo. Nisam nešto mnogo pisala ovih dana, je li to?
Pa ja, sve lijep Cazin, a svi sa prebivalištem u Sloveniji,Njemačkoj,Austriji,ŠvicarskojBaDa12 je napisao/la:Kakva Njemačka... Za Njemačku smo Švicarska.![]()
Fakat te ne kontam, nisi fer.
Živi, zato što naprave kuće iz tih vanjskih plata i pošalju onima koji ostanu tu.legenda reala je napisao/la:Pa ja, sve lijep Cazin, a svi sa prebivalištem u Sloveniji,Njemačkoj,Austriji,ŠvicarskojBaDa12 je napisao/la:Kakva Njemačka... Za Njemačku smo Švicarska.![]()
Fakat te ne kontam, nisi fer.![]()
a živi li narod ko u Njemačkoj, Švicarskoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.