Reds96 je napisao/la:@patriot nismo djeca, nećemo ići u bezvezne diskusije ko je u pravu, a tko nije.Jednostavno sve ćemo vidjet u toku derbija na Luzu te poslije njega kako je i kako će se otprilike završit prvenstvo a do tada je bezvrijedno ulazit u daljnje rasprave.
Nadalje, što se tiče utakmice koju smo odigrali jučer, pobjedili smo u gostima kod Belenesesa sa dva pogotka razlike (0-2) golovima Jonasa koji tako sve više puše za vratom prvom strijelcu lige Martinezu iz Porta (Martinez dao do sada 17, a Jonas 16).Ovom pobjedom smo korak bliže naslovu a već sljedećeg kola gotovo stvar oko naslova može biti riješena ukoliko slavimo protiv Porta kod kuće.Svakako kao i uvijek to će biti veliki derbi, spektakl kojeg ne bi smjeli propustiti.Meč se igra u nedjelju u 18:00 po našem vremenu.Porto također jučer slavio potiv Academice 1-0 te ostao na -3 od nas.Očekuje ih teško gostovanje već ovaj tjedan što nam dolazi u lp protiv Bayerna uzvrat te i u tome treba tražit priliku za pobjedu za vikend jer će bit umorniji za važan derbi.
Go Benfica!
Odsad diskutujemo ko je u krivu
Inače strašno me brine ko ce biti prvak Portugala, vjeruj mi svejedno mi je il bio Porto ili Rio Ave.
Halo ba, znaš li ti da ima država koja se zove Portoriko, kad je Benfica toliko jaka, što se ne zove Benfikariko!?