Sarajevo22 je napisao/la:Pa i upravu je covjek, gledao sam jucer siroki losije od nas igraju pa oni 4 utakmice ne znaju za gol. Ja se ne mogu sjetiti sezone sa ovoliko kikseva vodecih.
Po mojem misljenju ako si istinski navijac moras se nadati uspjehu kluba i boljoj igri, jes da nasa igra ni na sta nelici, al jase nadam da ce se desiti nesto u glavama igraca, jer mislim da je naj problem u njima samima, pa ce se i igra popravit.
Druga stvar mislim da Meho ima slabe pomocnike.
Dalje, jel gledate utakmice iz drugih zemalja, evo npr jucer arsenal cijelu tekmu napada al nije bitno kolko imas loptu u nogama ako je taj posjet bez kvantitete i kvaletete, arsenalov igrac gibs probija sa lijeve strane iz sredine ekipe dva igraca ulaze u sesnest i desno krilo znaci sa napafacem u sesnest ih je 4 kad gibs ubacuje loptu, eh tako se ugra sa bunkerom, mora biti vise trke naprijed sa vecim ubacivanjem igraca iz sredine i sa suprotnog krila u protivnicki sensesterac.
Kod nas puzigaca probija sa strane u sesnest beko sam ostali su daleko od gola jedino bekic par puta se ubacivao, sto li valjda um mrsko se vracati kad se lopta izgubi.
Dalje, bekovi kod nas nisu u stanju poslati jak ostar centarsut vec visoke spore centatsut kojisvaki visociji i malo bolji golman isprati i pokupi.
Dalje, slabo da neko je kvalitetno opali sa dvadeset kao sto je znao Milos il kako ga dade Bilbija protiv Mladosti.
Dalje, kaze meho hoce igru kratkih pasova al u kurcu ja tu igru vidim samo do tridesetmetara od protivnickog gola onda je uzme milos i seva il radovac, sto istome nekad i prodje kao drugi gol protiv travnika, il rustem pa ne zna sta s njom i sutne je nebu pod oblake, a rustem po onim snincina na youtube zaista ima kvalitetan sut precizan otkako je kod nas ja jos taj sut nisam vidio, kvalitetan.
Dalje,jesenas kad smo igrali sa zcmarom meho ubacuje purica na mjesto isturenog veznog, ja se zaibretio s tim, sto je bummm covjek, bar ja nisam upoznat, nikad igro tu poziciju sto ce reci da luta meho sa odabirom pozicije za igraca i nikad vise puric nije bio na toj pozicije isto tako radovac jesenas po menu razvaljivo na isturenom veznom, bummm proljece meho ga stavi na krilo gdje radovac veze nema, sto covjek radi da igracimamjenja pozicije odg nemam jedino se namece da on misli kako je ekipa limitirana.
Dalje, u prekidima, bilo da je nas il protivnikov prekid, mi smo fakat lose postavljeni i ne kracu se planski sve ho ruk, jedino benko, bas sam to pratio, da bjezi od cuvara i trazi pozicijy ostali stoje i cekaju ubacaj.
Nikad mi nije bilo jasno, eto toliki treneri se izmjenjali, da na svojem terenu igras sa jednim spice. Jedino mozda hoce konstantu u formaciji.
Ima tu jos dosta stvari, al misim da nije jedini uzrok Meho nego i ovaj tufer mi ne mirise gledo sam trening nekako mi lici na marionetu na treninzima i onaj drugi isto.
Eto, moramo se nadati da ce bit neki pozitivni sok al nisam siguran da je neka ekipa popravila igru u 5 dana.
Ako sam negdje pogrijesio ne napadajte me dajte da diskutujemo cinjenicama.
Samo ih po novcaniku udari pa ces vidjeti kako igraju...