KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

alan_kardec
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la alan_kardec » 17 apr 2015, 23:44

kad igra Zvezda ja sve shvatam ozbiljno. Ne bi vjerovao koliko.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 apr 2015, 23:54

alan_kardec je napisao/la:kad igra Zvezda ja sve shvatam ozbiljno. Ne bi vjerovao koliko.
hm možda vam to i jeste problem...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 apr 2015, 00:01

bolest kojoj nema lijeka :ljepota:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 apr 2015, 00:04

alan_kardec je napisao/la:bolest kojoj nema lijeka :ljepota:
ma ja šta ćeš... niste vi face ko mi... ono kuleri i mangupi... slika
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 apr 2015, 00:08

[youtube][/youtube]

Zamisli @DANTESe, da je ovako Mitrovic(ili Tejic, ako je to uopshte bitno) stavljao ruke na Machvana i za to dobio 2-3 faula u tekmi, a na njemu bilo svirano 4-5. Shta bi Vujoshevic uradio, ti nam reci, poshto nisi ostrashcen i ne patish od ozbiljnog shvatanja sporta (to su tvoji stavovi, je l'tako?) :?:

:kafa:

Ali ne, KKP je zhrtva uvek:
- i kad mu se sudi kao kad to naruche Danilovic&Todoric
- i kad bira ostale sudije
- i kad se daju navijachima kontakt telefoni tih sudija
- i kad mu igrachi prete neigranjem za reprezentaciju, pa dobiju po 20+ slobodnih za tekmu
- i kad se prekidaju utakmice izvodjenjem ekipe sa terena
- i kad se dovode Kristijan Golubovic i slichni da "podsete" sudije ko je ko u Srbiji...

Kako beshe ono vashe: nismo isti i jedno brdo-dva univerzuma :?: To je sigurno odgovor na ova pitanja, kao shto je uvek i bio - jbga, analitichka moc tegigarde je odavno pokazana. :zviz:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 apr 2015, 10:22

-i kad se kačimo za koš i ljuljamo koševe
-i kad krademo pehar
-i kad kukamo na sudije čak i onda kada sude u našu korist
-i kada prijetimo da ćemo hvatati za vrat
-i kada izmišljamo veze sa sudijama
-i kada nam je sva navijačka scenografija vrijeđanje djece, žena i bolesti rivala, ono čitavu utakmicu
-i kada prebijemo protivničke igrače a oni šutnu samo 6 bacanja
-kada tražimo nesportsku, a pravimo se ludi na faul 5 sekundi ranije...

i kada glumimo sociologa, i analitičara društva, a ustvari smo navijač, ostrašćen kao svaki drugi....

ah magica, magica, šta bi mi bez tebe?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 apr 2015, 10:32

DANTES je napisao/la:-i kad se kačimo za koš i ljuljamo koševe
-i kad krademo pehar
-i kad kukamo na sudije čak i onda kada sude u našu korist
-i kada prijetimo da ćemo hvatati za vrat
-i kada izmišljamo veze sa sudijama
-i kada nam je sva navijačka scenografija vrijeđanje djece, žena i bolesti rivala, ono čitavu utakmicu
-i kada prebijemo protivničke igrače a oni šutnu samo 6 bacanja
-kada tražimo nesportsku, a pravimo se ludi na faul 5 sekundi ranije...

i kada glumimo sociologa, i analitičara društva, a ustvari smo navijač, ostrašćen kao svaki drugi....

ah magica, magica, šta bi mi bez tebe?

Ja sam te pitao sa namerom da dobijem odgovor, a ne kontrapitanja - koja su nebulozna, BTW.
Ovo sranje u kome je srpska kosharka godinama pravi jedan klub, njegov trener i uprava. I to je svakome jasno, samo ne tegigardi - kojoj i ti pripadash. Vidi se ko se u mutnom najbolje snalazi i ko ne mozhe da radi nigde van tog mulja.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 18 apr 2015, 10:37

Ne znam, ja se trudim da budem objektivan.. I nervira me to bahacenje brojevima, tipa ovaj izveo samo 6 bacanja, bez da se analizira koliko ih je trebalo biti. Ja cu biti iskren i reci da nisam gledao reprizu, niti planiram gledati samo da bih vidio koliko je Partizan trebao dobiti.. ali ako niste ni vi, nemojte onda pricati kako je ostecen.

Isto tako nisam pricao nista o sudijama dok nisam vidio ovaj klip sa sumo rvacem Nikolom.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 apr 2015, 15:26

dscile je napisao/la:Ne znam, ja se trudim da budem objektivan.. I nervira me to bahacenje brojevima, tipa ovaj izveo samo 6 bacanja, bez da se analizira koliko ih je trebalo biti. Ja cu biti iskren i reci da nisam gledao reprizu, niti planiram gledati samo da bih vidio koliko je Partizan trebao dobiti.. ali ako niste ni vi, nemojte onda pricati kako je ostecen.

Isto tako nisam pricao nista o sudijama dok nisam vidio ovaj klip sa sumo rvacem Nikolom.
što sad ti žao, bojiš se da propustiš šansu da malo kukaš na sudije?
vidiš nisam ni ja pominjao sudije, ali vidim da sve više i više uzimaju maha oni "jadni mi sudije nas pokrale"

@magica sve to jeste, ali najveći plivač u mutnom je fmp, czb kako se već zove i čović(ne crvena zvezda već čović i njegove svojine, samo da naglasim)... ime, klub, dug, sve preko noći... ti kao veliki ljubitelj sistema i uređenosti ne bi mogao preko toga olako prelaziti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 18 apr 2015, 15:42

Ako je "kukanje na sudije" iznosenje ociglednog, onda kukam. Mada ja nisam uopste pisao kako su sudije krive za poraz. Niti zelim da se te sudije izbace iz narednih utakmica ove PO serije, jer sam siguran da ce vidjeti kakve su propuste pravili.. A i uostalom, nije Zvezda ta koja je trazila u regularnom dijelu da ne sviraju Crnogorci, Hrvati, Bosanci, Slovenci..

Svako ko je odgledao barem 5 kosarkaskih utakmica moze vidjeti da su sve sa onog klipa bili faulovi. Nadam se samo da nece biti veceras "kukanja" na sudije iz suprotnog tabora, jer sam prilicno siguran da ce veceras sve to svirati.. Bilo bi neshvatljivo da ti komesari za sudjenje ABA lige ne upute na vrijeme vecerasnje sudije, na to sta se radi Marjanovicu.

Ko radi, taj i grijesi.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 apr 2015, 15:52

ako je košarka balet... mada kad blažić ne dobije nesportsku za vađenje oka, sve je moguće...

što se tiče utakmice večeras mislim da je zvezda favorit, bez obzira na navijače...

nadam se dobrom navijanju bez bizarnosti i uvreda, ali znam da se zalud nadam...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 18 apr 2015, 16:01

Tribalian je napisao/la:???

[youtube][/youtube]
Ogromna sudijska greška. Dva slobodna za Akojona, udaranje Lazića tokom šuta Amera.. :oops: :roll:
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 18 apr 2015, 16:14

Zvezda dobija večeras!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 18 apr 2015, 16:55

DANTES je napisao/la:mada kad blažić ne dobije nesportsku za vađenje oka, sve je moguće...
slika
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 apr 2015, 19:44

DANTES je napisao/la: sve to jeste, ali najveći plivač u mutnom je fmp, czb kako se već zove i čović(ne crvena zvezda već čović i njegove svojine, samo da naglasim)... ime, klub, dug, sve preko noći... ti kao veliki ljubitelj sistema i uređenosti ne bi mogao preko toga olako prelaziti
Ajde :?:
Josh kad bi mi naveo neku moju apologiju Chovica, to shto prichash bi moglo da pije vodu.
Shtavishe, ne znam ni nekog ostrashcenog gurbeta (a politichki pismenog) koji dozhivljava Chovica na drugachiji nachin nego kao krimosa. Ali fora je pljucnuti po Chovicu, iako godinama takvi likovi vedre i oblache po sekcijama JSDP - za koje tegigardovci nemaju rechi kritike. ;)
Ne smeta vama Chovic jer je krimos (a moralo bi), vec vam smeta to shto je on u CZT. Znash to dobro i sam. :kafa:
:arrow:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 apr 2015, 19:53

e pa meni smetaju krimosi... smeta mi svaki u sportu, počev od onih iz fk partizan, pa preko ološa na tribinama kao što je kimi i njemu slični, pa sve nadalje...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 apr 2015, 19:58

DANTES je napisao/la:e pa meni smetaju krimosi... smeta mi svaki u sportu, počev od onih iz fk partizan, pa preko ološa na tribinama kao što je kimi i njemu slični, pa sve nadalje...
Tebi neka smetaju, vecini navijacha/simpatizera JSDP, kao ni SDCZV ne smetaju. Ali, to ti je shipka fazon: nekanam je u upravi sve krimos do krimosa, samo da mi gazimo one druge... :facepalm:
Problem je shto shipkashi ne bi trebalo da budu obraz i odraz razmishljanja per se. A oni to jesu, shto se dade videti i na ovom forumu, kao i na drugima. :kafa:

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 18 apr 2015, 20:38

CALE TI U DJUBRETARIMA,KEVA **** ZA 100 DINARA,OBEDUJES IZ KONTENJERA,KAD SI BIO DETE MALO KOMSIJA TE SILOVAO,JASNO JE KO DAN,VOLIS partizan......

Ajmo Zvezdo.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 18 apr 2015, 22:58

Tacno sam mislio kada su stigli na -1 da ce okrenuti, ali onda Kalinic mudonja pogodi trojku.. Prosto nevjerovatno koliko je popravio svoju igru od SP.

Sto rece komentator, ako Zvezda udje u polufinale, ovo je definitivno Dzenkinsova serija. Momak u dosadasnje tri utakmice 20 poena u prosjeku, uz sut za 2 od 60% i 3 od 41%.

Takodje, veliko bravo za Mitrovica. Njegov ofanzivni skok je prelomio utakmicu.. 11p, 9s, 5a. Tako se igra kapitenu!

Sutra ce biti jos teze, ali ako odigramo ko veceras, pobjeda je moguca..

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 apr 2015, 17:40

Ne treba nikoga posebno isticati, timski smo bili odlični, svako je imao neki svoj udio u pobjedi. Šta reći za Kalinića i njegove procente sinoć osim :tokralju: , Dženkins maestralan kroz sve tri utakmice, Luka odigrao kapitenski, Jović vrlo dobar u oba pravca, iako je i sinoć divljao Williams je pogodio onu tricu kad se lomilo, Lazić, Tejić dobar posao u odbrani... Radonjić fino izmiješao karte :thumbup:. Zasluženo smo ih uzeli.

Ništa euforija, ajmo momci po još jedan brejk večeras, a oni nek pričaju.
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.