FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SUDE MI, ZATO STO SVOJE VOLIM, VOLIM NAJVISE, STO SAM BRANIO MOJE NAJDRAZE!!!
VOLIM TE ZELJO!!!
VOLIM TE ZELJO!!!
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
I na kraju,citava sezona se svodi na medjusobne susrete ...
Cestitam na plasmanu u finale kupa i neka bolji pobjedi,pozdrav. 

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
Što je Leotar višak ? Stabilan drugoligaš u bivšoj nam državi kad je ta liga bila "primera" u odnosu na ovo sadŽeljovac je napisao/la:Leotar ti je definitivno tu višak. Je li samo u BiH važi pravilo da ukoliko su finalisti kupa iz istog grada, igra se samo jedna utakmica?LBJ MVP je napisao/la:NAPRIJED ŽELJO,SARAJEVO,VELEŽ,BORAC,LEOTAR,ČELIK,SLOBODAprotiv ovih izmišljenih velikana da konačno naša liga počne na nešto ličit
"Indija,Pakistan..."
Nemoze nam niko nista, jaci smo od sudbine 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
nemoze se pise odvojenoBosnier je napisao/la:Nemoze nam niko nista, jaci smo od sudbine

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Probisvjet
- Kontakt:
Cestitke.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa Leotra nikad nije odigrao nijednu sezonu u prvoj ligi bivše Jugoslavije. Samim time je daleko od ovih ostalih.LBJ MVP je napisao/la:A što je Leotar višak bili su odmah iza ovih za vrijeme "normalnosti".A ovo boldano ja mislim da u nas nikakvo pravilo ne važiŽeljovac je napisao/la:Leotar ti je definitivno tu višak. Je li samo u BiH važi pravilo da ukoliko su finalisti kupa iz istog grada, igra se samo jedna utakmica?LBJ MVP je napisao/la:NAPRIJED ŽELJO,SARAJEVO,VELEŽ,BORAC,LEOTAR,ČELIK,SLOBODAprotiv ovih izmišljenih velikana da konačno naša liga počne na nešto ličit![]()
A naravno, ŽELJO, Sarajevo, Velež, hiljadu praznih mijesta, pa ostali. Gledano isključivo prema rezultatima!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Puno sreće i iskreno vam želim duplu krunu.Mada ću oprt ponoviti,Željo je u ovom trenutku bolji,nažalostkiller je napisao/la:I na kraju,citava sezona se svodi na medjusobne susrete ...Cestitam na plasmanu u finale kupa i neka bolji pobjedi,pozdrav.
"Indija,Pakistan..."
Takodje sam i ja to pisao na drugom forumu, pokazalo se ko su najkvalitetnije ekipe trenutno u BiH, samo je Borac oslabljen odlaskom Bilbije i Vranjesa, zato su malo slabiji u odnosu na prvi dio sezone. U svakom slucaju hvala na cestitkamakiller je napisao/la:I na kraju,citava sezona se svodi na medjusobne susrete ...Cestitam na plasmanu u finale kupa i neka bolji pobjedi,pozdrav.

Tracy McGrady!!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Opusteno burazAYAN je napisao/la:Ne treba nam ništa, već je Osim održao obećanje... sada nek igraju rasterećeno...ali nek guraju do duple kruneRK Gradacac je napisao/la:SAMO NAS DUPLA KRUNA INTERESUJE!!!![]()

010 ISN'T JUST A CODE
Pa logicnije bi bilo da si i Iskru Bugojno stavio nego Leotar.soba 39 je napisao/la:Što je Leotar višak ? Stabilan drugoligaš u bivšoj nam državi kad je ta liga bila "primera" u odnosu na ovo sadŽeljovac je napisao/la:Leotar ti je definitivno tu višak. Je li samo u BiH važi pravilo da ukoliko su finalisti kupa iz istog grada, igra se samo jedna utakmica?LBJ MVP je napisao/la:NAPRIJED ŽELJO,SARAJEVO,VELEŽ,BORAC,LEOTAR,ČELIK,SLOBODAprotiv ovih izmišljenih velikana da konačno naša liga počne na nešto ličit

Leotar sekunde vidio nije u prvoj ligi u bivsoj nam drzavi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mene sada zanima, ima li još uvijek neko ko misli da Amar Osim nije dobar trener?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Može li Nijaz srediti da Novi Zeland bude prvak svijeta pada uzmemo lovu na kladionicama?
On je vec ulozio lovu na Sjevernu Koreju, tako da nista od toga...ronaldo9 je napisao/la:Može li Nijaz srediti da Novi Zeland bude prvak svijeta pada uzmemo lovu na kladionicama?

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Simpatizer
- Kontakt:
Cestitke i od mene.Edo_Majka je napisao/la:Takodje sam i ja to pisao na drugom forumu, pokazalo se ko su najkvalitetnije ekipe trenutno u BiH, samo je Borac oslabljen odlaskom Bilbije i Vranjesa, zato su malo slabiji u odnosu na prvi dio sezone. U svakom slucaju hvala na cestitkamakiller je napisao/la:I na kraju,citava sezona se svodi na medjusobne susrete ...Cestitam na plasmanu u finale kupa i neka bolji pobjedi,pozdrav.
Eh da nam je sad Bilbija pa da pospremi ove sanse koje smo imali. Zeljo je favorit u subotu, ali nada zadnja umire.

Valjda ce nam se vratiti ovi danasnji promasaji...
HAJ FAJV
zar je bilo takvihAYAN je napisao/la:Mene sada zanima, ima li još uvijek neko ko misli da Amar Osim nije dobar trener?

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Pa veča je kvota na Zeland, nema veze igram na Koreju, on najbolje zna,Isnar je napisao/la:On je vec ulozio lovu na Sjevernu Koreju, tako da nista od toga...ronaldo9 je napisao/la:Može li Nijaz srediti da Novi Zeland bude prvak svijeta pada uzmemo lovu na kladionicama?
Jednom su Nijazu naplatili kaznu za pogresno parkiranje u Novom Zelandu... nakon toga se Nijaz zarek'o da Novi Zeland nikad nece osvojiti SP u nogometu...ronaldo9 je napisao/la:Pa veča je kvota na Zeland, nema veze igram na Koreju, on najbolje zna,Isnar je napisao/la:On je vec ulozio lovu na Sjevernu Koreju, tako da nista od toga...ronaldo9 je napisao/la:Može li Nijaz srediti da Novi Zeland bude prvak svijeta pada uzmemo lovu na kladionicama?

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
U žilama krv se sledi, sad će Željo da pobjedi,
plavi momci teren gaze,
manijaci na njih paze,
S južne strane plamen gori, Željo Željo još se ori.
Idemo Grbavico, svi ko jedan KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU.
Da li je Stole iz Bora ostavio pesimizam?
Nema tog tite koji će stišati/smanjiti euforiju, još ako mlatnemo Borac akobogda u subotu, spavaćemo na stadionu.
Ono RUŽNO što se dešavalo dole me ne zanima, bitno da smo mi prošli. Samo jedna riječ: DOMINACIJA!!!
p.s. piva i pjesme sa fkzeljeznicar.com
plavi momci teren gaze,
manijaci na njih paze,
S južne strane plamen gori, Željo Željo još se ori.
Idemo Grbavico, svi ko jedan KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU.
Da li je Stole iz Bora ostavio pesimizam?

Ono RUŽNO što se dešavalo dole me ne zanima, bitno da smo mi prošli. Samo jedna riječ: DOMINACIJA!!!
p.s. piva i pjesme sa fkzeljeznicar.com

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden