FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ja sam
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ja sam » 14 apr 2010, 22:29

SUDE MI, ZATO STO SVOJE VOLIM, VOLIM NAJVISE, STO SAM BRANIO MOJE NAJDRAZE!!!
VOLIM TE ZELJO!!!
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 14 apr 2010, 22:30

I na kraju,citava sezona se svodi na medjusobne susrete ... ;) Cestitam na plasmanu u finale kupa i neka bolji pobjedi,pozdrav. :)
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 14 apr 2010, 22:31

Željovac je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:NAPRIJED ŽELJO,SARAJEVO,VELEŽ,BORAC,LEOTAR,ČELIK,SLOBODAprotiv ovih izmišljenih velikana da konačno naša liga počne na nešto ličit
Leotar ti je definitivno tu višak. Je li samo u BiH važi pravilo da ukoliko su finalisti kupa iz istog grada, igra se samo jedna utakmica?
Što je Leotar višak ? Stabilan drugoligaš u bivšoj nam državi kad je ta liga bila "primera" u odnosu na ovo sad
"Indija,Pakistan..."

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 apr 2010, 22:32

Nemoze nam niko nista, jaci smo od sudbine :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 apr 2010, 22:33

Bosnier je napisao/la:Nemoze nam niko nista, jaci smo od sudbine :D
nemoze se pise odvojeno :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 apr 2010, 22:33

Cestitke.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 apr 2010, 22:33

LBJ MVP je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:NAPRIJED ŽELJO,SARAJEVO,VELEŽ,BORAC,LEOTAR,ČELIK,SLOBODAprotiv ovih izmišljenih velikana da konačno naša liga počne na nešto ličit
Leotar ti je definitivno tu višak. Je li samo u BiH važi pravilo da ukoliko su finalisti kupa iz istog grada, igra se samo jedna utakmica?
A što je Leotar višak bili su odmah iza ovih za vrijeme "normalnosti".A ovo boldano ja mislim da u nas nikakvo pravilo ne važi :lol: :mrgreen:
Pa Leotra nikad nije odigrao nijednu sezonu u prvoj ligi bivše Jugoslavije. Samim time je daleko od ovih ostalih.
A naravno, ŽELJO, Sarajevo, Velež, hiljadu praznih mijesta, pa ostali. Gledano isključivo prema rezultatima!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 14 apr 2010, 22:34

killer je napisao/la:I na kraju,citava sezona se svodi na medjusobne susrete ... ;) Cestitam na plasmanu u finale kupa i neka bolji pobjedi,pozdrav. :)
Puno sreće i iskreno vam želim duplu krunu.Mada ću oprt ponoviti,Željo je u ovom trenutku bolji,nažalost
"Indija,Pakistan..."

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 14 apr 2010, 22:37

killer je napisao/la:I na kraju,citava sezona se svodi na medjusobne susrete ... ;) Cestitam na plasmanu u finale kupa i neka bolji pobjedi,pozdrav. :)
Takodje sam i ja to pisao na drugom forumu, pokazalo se ko su najkvalitetnije ekipe trenutno u BiH, samo je Borac oslabljen odlaskom Bilbije i Vranjesa, zato su malo slabiji u odnosu na prvi dio sezone. U svakom slucaju hvala na cestitkama ;)
Tracy McGrady!!!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 14 apr 2010, 22:38

AYAN je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:SAMO NAS DUPLA KRUNA INTERESUJE!!! ;) :mrgreen:
Ne treba nam ništa, već je Osim održao obećanje... sada nek igraju rasterećeno...ali nek guraju do duple krune
Opusteno buraz ;)
010 ISN'T JUST A CODE

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 apr 2010, 22:39

soba 39 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Što je Leotar višak ? Stabilan drugoligaš u bivšoj nam državi kad je ta liga bila "primera" u odnosu na ovo sad
Pa logicnije bi bilo da si i Iskru Bugojno stavio nego Leotar. :roll:
Leotar sekunde vidio nije u prvoj ligi u bivsoj nam drzavi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 14 apr 2010, 22:40

Mene sada zanima, ima li još uvijek neko ko misli da Amar Osim nije dobar trener?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 14 apr 2010, 22:40

Može li Nijaz srediti da Novi Zeland bude prvak svijeta pada uzmemo lovu na kladionicama?

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 apr 2010, 22:42

ronaldo9 je napisao/la:Može li Nijaz srediti da Novi Zeland bude prvak svijeta pada uzmemo lovu na kladionicama?
On je vec ulozio lovu na Sjevernu Koreju, tako da nista od toga... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 14 apr 2010, 22:43

Edo_Majka je napisao/la:
Takodje sam i ja to pisao na drugom forumu, pokazalo se ko su najkvalitetnije ekipe trenutno u BiH, samo je Borac oslabljen odlaskom Bilbije i Vranjesa, zato su malo slabiji u odnosu na prvi dio sezone. U svakom slucaju hvala na cestitkama ;)
Cestitke i od mene.

Eh da nam je sad Bilbija pa da pospremi ove sanse koje smo imali. Zeljo je favorit u subotu, ali nada zadnja umire. :mrgreen:
Valjda ce nam se vratiti ovi danasnji promasaji...
HAJ FAJV

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 apr 2010, 22:44

AYAN je napisao/la:Mene sada zanima, ima li još uvijek neko ko misli da Amar Osim nije dobar trener?
zar je bilo takvih :?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 14 apr 2010, 22:44

Isnar je napisao/la:
ronaldo9 je napisao/la:Može li Nijaz srediti da Novi Zeland bude prvak svijeta pada uzmemo lovu na kladionicama?
Pa veča je kvota na Zeland, nema veze igram na Koreju, on najbolje zna,

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 14 apr 2010, 22:46

Cestitke plavima... mnogo srece u nastavku...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 apr 2010, 22:46

ronaldo9 je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
Pa veča je kvota na Zeland, nema veze igram na Koreju, on najbolje zna,
Jednom su Nijazu naplatili kaznu za pogresno parkiranje u Novom Zelandu... nakon toga se Nijaz zarek'o da Novi Zeland nikad nece osvojiti SP u nogometu... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 apr 2010, 22:48

U žilama krv se sledi, sad će Željo da pobjedi,
plavi momci teren gaze,
manijaci na njih paze,
S južne strane plamen gori, Željo Željo još se ori.

Idemo Grbavico, svi ko jedan KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU.

Da li je Stole iz Bora ostavio pesimizam? ;) Nema tog tite koji će stišati/smanjiti euforiju, još ako mlatnemo Borac akobogda u subotu, spavaćemo na stadionu. :D
Ono RUŽNO što se dešavalo dole me ne zanima, bitno da smo mi prošli. Samo jedna riječ: DOMINACIJA!!!

p.s. piva i pjesme sa fkzeljeznicar.com :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.