AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 13 apr 2015, 00:09

ma **** kineze ili tamo neke ako ce biti isto kao kod intera neka onda berlusconija

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 13 apr 2015, 00:29

ronaldo99 je napisao/la:ma **** kineze ili tamo neke ako ce biti isto kao kod intera neka onda berlusconija
Ako si zadovoljan ovim sto Berlusconi cini svaka ti cast :roll:
A kinezi kakvi god budu tesko da ce biti gori od trenutnog Berlusconija

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 apr 2015, 00:45

Vala bas, kakvi god da su, ne mogu gore od ovog. :zzz:

A s obzirom da je Berla stisnuo i odlucio prodati (to mi je do pred neko vrijeme bilo nemoguce za povjerovati), onda vjerujem da klub ostavlja u dobre ruke, nekoga ko ce zaista ulagati i ko ce vratiti klub na stare staze. Odnosno, siguran sam u to.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 13 apr 2015, 11:29

Postoje 2 opcije, prva je da izvaže ponude i odluci koja je najbolja opcija za klub, pri tome ne gledajuci svoje vlastite interese, a druga sto sam neki dan procitao da hoce da saceka da vidi koja je ponuda najbolja za njega pri tome ne gledajuci na klub..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 apr 2015, 12:22

On će ionako u oba scenarija dobiti približan iznos novca, određena je konkretna cijena od samog početka i nema odstupanja. Zato vjerujem da će se prvenstveno gledati dobrobit kluba pa sve ostalo.
A i kolika god sirovina bio vala, ipak voli ovaj klub i to mu se ne može osporiti. :mrgreen:

Destra nema najmanje iduće 2-3 tekme tako da ostajemo samo na Pazziniju koji se ni sam ne sjeća kad je zadnji put zabio.
Jacku i Menezu fali još jedan žuti do suspenzije tako da će biti zajebano do kraja. Raduje makar što se Suso čini dobar. :problem:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 apr 2015, 13:28

Sad ce i Faraon tako da i Menez moze opet glumac postati :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 15 apr 2015, 17:57

Ajmo kinezi,angazujte nam Kloppa od ljeta :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 apr 2015, 18:04

Ancelotti 8-)
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 apr 2015, 19:16

Eh, Ancelotti... :bale:
Ali nije nerealno ocekivati ga u Milanu kad malo bolje skontas, ako popusi LS i ligu, rijesit ce se oni njega i eto ga nama, ionako se sve cesce spominje njegov otkaz u Rralu. Jos sklopiti dogovor sa kinezima, obecati ulaganja (tesko da ce iko pristati voditi ovo smece od ekipe, bez da se napravi cistka i dovede nova svjeza krv) i mogao bi on i pristati na takvo nesto, znamo da je spominjao kako bi se vrlo rado vratio u Milan. :P

Da se ovaj klub digne sa dna, potrebno je pored ulaganja dovesti kvalitetnog trenera, pa necu pretjerati ako kazem da je to najbitnija stavka od svega. I ne treba propustiti priliku dovesti ga kad bude slobodan i bez angazmana ili kao uvijek cekati da ga neko pokupi prije nas, ionako nema kvalitetnih trenera na trzistu, a mi vise nemamo vremena na bacanje.
Tu su u odabranom drustvu Conte, Klop, Emery, ali vrlo tesko bi bilo doci do njih tako da svaku dobru sansu ne smijemo propustiti. Ovo Montella, Mihajlovic, Sarri, ma za to necu ni da cujem, ne bi smjeli biti ni u opciji sto se mene tice. :yawn:

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 15 apr 2015, 19:23

Otkud Ancelotti sad? Joj kad bi se taj covjek jednog dana vratio.. Ne treba jos nista uzimati za ozbiljno, jer se jos nije glavna stvar rijesila. Kad se ova stvar oko prodaje rijesi, kad vidimo ko su novi ljudi na celu kluba, onda cemo znat kako stvari stoje. Do tad nista, bezvezne spekulacije samo. Nadam se da nas ceka ljeto promjena u Milanu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 apr 2015, 19:36

Moramo nesto pisat :D Al nije nerealno ako dodje do promjene vlasnika. Ancelotti je navodno izjavio da ako bi se vracao u neki klub to bi bio Milan

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 apr 2015, 20:37

To su samo pretpostavke :D ali s obzirom da se cini da je jednom izlaznom nogom iz Reala (jos gore ako zijani ligu ili LS), jedini naredni klub u koji bi otisao je Milan. A ne moram ni pisati koliko bi nam to znacilo jer ovom klubu prije svega treba trener pod pravim znacenjem tog imena, igraci su manje bitni.

Naravno, pod pretpostavkom da dodje novi vlasnik, da ga isprati dobrom platom, privuce, obeca ulaganje u klub... ako se to izjalovi, e to je onda pisi propalo i za iducu sezonu. :zzz:

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 16 apr 2015, 08:59

Ma samo nek se pise :D

Ta neizvjesnost i jest najgora, moze bit dobro ali se moze izjalovit na kraju sve. Valjda ce nas sunce ogrijat nakon toliko vremena, red bi bio. Znaci samo promjena vlasnika moze donijeti ocekivane promjene, nek nam je Bog na pomoci. :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 16 apr 2015, 18:02

Kaže Barbara da ne smije govoriti o prodaji Milana jer je potpisala pakt,koji joj to zabranjuje.Uglavnom nema više ni demantovanja tih navoda,što je jako dobro i pokazatelj je da se nešto zakuhalo,ali opet Milan je to...
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 apr 2015, 21:20

Koliko ja vidim, tu haman vise nema dileme da li je klub prodan. :yawn: A najbolje od svega sto ce se sve finalizovati do kraja sezone, pa nam ostaju citava 3 mjeseca za rad i oporavljanje.

iako su bili najavljeni cerci ili suso (ili obojica), kako gazzetta pise, sad je najizglednije da ipak honda pocne... :rol:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 apr 2015, 09:17

Ma ja, ne daj bože Pazzu stavit od prve minute

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 18 apr 2015, 16:41

slika 20. Clean sheet u 33 utakmice. :salut:

Vidim Honda opet u prvih 11 a Suso naravno ispašta. :rol:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 apr 2015, 17:31

Treba odraditi još tu jednu sezonu i u prvoj ligi sa pravim konkurentima, pa da vidimo ima li hljeba od njega. Daleko od toga da podcjenjujem, ali treba on puno više pokazati od jedne sezone u Seriji B sa najdominantnijim timom, sa njima bi vjerovatno i ja imao nekih desetak klin šitova. :mrgreen:

al' lik još kaže tek se vratio poslije petnaestak dana, još uvijek osjeća bol u zglobu, al' to ga ne sprječava da ga opet stavi u prvu postavu :lolno:
da nemamo alternative, pa haj, al' ostaviti ćerćija ili susa (po svemu sudeći obojicu) na klupi radi njega koji pola godine nije ni zabio ni asistirao, stvarno ne razumijem pa da me je*eš... šlag na tortu je i de jong-ginkel-poli sredina. :facepalm:

znači, lik nas već u startu svjesno sjeba u možda najvažnijoj utakmici sezone, utakmice koja bi makar donekle umanjila ovu sramotu od sezone :roll:

FORZA MILAN !

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 18 apr 2015, 17:35

Brate,Carpi je daleko od najdominantnije ekipe u ligi.Pred početak sezone vjerovatno nisu bili ni među pet najozbiljnijih kandidata za Serie A.Al' eto igraju sezonu iz snova predvođenu sjajnijim golmanom,a to Gabriel svakako jeste.
@francobaresi

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 apr 2015, 18:02

Ma jarane, jašta su nego najdominantniji... bježe 15 bodova od drugoplasiranog, 4 poraza, ubjedljivo najmanje primljenih golova, ma baš im sve ide u prilog. :mrgreen:
Opet kažem, ne podcjenjujem ga (iako bi u ovakvom timu svaki iole dobar golman imao sigurno oko petnaestak klin šitova), ali njegov pravi i prvi test će biti iduće sezone, kada će taj isti Carpi biti topovsko meso za većinu klubova.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.