Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Planir'o sam se i dalje držati Forda,opet Mondeo al' 2007 godište.Jer ovaj što je sad kod mene je imao 195000 na satu kad sam ga uzeo,a sad je to vec 245000,znaci pedeset hiljada km za dvije godine.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kod tebe je onda PSA motor, barem mi se tako cini, napola francuzAgentttB je napisao/la:2004 godište.Bosniacum Lilium je napisao/la:140 KS, pa koja je to godina kod tebe![]()
Kod mene 5 otvorene ne prelazi, ostalo koliko ga nagazis. I ja sam razmisljao prije Focusa o Mondeu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.sta planiras dalje uzimati ? Znaci uzimas dobre dnevnice
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Odes na gugle i ukucas ovo "dovnoald program za sjeckanje videa" jednostavno momce nije ti to matematika.vecaveca je napisao/la:Treba mi program za skratiti isjeci video ? jednostavan
De mi reci koje boje je ona koja drzava ukratko o njoj ?Cartman je napisao/la:Jedna mi curlika danas mrtva hladna kaze "Nisam znala da ste vi Bosanci bijelci".![]()
Trebao sam joj rec da nam je kita crnacka.
To rodica od onog Ante iz MostaraCartman je napisao/la:Jedna mi curlika danas mrtva hladna kaze "Nisam znala da ste vi Bosanci bijelci".![]()
De ti meni reci sta je Nerminovica natjeralo da za onu seljadiju navija? Ja koliko znam Skandinavci navijaju za gospodske engleske klubove.Cartman je napisao/la:Jedna mi curlika danas mrtva hladna kaze "Nisam znala da ste vi Bosanci bijelci".![]()
Vila skandinavska. Da je dobra oprostio bi joj, ovako sam je samo ruzno pogledao.Magnitogorsk je napisao/la:De mi reci koje boje je ona koja drzava ukratko o njoj ?Cartman je napisao/la:Jedna mi curlika danas mrtva hladna kaze "Nisam znala da ste vi Bosanci bijelci".![]()
jeste, ali onda bi morao da joj ga pokažeš i razočarašCartman je napisao/la:Jedna mi curlika danas mrtva hladna kaze "Nisam znala da ste vi Bosanci bijelci".![]()
Nermin moze potvrdit da se ne bi razocarala.DANTES je napisao/la:jeste, ali onda bi morao da joj ga pokažeš i razočarašCartman je napisao/la:Jedna mi curlika danas mrtva hladna kaze "Nisam znala da ste vi Bosanci bijelci".![]()
Siguran si da dobro vidi ?Cartman je napisao/la:Vila skandinavska. Da je dobra oprostio bi joj, ovako sam je samo ruzno pogledao.Magnitogorsk je napisao/la:De mi reci koje boje je ona koja drzava ukratko o njoj ?Cartman je napisao/la:Jedna mi curlika danas mrtva hladna kaze "Nisam znala da ste vi Bosanci bijelci".![]()
@Greivis: Ne znam brate, i mene cudi. Ovdje vole Englesku vise od vlastite drzave, a on navija za okupatore.
Sve je to Finska gore izradila sve isto maslo.Cartman je napisao/la:Finska nije Skandinavija momcino.Ne priznajemo te polu-ruse,-polu-laponce.
joj čega se sjeti... ja sam mislio da je ovo bio doni ili dex...Cartman je napisao/la:Nermin moze potvrdit da se ne bi razocarala.DANTES je napisao/la:jeste, ali onda bi morao da joj ga pokažeš i razočarašCartman je napisao/la:Jedna mi curlika danas mrtva hladna kaze "Nisam znala da ste vi Bosanci bijelci".![]()
Do neki dan me je cudilo sto je ovaj Dantes uvijek nesto agresivan prema meni, i kaci mi se na postove. A onda sam malo pretrazio u starim postovima i sjetio se zasto je to tako.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p2910243" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije, to je u Laktasima.Magnitogorsk je napisao/la:Jeli ono u Danskoj imaju kuce gdje drze zivotinje a ljudi ih teslace platis 200 e teslacis npr. urednu kozu.
Bajo nadam se da se u narednom postu neces raspitivati za cjenovnik.Magnitogorsk je napisao/la:Jeli ono u Danskoj imaju kuce gdje drze zivotinje a ljudi ih teslace platis 200 e teslacis npr. urednu kozu.