FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljeznicar1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljeznicar1 » 18 apr 2015, 01:04

Jbt covjeku nije ni do cega nakon ovoga sto se desilo.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseeMourinho » 18 apr 2015, 01:08

Rahmet ti duši Mirza...

Posto se može čuti nekoliko verzija price, ako ko zna sta je tacno bilo i radi čega nek mi pošalje PP, hvala ;)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 18 apr 2015, 02:55

Kolika samo tuga :( :( od juce me neki cudan osjecaj obuzeo da sma totalno zaboravio da se igra i liga, a kamol neki kiks komsija i racunicu za titulom...ne znam zaista nemam rijeci :( Mirza jos jednom rahmet ti dusi.

Ovi sto krive nekoga nisu upravu jer niko nije upravu. Ovi sto pozivaju na neki otpor kao prvo ne svhataju da se isti ne moze uraditi, a zasto...Duke je sve objasnio. Na kraju krajeva pored svih problema koje imaju građani ovog grada jos bi trebalo da budu kadije i sudije....

Istina je da policija ustvari pravosduje ne rade svoj posao kako treba, ali je isto tako istina da je citavih nekoliko generacija odraslo u bolesnom sitemu i da ces danas prije nac nekoga da ubije i Obamu ako treba za 500 maraka nego nekoga da ti iskopa kanal za 1000 maraka. Surova realnost i tu je svakoj raspravi kraj. Drzava u ku.rcu, grad u jos vecem, a drustvo u najvecem.

Sto se tice sutrasnje utakmice zelio bi naravno da pobjedimo mada totalno sam prazan i istrosen ne osjecam uospte onaj zar pred tekmu...ako ne pobjedimo necu zamjerati nikome siguran sam i da igracima nije svedno nakon svega
=\_1921_/=

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 apr 2015, 08:28

bagrcavi je napisao/la:Bosna nije "osnovana" 92. Prije nego što klikneš na pošalji pročitaj još koji put, jer pišeš enormne količine gluposti. Moj otac nije izgubio svoje zdravlje braneću ovu državi i ovaj grad, i muški članovi moje porodice nisu poginuli (a nije mali broj) da bi neki kenjac i maloumnik pisao da ovu državu treba zapaliti i uništiti i nazivao je gov.netom.
država je politički pojam. bosna nije, ali ova država, ovakva kakva jeste je osnovana '95, '92 je republika bosna i hercegovina koje od dejtonskog ustava više nema. i primarno je kriva za sve ovo. nije moja pokojna baba.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 18 apr 2015, 08:35

RIP.

Nisam htio, ali moram nešto napisati. Za Želju navijam odkako sam progledao i on je u mojoj plavoj krvi dok sam živ. Nikad se u životu nisam osjećao tužnije i jadnije.Gore mi je nego kada sam spašavao živu glavu u Brčkom ili kada sam u Tuzli džaba dobio degenek od murije (davno je to bilo Sloboda - Željo tamo neke 1998/99).
Ali, kada čitam ove komentare osjećam se ponosnim što sam dio Željine porodice. Osjećam da, nedao Bog, ako mi ikad u životu šta prijeko zatreba imam svoju plavu familiju da mi pomogne.
Sinoć je nas nekoliko brčanskih Manijaka dugo u noć raspravljalo šta je pametno učiniti.
Moramo ostati jedinstveni. Moramo očistiti naše redove od svih onih koji iz naše ljubavi prema Želji žele nešto ušićariti. Moramo očistiti naše redove od svih onih koji preko Manijaka prave ličnu promociju. Moramo zaštiti svakog poštenog i časnog brata. Glave se ne smiju više okretati u stranu kada barabe prave probleme.

Nema sile koja je jača od nas ako budemo jedinstveni.

p.s. Objavite ukoliko ima otvoren žiro račun za pomoć porodici ubijenog brata.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 18 apr 2015, 08:44

Kako sve ode u drugi plan, **** ga i liga i evropa i titula . Kako ce njegova mama i sestra izdrzati jos jedan gubitak, ah Boze pomozi toj dobroj porodici.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 18 apr 2015, 08:59

Uh, jesam istrošen. Da napomenem još jednom, ispred Merkatora u C fazi, AP, danas bus u 12:30, oni koji imaju više živaca mogu otići na Ilidžu odakle vozi GRAS za Vlakovo svakih sat, sat i po' nisam siguran. Porodica Raščić traži da se sve vjerski ispoštuje i da Mirzu ispratimo fatihom a ne navijanjem ili pjesmom. Mirza nas je dobro zadužio, kako nas tako i klub za koji je živio i bio primjer pravog čovjeka, primjer konstatacije "Željezničar živimo". Sve je palo u drugi plan nakon ovog nesretnog slučaja.. Molim našeg Uzvišenog Gospodara da oprosti Mirzi grijehe i da ga spasi kaburske patnje te da ga uvede u Džennet.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 apr 2015, 09:13

Tuga brate sta jedan klosar uradi .Trebamo svi u stroj i rec ne kriminalcima u Zelji ni na tribini.Mi stariji navijaci bi trebali isto ucestvovat a ne samo galamit kako je liga slaba i slicno.Zabranit Omaru da brani ovu stoku izroda.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 18 apr 2015, 09:45

Više ništa nije bitno ni Vitez, ni ova sezona, imamo mi puno vece probleme nego da li ćemo izboriti Evropu, bas sve je palo u drugi plan,Mirza rahmet ti duši! :, (

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 18 apr 2015, 09:56

shzna je napisao/la:Uh, jesam istrošen. Da napomenem još jednom, ispred Merkatora u C fazi, AP, danas bus u 12:30, oni koji imaju više živaca mogu otići na Ilidžu odakle vozi GRAS za Vlakovo svakih sat, sat i po' nisam siguran. Porodica Raščić traži da se sve vjerski ispoštuje i da Mirzu ispratimo fatihom a ne navijanjem ili pjesmom. Mirza nas je dobro zadužio, kako nas tako i klub za koji je živio i bio primjer pravog čovjeka, primjer konstatacije "Željezničar živimo". Sve je palo u drugi plan nakon ovog nesretnog slučaja.. Molim našeg Uzvišenog Gospodara da oprosti Mirzi grijehe i da ga spasi kaburske patnje te da ga uvede u Džennet.
Amin

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 18 apr 2015, 10:12

Nadam se samo da neće kiša..
Željezničar živimo !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 apr 2015, 10:15

ChWilla je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Bosna nije "osnovana" 92. Prije nego što klikneš na pošalji pročitaj još koji put, jer pišeš enormne količine gluposti. Moj otac nije izgubio svoje zdravlje braneću ovu državi i ovaj grad, i muški članovi moje porodice nisu poginuli (a nije mali broj) da bi neki kenjac i maloumnik pisao da ovu državu treba zapaliti i uništiti i nazivao je gov.netom.
država je politički pojam. bosna nije, ali ova država, ovakva kakva jeste je osnovana '95, '92 je republika bosna i hercegovina koje od dejtonskog ustava više nema. i primarno je kriva za sve ovo. nije moja pokojna baba.
+1
Veliku vecinu svih kriminalnih radnji medju kojima su i ubistva urade likovi koji su po svim osnovama vec odavno trebali biti iza resetaka.. "drzava" je odgovorna sto oni vec nisu bili iza resetaka i sto siju teror nad stanovnicima ovog grada.. Neduzni, hrabri i dobri ljudi najcesce stradavaju.. Tako je bilo u ratu, tako je i danas..

RIP MIRZA.
BUDI ŽELJO !!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 apr 2015, 10:17

champions1921 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
+1
Veliku vecinu svih kriminalnih radnji medju kojima su i ubistva urade likovi koji su po svim osnovama vec odavno trebali biti iza resetaka.. "drzava" je odgovorna sto oni vec nisu bili iza resetaka i sto siju teror nad stanovnicima ovog grada.. Neduzni, hrabri i dobri ljudi najcesce stradavaju.. Tako je bilo u ratu, tako je i danas..

RIP MIRZA.
Ma kakvi bolan...to je oduvijek tako bilo i bit ce...zlo uvijek pobjedjuje i dok **** Bakir i kompanija zivi kako zivi i sve dok mi zivimo ovako...sutra ces mozda ne do dragi bog biti ti a prekosutra mozda ja...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 18 apr 2015, 10:24

pijanBabo je napisao/la:Za ovo nije kriv ni Izo ni ostala bagra sa stadiona, niti klub niti mi normalni navijaci.

Za ovo je kriv MUP zajedno sa Tuzilastvom. Leglo nesposobne gamadi koja dozovljava da se u 7 dana desi 7 pucnjava. Bogalji koji otkriju bombu na stadionu i ne urade nista protiv toga, koji su imali ovog ubicu registrovanog u sistem i nista ne uraditi. Ali zato su prvi tu da ti napisu kaznu kada predjes kao pjesak na crveno.

Ovi iz Tuzilastva su posebna prica. Za njihovu nesposobnost treba doktorat spremiti. Njihova parola je "cekaj da se desi". Nikad nista preventirali nisu glupani, a primaju mjesecno sto ja godisnje.
6 metaka ispucu u momka, ma ja ba treba ga pustit nije namjerno :crazy:
jednom pitar-uvijek supak

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 apr 2015, 10:39

pa eto, izvjesni gospodin je 2010. osuđen na pet godina za pucnjavu, izašao nakon tri. i tu je jasno k'o dan da država hoće da je ovako i namjerno održava ovo stanje.

a 2012. kad smo uzimali duplu bilo je gore nego sad i zrelije da neko pogine, samo slučajno nije...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 apr 2015, 10:42

mentalitet87 je napisao/la:
pijanBabo je napisao/la:Za ovo nije kriv ni Izo ni ostala bagra sa stadiona, niti klub niti mi normalni navijaci.

Za ovo je kriv MUP zajedno sa Tuzilastvom. Leglo nesposobne gamadi koja dozovljava da se u 7 dana desi 7 pucnjava. Bogalji koji otkriju bombu na stadionu i ne urade nista protiv toga, koji su imali ovog ubicu registrovanog u sistem i nista ne uraditi. Ali zato su prvi tu da ti napisu kaznu kada predjes kao pjesak na crveno.

Ovi iz Tuzilastva su posebna prica. Za njihovu nesposobnost treba doktorat spremiti. Njihova parola je "cekaj da se desi". Nikad nista preventirali nisu glupani, a primaju mjesecno sto ja godisnje.
6 metaka ispucu u momka, ma ja ba treba ga pustit nije namjerno :crazy:
naravno da jeste namjerno, ali poenta je da je riječ o ponavljaču djela odranije dobro poznatom policiji i tužilaštvu, i da u normalnoj državi ne bi bio na slobodi u datom trenutku da bi se ovo desilo...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 18 apr 2015, 10:49

Ustajem, znam da je danas Željina tekma... Ma nije to to ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 apr 2015, 10:51

Baš tako... krenem da kačim klipove i pjesme kao i uvijek, ali ne može...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 apr 2015, 10:52

ChWilla je napisao/la:pa eto, izvjesni gospodin je 2010. osuđen na pet godina za pucnjavu, izašao nakon tri. i tu je jasno k'o dan da država hoće da je ovako i namjerno održava ovo stanje.

a 2012. kad smo uzimali duplu bilo je gore nego sad i zrelije da neko pogine, samo slučajno nije...
Nece drzava nista, jednostavno tako (ne)funkcionise. Sam znas kakva je i na kakvim temeljima je postavljena. U svijetu poremecenog sistema vrijednosti nije ni cudo sto se ovakve cesce scene desavaju. Ovo su samo plodovi takvog stanja. Kad emisija Kristijana Golubovica bude vise ispracena od strane omladine, od emisije u kojoj gostuje neki ekolog ili pravnik, doktor medicine sve ti je jasno i i znas cemu da se nadas. Simpatisanje nekog kluba i navijanje za isti je davno izgubilo svoj pravi kontekst. Zato je sve manje pravih navijaca na stadionima, mislim onih koji vole svoj klub i koji svojim djelima nece da ugroze isti.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 18 apr 2015, 10:53

Sanjao sam X... Nadam se da je to samo san. Naprijed Zeljo ljubavi moja :)
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Paromlinac i 13 gostiju.