FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elddar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elddar » 14 apr 2010, 22:02

Stole iz Bora je napisao/la:Gosti zasluženo odlaze u finale kupa BIH.

Ovom recenicom je prijenos utakmice zakljucio jedan hercegovacki portal.
pa normalno da je zasluženo.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 14 apr 2010, 22:02

BRAVO PLAVI LAVOVI

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 apr 2010, 22:02

svi u red po pasose :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

drug

Post Postao/la drug » 14 apr 2010, 22:03

Željoman je napisao/la:Žao mi Šehe, mora dat plazmu Šunjiću :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :( :( :( :(
jest, dace mu plazmu...keks

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 14 apr 2010, 22:04

Svaka vam čast majstori. I naravno ogromna pohvala za onako velik broj manijka, uprkos lošem vremenu i radnom danu.

EDIT
Amar me malo razočarao, mislim da je bio red da da Mostarcima još barem 10min fore, da nas konačno ove sezone pobijede. 4 tekme.........karanja
Strauss Junior

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 14 apr 2010, 22:04

nick je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
kinone je napisao/la:Kraj utakmice 1:1
Hvala, Bogu! Bitno je i da ne znamo za poraz, a finale još bitnije!

FAKAT SMO GOSPODSKI KLUB POSLIJE SAT VREMENA SE VRATILI NA TEREN I RIZIKOVALI ISPADANJE,SVAKA CAST AMARU I IGRACIMO STO SU OVO URADILI
Upravo tako :!:
Ko bi se to vratio na teren nakon svog tog divljanja i kamenovanja od strane domacih navijaca i još rizikovati da izgubi utakmicu nakon prekida od sat vremena :?: :?:
Željo, nakon svog tog cirkusa opet izašao na teren i završio posao na ZELENOM TERENU za razliku od pojedinih klubova koji traže bodova za zelenim stolom ;)
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 14 apr 2010, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 14 apr 2010, 22:05

Zeljo nije porazen u zadnji 12 utakmica racunajuci Kup i Pl sto je zaista fascinantno. :) Svaka cast igracima i strucnom stabu na ovoj pobjedi.UUUU protiv Borca ce da gori Grbavica. :mrgreen:
AMAR OSIM!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 14 apr 2010, 22:05

komax je napisao/la:Ma jel to sudio Cazinjanin nije se moglo nista drugo ni ocekivati, tamo je izmisljenja stela i preklapanje, al srecom nema nista jace od Zelje
Vjerovatno si iz Bos. Otoke kad tako pricas :) .

Ipak, ovo je nevidjeno i sramotno! Bili su toliko nemocni da nisu mogli tribinu isprazniti, iako se 4-5 puta utakmica pokusavala nastaviti! I, onda su cekali da ljudi odu kuci pa da se utakmica nastavi :shock: :shock: :shock: !
Delegat je teski debil!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 14 apr 2010, 22:06

E volim sto smo se vratili nakon sahat vremena i time pokazali ko je veliki klub u ovoj drzavi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 apr 2010, 22:06

cuj prekid od sat vremena, pa to nema nigdje. jeli stvarno prekid trajao sat vremena?

nova taktika policije za borbu protiv huligana, cekaj dok im ne dosadi bacati kamenice i kad se na kraju razidju kucama preuzmi kontrolu nad stadionom haha

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 14 apr 2010, 22:07

calcio je napisao/la:cuj prekid od sat vremena, pa to nema nigdje. jeli stvarno prekid trajao sat vremena?

nova taktika policije za borbu protiv huligana, cekaj dok im ne dosadi bacati kamenice i kad se na kraju razidju kucama preuzmi kontrolu nad stadionom haha
Jeste...trajao ravno sat vremena...i opet sudija nastavio utakmicu :lol:

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 14 apr 2010, 22:07

calcio je napisao/la:cuj prekid od sat vremena, pa to nema nigdje. jeli stvarno prekid trajao sat vremena?

jeste i više od sat vremena, al naravno mi smo na sve navikli u ovoj državi.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 apr 2010, 22:08

Gdje su sada oni koji su govorili da igramo lose, da ce Zrinjski rutinski proci u finale. Gdje su oni koji su govorili da mi samo pobjedjujemo zahvaljujuci jednom faktoru zvana sreca. Zeljo je danas pokazao da je najveci i najbolji klub u ovoj drzavi. I meni je drago sto su se igraci vratili na teren da ne bih bilo price prosli zahvaljujuci prekidu itd.
Zeljo je tri puta u mjesec dana nadigrao prvaka drzave i to dva puta na njegovom terenu, sto se rijetko ko moze pohvaliti u BiH.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 14 apr 2010, 22:08

ZELJINA SE PJESMA CUJE cijelim MOSTAROM odjekuje, naprijed PLAVI nek se zna zgazit cemo I BORCA :D

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 14 apr 2010, 22:08

Mnogi moraju da shvate da se za Želju ne navija, za Želju se živi!!!IDE VLAK IDE VLAK IDE VLAK :D
TM87

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 14 apr 2010, 22:09

mnogi su se Željini igraci istusirali nakon prekida al ko zna zna

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 apr 2010, 22:11

kalimero je napisao/la:Zeljo nije porazen u zadnji 12 utakmica racunajuci Kup i Pl sto je zaista fascinantno. :) Svaka cast igracima i strucnom stabu na ovoj pobjedi.UUUU protiv Borca ce da gori Grbavica. :mrgreen:
10
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 14 apr 2010, 22:11

123456 je napisao/la:E volim sto smo se vratili nakon sahat vremena i time pokazali ko je veliki klub u ovoj drzavi.
Za razliku od 99% klubova u ovoj ligi koji bi jedva cekali ovako nesto pa da ostanu pod katancem u svlacionici...ovim smo pokazali da smo NAJVEĆI KLUB U BOSNI I HERCEGOVINI!!! 8-) 8-)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 14 apr 2010, 22:12

19TM87 je napisao/la:svi u red po pasose :D
Ja se vec osiguro :lol: :lol: :lol: :lol:

neko iz mase
Kontakt:

Post Postao/la neko iz mase » 14 apr 2010, 22:12

udi bio sam na utakmici do prekida. Iz Mostara sam i navijam za Želju. Onoliko mržnje i primitivizma na jednom mjestu je sramota njima, nikada neće biti ono što je Željo jer su pravo mali i nikada neće biti ništa drugo. Ja sam sjedio na tribini sa ljudima koji navijaju za Zrinjski i sve do gola moglo se trpiti, bilo je tih nasih da kazem ''normalnih'' dobacivanja, psovki i sl. Nakon gola utrcao je u teren navijac Zrinjskoga i krenuo da napadne Šehića al prošlo je to bez posljedica, i lik ostaje iza Šehinog gola kao biću fin, , užas. Cijelo vrijem Željo je apsolutno dominirao i kontrolisao utakmicu, Zrinjski je fkt mal. I onda pokušaj da se izvede aut, Bajić nekoliko puta, nakon smirivanja tih idiota od strane igrača i trebera Zrinjskog no bezuspješno. Traje to nekih 30 minuta i nikom ništa. Za to vrijeme sa druge strane, tribina gdje sam i ja sjedio, ljudi gađaju našu klupu čime se stigne, ljudi srednjih godina, čak i stariji ne djeca, i aplaudira se na to konstantno. Policija posmatra majmune naslonjene na zid, jal ti ogradu stadiona, kako gadjaju i ubacaju razne predmete u teren bez ikakve reakcije.
Lijepo je biti normalan, oni se time ne mogu ponositi, makar ti koji su bili veceras tu i aplaudirali na primitivizam i idiotizam.

Željo je veliki a oni su jadni sa ljudima i ponasanjem koje su veceras prikazali. Lijepo je to što smo mi nakon izgreda idiota na Grbavici osudili i osjecali sramotu nakon toga čina, nikada ne bih bio u kozi malodusnih idiota sa stadiona pod Bijelim brijegom večeras nazočnih

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin i 29 gostiju.