pa normalno da je zasluženo.Stole iz Bora je napisao/la:Gosti zasluženo odlaze u finale kupa BIH.
Ovom recenicom je prijenos utakmice zakljucio jedan hercegovacki portal.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
BRAVO PLAVI LAVOVI
svi u red po pasose 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
jest, dace mu plazmu...keksŽeljoman je napisao/la:Žao mi Šehe, mora dat plazmu Šunjiću![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- BlueSharks
- Kontakt:
Svaka vam čast majstori. I naravno ogromna pohvala za onako velik broj manijka, uprkos lošem vremenu i radnom danu.
EDIT
Amar me malo razočarao, mislim da je bio red da da Mostarcima još barem 10min fore, da nas konačno ove sezone pobijede. 4 tekme.........karanja
EDIT
Amar me malo razočarao, mislim da je bio red da da Mostarcima još barem 10min fore, da nas konačno ove sezone pobijede. 4 tekme.........karanja
Strauss Junior
Upravo takonick je napisao/la:Željovac je napisao/la:Hvala, Bogu! Bitno je i da ne znamo za poraz, a finale još bitnije!kinone je napisao/la:Kraj utakmice 1:1
FAKAT SMO GOSPODSKI KLUB POSLIJE SAT VREMENA SE VRATILI NA TEREN I RIZIKOVALI ISPADANJE,SVAKA CAST AMARU I IGRACIMO STO SU OVO URADILI

Ko bi se to vratio na teren nakon svog tog divljanja i kamenovanja od strane domacih navijaca i još rizikovati da izgubi utakmicu nakon prekida od sat vremena

Željo, nakon svog tog cirkusa opet izašao na teren i završio posao na ZELENOM TERENU za razliku od pojedinih klubova koji traže bodova za zelenim stolom

Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 14 apr 2010, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo nije porazen u zadnji 12 utakmica racunajuci Kup i Pl sto je zaista fascinantno.
Svaka cast igracima i strucnom stabu na ovoj pobjedi.UUUU protiv Borca ce da gori Grbavica. 

AMAR OSIM!
Vjerovatno si iz Bos. Otoke kad tako pricaskomax je napisao/la:Ma jel to sudio Cazinjanin nije se moglo nista drugo ni ocekivati, tamo je izmisljenja stela i preklapanje, al srecom nema nista jace od Zelje

Ipak, ovo je nevidjeno i sramotno! Bili su toliko nemocni da nisu mogli tribinu isprazniti, iako se 4-5 puta utakmica pokusavala nastaviti! I, onda su cekali da ljudi odu kuci pa da se utakmica nastavi

Delegat je teski debil!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
E volim sto smo se vratili nakon sahat vremena i time pokazali ko je veliki klub u ovoj drzavi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
cuj prekid od sat vremena, pa to nema nigdje. jeli stvarno prekid trajao sat vremena?
nova taktika policije za borbu protiv huligana, cekaj dok im ne dosadi bacati kamenice i kad se na kraju razidju kucama preuzmi kontrolu nad stadionom haha
nova taktika policije za borbu protiv huligana, cekaj dok im ne dosadi bacati kamenice i kad se na kraju razidju kucama preuzmi kontrolu nad stadionom haha
Jeste...trajao ravno sat vremena...i opet sudija nastavio utakmicucalcio je napisao/la:cuj prekid od sat vremena, pa to nema nigdje. jeli stvarno prekid trajao sat vremena?

jeste i više od sat vremena, al naravno mi smo na sve navikli u ovoj državi.calcio je napisao/la:cuj prekid od sat vremena, pa to nema nigdje. jeli stvarno prekid trajao sat vremena?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Gdje su sada oni koji su govorili da igramo lose, da ce Zrinjski rutinski proci u finale. Gdje su oni koji su govorili da mi samo pobjedjujemo zahvaljujuci jednom faktoru zvana sreca. Zeljo je danas pokazao da je najveci i najbolji klub u ovoj drzavi. I meni je drago sto su se igraci vratili na teren da ne bih bilo price prosli zahvaljujuci prekidu itd.
Zeljo je tri puta u mjesec dana nadigrao prvaka drzave i to dva puta na njegovom terenu, sto se rijetko ko moze pohvaliti u BiH.
Zeljo je tri puta u mjesec dana nadigrao prvaka drzave i to dva puta na njegovom terenu, sto se rijetko ko moze pohvaliti u BiH.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
ZELJINA SE PJESMA CUJE cijelim MOSTAROM odjekuje, naprijed PLAVI nek se zna zgazit cemo I BORCA 

- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Mnogi moraju da shvate da se za Želju ne navija, za Želju se živi!!!IDE VLAK IDE VLAK IDE VLAK 

TM87
mnogi su se Željini igraci istusirali nakon prekida al ko zna zna
10kalimero je napisao/la:Zeljo nije porazen u zadnji 12 utakmica racunajuci Kup i Pl sto je zaista fascinantno.Svaka cast igracima i strucnom stabu na ovoj pobjedi.UUUU protiv Borca ce da gori Grbavica.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Za razliku od 99% klubova u ovoj ligi koji bi jedva cekali ovako nesto pa da ostanu pod katancem u svlacionici...ovim smo pokazali da smo NAJVEĆI KLUB U BOSNI I HERCEGOVINI!!!123456 je napisao/la:E volim sto smo se vratili nakon sahat vremena i time pokazali ko je veliki klub u ovoj drzavi.

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Ja se vec osiguro19TM87 je napisao/la:svi u red po pasose

-
- Kontakt:
udi bio sam na utakmici do prekida. Iz Mostara sam i navijam za Želju. Onoliko mržnje i primitivizma na jednom mjestu je sramota njima, nikada neće biti ono što je Željo jer su pravo mali i nikada neće biti ništa drugo. Ja sam sjedio na tribini sa ljudima koji navijaju za Zrinjski i sve do gola moglo se trpiti, bilo je tih nasih da kazem ''normalnih'' dobacivanja, psovki i sl. Nakon gola utrcao je u teren navijac Zrinjskoga i krenuo da napadne Šehića al prošlo je to bez posljedica, i lik ostaje iza Šehinog gola kao biću fin, , užas. Cijelo vrijem Željo je apsolutno dominirao i kontrolisao utakmicu, Zrinjski je fkt mal. I onda pokušaj da se izvede aut, Bajić nekoliko puta, nakon smirivanja tih idiota od strane igrača i trebera Zrinjskog no bezuspješno. Traje to nekih 30 minuta i nikom ništa. Za to vrijeme sa druge strane, tribina gdje sam i ja sjedio, ljudi gađaju našu klupu čime se stigne, ljudi srednjih godina, čak i stariji ne djeca, i aplaudira se na to konstantno. Policija posmatra majmune naslonjene na zid, jal ti ogradu stadiona, kako gadjaju i ubacaju razne predmete u teren bez ikakve reakcije.
Lijepo je biti normalan, oni se time ne mogu ponositi, makar ti koji su bili veceras tu i aplaudirali na primitivizam i idiotizam.
Željo je veliki a oni su jadni sa ljudima i ponasanjem koje su veceras prikazali. Lijepo je to što smo mi nakon izgreda idiota na Grbavici osudili i osjecali sramotu nakon toga čina, nikada ne bih bio u kozi malodusnih idiota sa stadiona pod Bijelim brijegom večeras nazočnih
Lijepo je biti normalan, oni se time ne mogu ponositi, makar ti koji su bili veceras tu i aplaudirali na primitivizam i idiotizam.
Željo je veliki a oni su jadni sa ljudima i ponasanjem koje su veceras prikazali. Lijepo je to što smo mi nakon izgreda idiota na Grbavici osudili i osjecali sramotu nakon toga čina, nikada ne bih bio u kozi malodusnih idiota sa stadiona pod Bijelim brijegom večeras nazočnih