Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
ne recite da vam nisam nudio Cavandu
- bianconeros
- Kontakt:
Ma upravi si , trebaju nam bekovi jer Licht se gubi u zadnje vrijeme . Evra mozda jos ovu god i sigurno napusta.
Jedno je sigurno a to da ce ovaj ljetni mercato biti intresantan...bit ce svasta i nesta...
zaboravi i za Lacazette ,, odlican napadac
Jedno je sigurno a to da ce ovaj ljetni mercato biti intresantan...bit ce svasta i nesta...
zaboravi i za Lacazette ,, odlican napadac
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- 10DelPiero
- Kontakt:
I meni je to sasvim ok jer ako on nije zainteresovan za smanjenje a vec si postigao dogovor sa klubom onda si u vrlo losem polozaju a ovako ukoliko bi igrac pristao znas na cemu si i kako dalje sa njegovim klubommasteRofPoker je napisao/la:Ne. Pa to ti je sada, kako da ti kazem, moderno.IlCapitano je napisao/la:http://gianlucadimarzio.com/en/calciome ... situation/
Kaže Di Marzio da je Cavani uzeo sedmicu dana da razmisli o našoj ponudi 7.5 miliona, ali da je otvoren povratku u Italiju. Atletico Madrid i United su također jako zainteresovani.
Jesmo li mi jedini koji prvo sa igračem platu dogovore pa onda sa klubom cijenu?
Ispipa se teren tj. provjeri se kako igrac razmislja i onda se djeluje. Mozda nije bas fer nacin ali nekako je dobar, znas otprilike na cemu si.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Inace vrlo interesantno oko Cavanija ali meni licno vrlo malo vjerovatno pogotvo jer mislim da je i Ibra na izlaznim vratima te ce on definitivno da preuzme njegovu ulogu kao glavna spica ekipe.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Laudisa...Cavani's open to a move to Juventus. The dream is a Dybala-Cavani duo especially if Tevez leaves or Pogba's sold
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Burberry46
- Kontakt:
Zbog cega su promijenili sponzora na dresu za 3 utakmice? Moze li malo opsirnije
1946
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma reklamiraju Expo sajam u Torinu, to je to...
A ovo za Cavanija, raja ne zanosimo se bez veze, svakog ljeta ista priča, samo drugo ime. I ja ponekad ispadnem naivan, nasjednem na pisanje italijanske štampe pa na kraj bude tresla se gora rodio se miš.
A ovo za Cavanija, raja ne zanosimo se bez veze, svakog ljeta ista priča, samo drugo ime. I ja ponekad ispadnem naivan, nasjednem na pisanje italijanske štampe pa na kraj bude tresla se gora rodio se miš.

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja se ne zanosim još, ali jedan dio mene jako vjeruje da je ovo ljeto kad bi se mogli malo isprsiti i dovesti tako jednu zvijerku.
Što se Cavanija tiče, moj daleko najdraži igrač van Juventusa. Zna L'Avvocato koliko ga priželjkujem još od Palerma i ovog gola:
[youtube][/youtube]
Znači 6 godina ga već priželjkujem, mora nekad ****
Što se Cavanija tiče, moj daleko najdraži igrač van Juventusa. Zna L'Avvocato koliko ga priželjkujem još od Palerma i ovog gola:
[youtube][/youtube]
Znači 6 godina ga već priželjkujem, mora nekad ****

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlFantasista
- Kontakt:
Slažem se ja da bi bila špica dovođenje Cavanija, pola utakmica bi mi dobijali u svlačionici koliko bi nas se protivnici plašili, ali pisao sam prije nekoliko dana PSG će se prije odreći Ibrahimovića nego Cavanija.
Ali samo lakapo, Allegri ako osvoji duplu krunu i dođe do polufinala Lige šampiona je zaslužio lijep poklon.
Meni se sviđa što se dovodimo u kontekst sa brzim i eksplozivnim igračima, a ne statičnim koji nam neće donijeti ništa dobrog.
Obzirom da da nam je roster-manje više popunjen i svaka pozicija poduplana red je da se iskešira na nekog 50 miliona pa kud puklo da puklo.
Ali samo lakapo, Allegri ako osvoji duplu krunu i dođe do polufinala Lige šampiona je zaslužio lijep poklon.

Meni se sviđa što se dovodimo u kontekst sa brzim i eksplozivnim igračima, a ne statičnim koji nam neće donijeti ništa dobrog.
Obzirom da da nam je roster-manje više popunjen i svaka pozicija poduplana red je da se iskešira na nekog 50 miliona pa kud puklo da puklo.

Kun fejekun!
- L'Avvocato
- Kontakt:
@Kapiten A meni uvijek nešto odbojan bio. I dok je igrao za Palermo čak. Šta ja znam, ima tako tih igrača koje nikad ne bi volio vidjeti u Juventusovom dresu
To, naravno, ne znači da ne cijenim njegove fudbalske kvalitete. Na drugu stranu skroz.
Ovog ljeta se nadam samo Verrattiju. Ne bi bilo loše i da se neki kvalitetan bek dovede.

Ovog ljeta se nadam samo Verrattiju. Ne bi bilo loše i da se neki kvalitetan bek dovede.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Cavanda? prošlo kolo dvije asistencije, ne zna se koja je boljaL'Avvocato je napisao/la:Ne bi bilo loše i da se neki kvalitetan bek dovede.

Karli likes this
Andrej, opklada ispoštovana 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Gospodin si
3-5-2 večeras vjerovatno protiv vas Chini. Marchisio i Evra odmaraju kako navodi Tuttosport.

3-5-2 večeras vjerovatno protiv vas Chini. Marchisio i Evra odmaraju kako navodi Tuttosport.
★★★
Juventus FC
Gubimo 2 razlike.
Ovo je mec za scudetto i igrati s Padoinom, Sturarom i plus odmarati Moratu nije pametno, bez obzira na LP.
Bod bi bio dobar, ali s porazom ovdje se kompromitujemo, a raspored je pretezak.
Vidjet cu nakon meca jesam li imao pravo.
Ovo je mec za scudetto i igrati s Padoinom, Sturarom i plus odmarati Moratu nije pametno, bez obzira na LP.
Bod bi bio dobar, ali s porazom ovdje se kompromitujemo, a raspored je pretezak.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- bianconeros
- Kontakt:
Evo ja mislim suprotno i da cemo dobiti ovo s 2 razlike.. Ipak igramo kuci i svjestni su oni da ova tekma znaci mnogo.
Netreba se odma predavati samo sto 2 kljucna odmaraju.
Ma nema sikirancije aBd ovo dobivamo .. samo da Morata zabije
Netreba se odma predavati samo sto 2 kljucna odmaraju.
Ma nema sikirancije aBd ovo dobivamo .. samo da Morata zabije

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa cekaj pogba, odluci se druze. Uvijek si govorio da bi mijenjao skudeto za polufinale LP, nemoj da ti trazim postove.Pogba je napisao/la:Gubimo 2 razlike.

Ovo veceras se igra da se ne izgubi i to je savim ok jer ti dolazi ekipa sa mozda najboljom formom u Evropi.
Svi znamo da je utakmica sezone u srijedu tako da za ovo veceras potpisujem remi odmah.
Ali opet, to je Juve, cak i Padoin i Sturaro ce odraditi 120 % veceras, ne brini ti za njih.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Juventus FC
Zar jesam? 
Ma moze oboje.
Ma nisam nesto zadovoljan, znam da je dosta toga podredjeno LP, ali vec od Borussie mi u ligi bar igramo ispod nivoa, Morata recimo mora poceti po meni, fali mu gol vec dugo, nisam za turnover nikako, ali shvatam da se ne smije rizikovati.
Ma sve bi se moglo podnijeti da imamo dostojne bekove koji igraju i naprijed i nazad, ovako kada krenes protiv dobre ekipe bez beka kako treba onda gledas da je na drugim mjestima sve tip top.
Sta ja znam, bodom sam prezadovoljan iako ovako kada ocekujem slab rezultat obicno dobijem demant. Pa neka bude i sada tako.
EDIT: O ovome govorim:

Ma moze oboje.

Ma nisam nesto zadovoljan, znam da je dosta toga podredjeno LP, ali vec od Borussie mi u ligi bar igramo ispod nivoa, Morata recimo mora poceti po meni, fali mu gol vec dugo, nisam za turnover nikako, ali shvatam da se ne smije rizikovati.
Ma sve bi se moglo podnijeti da imamo dostojne bekove koji igraju i naprijed i nazad, ovako kada krenes protiv dobre ekipe bez beka kako treba onda gledas da je na drugim mjestima sve tip top.
Sta ja znam, bodom sam prezadovoljan iako ovako kada ocekujem slab rezultat obicno dobijem demant. Pa neka bude i sada tako.
EDIT: O ovome govorim:
No turnover, sarà 3-5-2. Vidal-Pereyra l'unico dubbio. C'è Barzagli. Davanti Tevez-Morata
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- HeavensWonder
- Kontakt:
Večeras pobjeđuje iskustvo, a ne forma. Nama je bitno samo da sredinu osvojimo, ostalo će biti dosta manji problem. Svaku loptu prema Andersonu i Kloseu zaustaviti. Candreva će biti najopasniji. Mislim da ćemo dobiti lakše nego što mislimo iako je Lazio najopasniji protivnik protiv koga smo igrali ove sezone uz Romu i pobjedu od 3:2.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Večeras se nigdje ne izlazi, Juve se kući gleda po mogučnosti sam.
Samo laganini. Lijepo vrijeme, ubilo se za kuće.
Samo laganini. Lijepo vrijeme, ubilo se za kuće.
Karli zna da Lazio ovo uzima ganola, pa hoće sam gledat' tekmu, da u miru i tišini tuguje nakon što ih velikan iz Rima savlada
samo se nadam da sebi neće naudit', ipak se radi o dobrom insanu

- HeavensWonder
- Kontakt:
Je li to istekla kazna Chinagli ? Pa kud baš danas...
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.