Liga je ruku na srce, slabog kvaliteta, ali ovo se ne moze ignorisati. 12 golova u 14 utakmica, masina, stvarno momak ima kilerski instinkt.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Istina, njih 8 je ove sezone zaigralo vec za Salzburg, medju njima i Prevljak, a i celnici Salzburga su odusevljeni radom Lieferinga, pa ce vjerovatno i sljedece sezona ustediti par miliona, ali zato uvesti ove momke iz Lieferinga.SjeverniVjetar je napisao/la:RB redovno prikljucuje najbolje juniore prvom satavu, bar mi se cini ?
Ako nanjuse da ce na Prevljaku moci zaraditi ozbiljnu cifru, a izgleda kao veliki potencijal, vjerovatno ce ga prikljuciti prvom timu. Nema se tu sta cekati, njemu ce biti 20 , idealno vrijeme da zaigra na visem nivou, da se nadaje golova, igra na Euro sceni i da se uzmu pare na njemu za par godina. Mislim da nece oklijevati da prodaju jednog od trojice napadaca, eventualno da Prevljaka posude nekom prvoligasu u Austriji.Goalgetter je napisao/la:Istina, njih 8 je ove sezone zaigralo vec za Salzburg, medju njima i Prevljak, a i celnici Salzburga su odusevljeni radom Lieferinga, pa ce vjerovatno i sljedece sezona ustediti par miliona, ali zato uvesti ove momke iz Lieferinga.SjeverniVjetar je napisao/la:RB redovno prikljucuje najbolje juniore prvom satavu, bar mi se cini ?
Eh sada, koliko im je potreban Prevljak, to je poitanje. Prvi napadac je Jonathan Soriano, drugi Marcel Sabitzer, a treci je Marko Djuricin koji je stigao ove sezone iz Sturma, sve su to afirmisani igraci. Dakle, ja ne vidim zasad neku perspektivu u Red Bullu, kao ni u Leipzigu (Poulsen, Damari, itd..), stoga mislim da mu je najbolje da ide u neki klub druge Bundeslige ili u Austrijskoj Bundesligi neki osrednji klub.
Vidjecemo, sve je moguce.
Zar Sabitzer nije krilo ?Goalgetter je napisao/la: Istina, njih 8 je ove sezone zaigralo vec za Salzburg, medju njima i Prevljak, a i celnici Salzburga su odusevljeni radom Lieferinga, pa ce vjerovatno i sljedece sezona ustediti par miliona, ali zato uvesti ove momke iz Lieferinga.
Eh sada, koliko im je potreban Prevljak, to je pitanje. Prvi napadac je Jonathan Soriano, drugi Marcel Sabitzer, a treci je Marko Djuricin koji je stigao ove sezone iz Sturma, sve su to afirmisani igraci. Dakle, ja ne vidim zasad neku perspektivu u Red Bullu, kao ni u Leipzigu (Poulsen, Damari, itd..), stoga mislim da mu je najbolje da ide u neki klub druge Bundeslige ili u Austrijskoj Bundesligi neki osrednji klub.
Vidjecemo, sve je moguce.
Zavisi sve od taktike, ukoliko bi nastupali u 4-3-3 sistemu, onda sigurno da je Sabitzer korisniji na poziciji lijevog krilnog napadaca, ali trenutno, u ovom 4-4-2 sistemu, on igra pored Soriana, i naravno ima te prednosti sto je brz i sto se uvijek moze izvlaciti na krilo. Na krilnim pozicijima imaju takodjer dosta dobrih igraca.ceze je napisao/la: Zar Sabitzer nije krilo ?
Djuricin je bio odličan u Sturmu, samo ne vidim da je standardan u Salzburgu, mada ih ne pratim nešto posebno u zadnje vrijeme.
Inače, slažem se u vezi Prevljaka, njemu je sad najvažnije da igra, a rad i kvalitet bi trebali doći do izražaja.
Mos ti usađivat do sutra, al ako dijete odraste npr u Norveškoj, okruženo Norvežanima, noveškim stilom života, logično je da voli Norvešku, možda i da zaigra za njuChinaglia je napisao/la:sve su ovo roditelji krivi, pa kako mogu tako jebtovakve izbjeglice su mi najgore (ne mislim na djecu), nego na roditelje, da su ih ubili u ratu, ne bi ih žalio, pas mater
valjda se dijetu treba usadit' ljubav prema domovini, od malih nogu, zna se kako to ide, a ne čim se dokopa inostranstva, zajebi BiH
Kakav kreten. Šta li su tvoji roditelji radili sa tobom i kakvi su oni kad su ovakvog maloumnika na svijet donijeli.Cartman je napisao/la:Kakve samo ti postove pises. To je nevidjeno. Ako si stariji od 15 godina, imas ozbiljne probleme.Chinaglia je napisao/la:sve su ovo roditelji krivi, pa kako mogu tako jebtovakve izbjeglice su mi najgore (ne mislim na djecu), nego na roditelje, da su ih ubili u ratu, ne bi ih žalio, pas mater
valjda se dijetu treba usadit' ljubav prema domovini, od malih nogu, zna se kako to ide, a ne čim se dokopa inostranstva, zajebi BiH
Boze sacuvaj.... Sevap mu internet ukinut.bagrcavi je napisao/la:Kakav kreten. Šta li su tvoji roditelji radili sa tobom i kakvi su oni kad su ovakvog maloumnika na svijet donijeli.Cartman je napisao/la:Kakve samo ti postove pises. To je nevidjeno. Ako si stariji od 15 godina, imas ozbiljne probleme.Chinaglia je napisao/la:sve su ovo roditelji krivi, pa kako mogu tako jebtovakve izbjeglice su mi najgore (ne mislim na djecu), nego na roditelje, da su ih ubili u ratu, ne bi ih žalio, pas mater
Te stvari ne treba niti komentirati. Ako je neko u stanju tako nesto napisati ne treba mu niti oponirati jer nema koristi.Cartman je napisao/la:Nije uopste prica bilo o izboru tog malog ili njegove ljubavi tamo vamo, prica je o ovom morbidnom postu ovog Chinaglie, koji je imao 100 ovakvih ispada. Cuj ne bi mu bilo zao da su ljudi ubijeni.Jos nema obraza porec tu glupost nego nastavlja svoju debilnu pricu. Ko normalan uopste prica o takvim stvarima u vezi nogometa? Fuj.
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Goalgetter, Skojevska i 16 gostiju.