U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Goalgetter » 17 apr 2015, 20:59

Male su sanse da se on vrati u Leipzig jer oni imaju dosta napadaca, a kupovace ih jos. Situacija je totalno nejasna oko njega, znamo samo da u Lieferingu 100% nece igrati, da li ce to biti Red Bull Salzburg, ili cak kompletno promjeni klub, vidjecemo.

Liga je ruku na srce, slabog kvaliteta, ali ovo se ne moze ignorisati. 12 golova u 14 utakmica, masina, stvarno momak ima kilerski instinkt. :bih:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 17 apr 2015, 21:01

Ma kada trpas redovno i igras dobro, plus si jos i mlad, onda ti je najmanji problem naci klub. Samo da se on nastavi ovako razvijati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 17 apr 2015, 21:04

Preveljak opet mlati po austrijskoj drugoj ligi

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 17 apr 2015, 21:14

Prevljak 15 tekmi, 14 golova :thumbup:
Bez obzira na ligu, ucinak je odlican, ipak se radi o seniorskom nivou, a tu se teze daju golovi.
Ne zaboravite da mu je ovo tek druga sezona otkako je napustio pasnjake federalne lige i Romanticare s Neretve. Vrlo moguce da ga RB Salzburg prikljuci prvom timu iduce sezone, tu mu je bolje za razvoj, manja konkurencija i slabija liga, nego u Leipzigu. RB redovno prikljucuje najbolje juniore prvom satavu, bar mi se cini ?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 apr 2015, 21:19

SjeverniVjetar je napisao/la:RB redovno prikljucuje najbolje juniore prvom satavu, bar mi se cini ?
Istina, njih 8 je ove sezone zaigralo vec za Salzburg, medju njima i Prevljak, a i celnici Salzburga su odusevljeni radom Lieferinga, pa ce vjerovatno i sljedece sezona ustediti par miliona, ali zato uvesti ove momke iz Lieferinga.

Eh sada, koliko im je potreban Prevljak, to je pitanje. Prvi napadac je Jonathan Soriano, drugi Marcel Sabitzer, a treci je Marko Djuricin koji je stigao ove sezone iz Sturma, sve su to afirmisani igraci. Dakle, ja ne vidim zasad neku perspektivu u Red Bullu, kao ni u Leipzigu (Poulsen, Damari, itd..), stoga mislim da mu je najbolje da ide u neki klub druge Bundeslige ili u Austrijskoj Bundesligi neki osrednji klub.

Vidjecemo, sve je moguce.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 17 apr 2015, 21:25

Goalgetter je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:RB redovno prikljucuje najbolje juniore prvom satavu, bar mi se cini ?
Istina, njih 8 je ove sezone zaigralo vec za Salzburg, medju njima i Prevljak, a i celnici Salzburga su odusevljeni radom Lieferinga, pa ce vjerovatno i sljedece sezona ustediti par miliona, ali zato uvesti ove momke iz Lieferinga.

Eh sada, koliko im je potreban Prevljak, to je poitanje. Prvi napadac je Jonathan Soriano, drugi Marcel Sabitzer, a treci je Marko Djuricin koji je stigao ove sezone iz Sturma, sve su to afirmisani igraci. Dakle, ja ne vidim zasad neku perspektivu u Red Bullu, kao ni u Leipzigu (Poulsen, Damari, itd..), stoga mislim da mu je najbolje da ide u neki klub druge Bundeslige ili u Austrijskoj Bundesligi neki osrednji klub.

Ako nanjuse da ce na Prevljaku moci zaraditi ozbiljnu cifru, a izgleda kao veliki potencijal, vjerovatno ce ga prikljuciti prvom timu. Nema se tu sta cekati, njemu ce biti 20 , idealno vrijeme da zaigra na visem nivou, da se nadaje golova, igra na Euro sceni i da se uzmu pare na njemu za par godina. Mislim da nece oklijevati da prodaju jednog od trojice napadaca, eventualno da Prevljaka posude nekom prvoligasu u Austriji.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 17 apr 2015, 21:39

Goalgetter je napisao/la: Istina, njih 8 je ove sezone zaigralo vec za Salzburg, medju njima i Prevljak, a i celnici Salzburga su odusevljeni radom Lieferinga, pa ce vjerovatno i sljedece sezona ustediti par miliona, ali zato uvesti ove momke iz Lieferinga.

Eh sada, koliko im je potreban Prevljak, to je pitanje. Prvi napadac je Jonathan Soriano, drugi Marcel Sabitzer, a treci je Marko Djuricin koji je stigao ove sezone iz Sturma, sve su to afirmisani igraci. Dakle, ja ne vidim zasad neku perspektivu u Red Bullu, kao ni u Leipzigu (Poulsen, Damari, itd..), stoga mislim da mu je najbolje da ide u neki klub druge Bundeslige ili u Austrijskoj Bundesligi neki osrednji klub.

Zar Sabitzer nije krilo ?
Djuricin je bio odličan u Sturmu, samo ne vidim da je standardan u Salzburgu, mada ih ne pratim nešto posebno u zadnje vrijeme.
Inače, slažem se u vezi Prevljaka, njemu je sad najvažnije da igra, a rad i kvalitet bi trebali doći do izražaja.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 17 apr 2015, 21:42

Sta je sa Grodigom, neko je pisao da su u nekoj prijateljskoj vezi sa Red Bullom, mozda onda da i to bude jedna od opcija.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 apr 2015, 21:46

ceze je napisao/la: Zar Sabitzer nije krilo ?
Djuricin je bio odličan u Sturmu, samo ne vidim da je standardan u Salzburgu, mada ih ne pratim nešto posebno u zadnje vrijeme.
Inače, slažem se u vezi Prevljaka, njemu je sad najvažnije da igra, a rad i kvalitet bi trebali doći do izražaja.
Zavisi sve od taktike, ukoliko bi nastupali u 4-3-3 sistemu, onda sigurno da je Sabitzer korisniji na poziciji lijevog krilnog napadaca, ali trenutno, u ovom 4-4-2 sistemu, on igra pored Soriana, i naravno ima te prednosti sto je brz i sto se uvijek moze izvlaciti na krilo. Na krilnim pozicijima imaju takodjer dosta dobrih igraca.

Vidjecemo, sve je otvoreno, mislim da postoje realne sanse da ga Red Bull uvrsti u svoj tim sljedece sezone, ali ga ocekuje jako tezak posao da izbaci ovaj pomenuti trojac. Po meni je najbolja opcija da mu otkupi ugovor Red Bull Salzburg od Leipziga, i da ga mozda i posalju na posudbu u Grödig ili neki drugi tim.

Kako god, neka on nastavi zabijati, a ponude nece izostati.. :bih:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 apr 2015, 21:58

Chinaglia je napisao/la:sve su ovo roditelji krivi, pa kako mogu tako jebt :roll: ovakve izbjeglice su mi najgore (ne mislim na djecu), nego na roditelje, da su ih ubili u ratu, ne bi ih žalio, pas mater

valjda se dijetu treba usadit' ljubav prema domovini, od malih nogu, zna se kako to ide, a ne čim se dokopa inostranstva, zajebi BiH :oops:
Mos ti usađivat do sutra, al ako dijete odraste npr u Norveškoj, okruženo Norvežanima, noveškim stilom života, logično je da voli Norvešku, možda i da zaigra za nju
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 apr 2015, 22:08

mah, pusti to, djeca se integrišu kao takva zahvaljujući roditeljima

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 apr 2015, 22:10

Cartman je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:sve su ovo roditelji krivi, pa kako mogu tako jebt :roll: ovakve izbjeglice su mi najgore (ne mislim na djecu), nego na roditelje, da su ih ubili u ratu, ne bi ih žalio, pas mater

valjda se dijetu treba usadit' ljubav prema domovini, od malih nogu, zna se kako to ide, a ne čim se dokopa inostranstva, zajebi BiH :oops:
Kakve samo ti postove pises. To je nevidjeno. Ako si stariji od 15 godina, imas ozbiljne probleme.
Kakav kreten. Šta li su tvoji roditelji radili sa tobom i kakvi su oni kad su ovakvog maloumnika na svijet donijeli.
DRUG NEBI TI PUNCA

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 17 apr 2015, 22:15

tesko je sada pricati o buducnosti prevljaka. ima tu puno mogucnosti. leipzig je doveo selke-a a jos imaju gomilu napadaca. fali im krila, tako da je moguce da vrate sabitzera, sto bi otvorilo mjesto u salzburgu. trenutno je takva situacija da je red bull nagomilao napadace u svim ekipama, sto mi je malo nejasno. ali on sa ovakvom sezonom moze sebi lako naci klub makar u austrijskoj bundesligi. grödig je vec spomenut, jer imaju dobre odnose sa salzburgom. ali isto tako nemora biti posudba. sturm trenutno nema nekog kvaliteta na toj poziciji, dok ce rapid vjerovatno ostati bez njihovog najboljeg strijelca. ali sve su to nagadjanja. najvaznije da on ostane u formi, mozda i dobije sansu u salzburgu na kraju sezone kad ovi osiguraju titulu.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 17 apr 2015, 22:19

bagrcavi je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Kakve samo ti postove pises. To je nevidjeno. Ako si stariji od 15 godina, imas ozbiljne probleme.
Kakav kreten. Šta li su tvoji roditelji radili sa tobom i kakvi su oni kad su ovakvog maloumnika na svijet donijeli.
Boze sacuvaj.... Sevap mu internet ukinut.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 apr 2015, 22:22

Tesko je o tome govoriti na ovakav ili onakav nacin. U mom gradu zivi par tisuca Bosnjaka. Nemjerljivo je veci broj ljudi koji bezrezervno vole Bosnu i gledaju je kao svoju drugu domovinu ili bolje reci maticu. Mali broj je onih koji se stide svoga porijekla a ti su u sustini prezreni i od domacih ljudi. Ovdje pricamo o drzavi regije gdje nije bas lako eksponirati ljubav prema svojim korijenima ako to usporedimo sa Skandinavskim drzavama npr. Ne zelim da ulazim u pojedinacne primjere ali sam uvjeren da ce velika vecina Bosanske djece odluciti za Bosnu ako im se pridje na normalan nacin i budu pozvani da to ucine. Nedavno su organizirani kampovi u Skandinaviji i cini mi se da je 8 mladica iz tih kampova vec u raznim Svedskim repkama. Da nisu imali zelju igrati za Bosnu zasto bi tu i dolazili. Prilikom izbora reprezentativaca ne treba biti vazno gdje igraju(u Bosni ili vanka) niti gdje su rodjeni nego samo koliko su dobri.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 apr 2015, 22:33

Nije uopste prica bilo o izboru tog malog ili njegove ljubavi tamo vamo, prica je o ovom morbidnom postu ovog Chinaglie, koji je imao 100 ovakvih ispada. Cuj ne bi mu bilo zao da su ljudi ubijeni. :oops: Jos nema obraza porec tu glupost nego nastavlja svoju debilnu pricu. Ko normalan uopste prica o takvim stvarima u vezi nogometa? Fuj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 apr 2015, 23:19

Cartman je napisao/la:Nije uopste prica bilo o izboru tog malog ili njegove ljubavi tamo vamo, prica je o ovom morbidnom postu ovog Chinaglie, koji je imao 100 ovakvih ispada. Cuj ne bi mu bilo zao da su ljudi ubijeni. :oops: Jos nema obraza porec tu glupost nego nastavlja svoju debilnu pricu. Ko normalan uopste prica o takvim stvarima u vezi nogometa? Fuj.
Te stvari ne treba niti komentirati. Ako je neko u stanju tako nesto napisati ne treba mu niti oponirati jer nema koristi.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 17 apr 2015, 23:33

" onclick="window.open(this.href);return false;

prevljak

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 18 apr 2015, 00:01

Nema veze u kakvom okruženju odrastaju ako su roditelji kako treba i kad im od malih nogu usađuju ko si i šta si, šta se voli :bih:, a šta poštuje. :oni:

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 18 apr 2015, 01:28

Jedan od rijetkih postova Hareta s kojim se mogu sloziti
DD

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Goalgetter, Skojevska i 16 gostiju.