teško je pričati punih ustagonzales je napisao/la:Valjda će nam reći kakav je osjećaj

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
teško je pričati punih ustagonzales je napisao/la:Valjda će nam reći kakav je osjećaj
Vjerujem da se sjećaš prije utakmice sa Travnikom da sam govorio da ih ja ne smijem igrati i nisam, pobijedili, nisam ih igro još protiv Mladosti i te dvije utakmice su pobijedili ostalo sam ih sve promašio.Janez je napisao/la:Od danas 17.4 nikad više na našu ligu ne igram još kontam bolje GG po 2,3 nego keca po 1,3 da se tresem radi gluposti i eto tresao sam se.![]()
Bravo majstore. Ja sam igrao više od 0.5 golova, 2.25 kvota bila.zgmiky je napisao/la:creteil-nancy 0-0 72.min pobjeda nancy 4.30
A tebe sam se brate baš sjetio i govorim reko garant smo ih ti i ja opet ispehirali i nisu dobili.DrustveniParazit je napisao/la:Vjerujem da se sjećaš prije utakmice sa Travnikom da sam govorio da ih ja ne smijem igrati i nisam, pobijedili, nisam ih igro još protiv Mladosti i te dvije utakmice su pobijedili ostalo sam ih sve promašio.
Janez je napisao/la:A tebe sam se brate baš sjetio i govorim reko garant smo ih ti i ja opet ispehirali i nisu dobili.DrustveniParazit je napisao/la:Vjerujem da se sjećaš prije utakmice sa Travnikom da sam govorio da ih ja ne smijem igrati i nisam, pobijedili, nisam ih igro još protiv Mladosti i te dvije utakmice su pobijedili ostalo sam ih sve promašio.![]()
![]()
Tuga golema da sa Čelikom odigraju 1:1 nakon svih kikseva ono ponekad se pitam da Tan nije došao da štima po Maleziji ove utakmice ono nevjerovatno do njegovog dolaska rijetko ko je bodove uzimao na Koševu, a ove sezone titulu će zbog utakmica kući skoro da zijane.![]()
@zgmiky
Bravo za Nancy![]()
kako će i biti? urekli čovjeka.. počeli mu čestitat već u 80. minuti, ne bi da nancy 4-0 vodi..DrustveniParazit je napisao/la: A što se tiče @zgmiky-a i Nancy-a nažalost ništa od toga.
Ide njega solidno, dosta dobrih prijedloga je imao koji su prolazili.bevanda4 je napisao/la:kako će i biti? urekli čovjeka.. počeli mu čestitat već u 80. minuti, ne bi da nancy 4-0 vodi..DrustveniParazit je napisao/la: A što se tiče @zgmiky-a i Nancy-a nažalost ništa od toga.![]()
Šteta mikula, krenut će!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.