Ukrali ga Crnogorcikanarinac je napisao/la:rochestieInterista je napisao/la:Haj kazite ko je novi play da na miru mozeno umrijeti

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ukrali ga Crnogorcikanarinac je napisao/la:rochestieInterista je napisao/la:Haj kazite ko je novi play da na miru mozeno umrijeti
Reynolds?Interista je napisao/la:Haj kazite ko je novi play da na miru mozeno umrijeti
Kad se pogleda tko je menadjer Renfroea onda tu moze nesto i da se desi,Interista je napisao/la:Meni nekako po ovim pricama mirise na Alexa Renfroeakanarinac je napisao/la:rochestieInterista je napisao/la:Haj kazite ko je novi play da na miru mozeno umrijeti
Reko je covjek u vrhu EL, a Reynolds igra u ABA ligi, osim ako ima neki u EL a ja ga ne znamremA1 je napisao/la:Reynolds?Interista je napisao/la:Haj kazite ko je novi play da na miru mozeno umrijeti
Ovaj bi teško sa Mirzom veliki je Indijanac
Nije Hammonds, bar po ovome sto ja znam.Bassha je napisao/la:Imam neki osjecaj da bi taj novi Amer mogao biti bivsi igrac Igosa a sada igra u Albi.
Ako je iz BL onda je to ALex Renfroe igra za albu...rogeRF je napisao/la:Nije Hammonds, bar po ovome sto ja znam.Bassha je napisao/la:Imam neki osjecaj da bi taj novi Amer mogao biti bivsi igrac Igosa a sada igra u Albi.
@UnSub, sto je najgore, ovaj uopste nije neki pretjerani razigravac, ali nije ni los igrac, kada se sve sagleda. Cak mu je i SG primarna pozicija...
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.