leorey je napisao/la:Ljudi nebitna je dalja rasprava. Svakom zivom nogomentnom geniju,treneru, od kapitena repki, klubova do svjetskih novinara je Messi bolji mnogo od Ronalda. A to zna i vecina Madridskih navijaca(ankete As,Marca,Sky sports), samo sto nikada nece priznati i to je meni okej. Pa koliko samo izjava su dali bivsi nogometasi, aktivni, klasni, najbolji treneri na svijetu.Ne mora Messi vise nikada dobiti zlatnu loptu, kada obojica zavrse karijeru 90 % ljudi ce znat da je Ronaldo bio klasa iznad ostalih nogometasa kad je igrao, dok je Messi bio klasa i za njega.Moze kopitar zabiti jos milju golova i osvojiti jos 5 zlatnih lopti, ali kada pogledas kako i sta igra Messi na terenu, kakvo primanje lopte ima, pregled, intuiciju za gol, za uputit pas kroz svu odbranu, za svaki dribling na malom prostoru izmedju toliko nogu, to ne moze niko, nit je iko ikada mogao pa ni kiki.Nikada nisam dosad naisao na komentar od bilo koje strucne osobe, a (da nisu klinci s foruma i navijaci Reala) koji su rekli da je npr Ronaldo najbolji svih vremena. Ustvari jesam , ali je to sam portugalac izjavio da zeli to postati.Vidjet cemo sve na kraju karijere ko ce se smatrati najboljim igracem koji je ikada igrao nogomet.
Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2014/15
- JamesJoyce
- Kontakt:
Samo balavci mogu past na taj jeftini diskurs. Ozbiljniji covjek ne.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Pa imaš net valjda znaš proguglatAhonen je napisao/la:od koga je dobio? od tebe? il od katalonskih novina![]()
u prvom covjek nije primio lopte. u drugom bio tek solidan. osim gola za koji je zasluzan mathieu 90% se nije vidio.
da samo atletico i finale kupa.![]()
celzi je svakako bio na nivou, kao i calma classico, da ne govorim sjajnu utakmicu u drugom finalu kupa a tek njegove bravure u knockout fazi svjetskog.
http://www.whoscored.com/players/11119/ ... onel-messi" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.whoscored.com/players/5583/s ... no-ronaldo" onclick="window.open(this.href);return false;
Da u prvom je bio slab, al' je u drugom prekuco.
Vezano za ostale utakmice .. Ne nije zabio pa ćemo zaključiti kako nije bio na nivou jer igra mu se isključivo svodi na zabijanje. Ne pričamo o Ronaldu momak
Eo ti bravure iz knock-out faze i sa prvenstva gdje je dobio MVP nagradu

- ASD
- Kontakt:
Zidan je u fialu Lige Prvaka zabio golcinu kakva se rijetko vidja, malo li je.geoxx je napisao/la:
Svaku bio na nivou osim zadnje. Koju je to Messi utakmicu zadnje 3 godine odigrao da spada medju najbolje ikad?
Kakva je to utakmica? Pet golova protiv Reala ili Barce il sta?
Jel to Zidane uradio onim golom u finalu iako je do tog finala citavu sezonu bio mrtvi prosjek?
Nejasno je to pitanje. Drzis se jedne sezone covjece gdje opet gubis raspravu.
Neupucen si jaro.
Mesi je odradio vrhunski zadnji El Clasico, stvorio je milion sansi svojim suigracima, ali **** iako je jedan od najboljih svih vremena ni on se ne moze naci na dva mjesta u isto vrijeme pa asistirati i dati gol.
- JamesJoyce
- Kontakt:
I pocasni doktorat iz biologije.Rajaz je napisao/la:Eo ti bravure iz knock-out faze i sa prvenstva gdje je dobio MVP nagradu
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Malo ste pretjerali i syebali temu. Dobro, malo više. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ne komplikujem ja nego ti ne znas. Hocemo gledati koliko je ko puta bio najbolji ili cemo gledati sve utakmice?
Jer uzimaju se ocjene ne samo iz MVP utakmica nego iz svake odigrane i dobija se konacna ocjena koja kaze 8.80 - 8.30.
Jer uzimaju se ocjene ne samo iz MVP utakmica nego iz svake odigrane i dobija se konacna ocjena koja kaze 8.80 - 8.30.
[quote="messilla"]Malo ste pretjerali i syebali temu. Dobro, malo više.
[/quo te]
Šta jest jest, podsjeti me na temu najbolji igrač svih vremena..i nase raspravljanje
Šta jest jest, podsjeti me na temu najbolji igrač svih vremena..i nase raspravljanje
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1#p4137591" onclick="window.open(this.href);return false;
gospodo, drugovi, momci, braco.....ima predviđna tema za to
ponovo smo yebali kevu ovoj temi sa djecijom pricom vol. 274
zaista, onda nije ni cudo što nas "špance" ostatak foruma smatra najvecim spadalima
- bianconeros
- Kontakt:
Jel ovo Messi vs Ronaldo ili Champions League tema 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zar su dječija Messi vs Ronaldo prepucavanja živa i u 2015. 

Svaki post sam prijavio
, al admin kaže da su moderatori tu i da samo trebamo prijaviti

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Cuj prijavio.
Ne svidja ti se, ne ulazi na temu. Uostalom, Messi i Ronaldo igraju Ligu prvaka. Kakav crni off topic.
Ne svidja ti se, ne ulazi na temu. Uostalom, Messi i Ronaldo igraju Ligu prvaka. Kakav crni off topic.
Čisto sumnjam da se ovo ikom živom čita pod kategorijom Liga prvaka. Nije Ligra mesija i ronalda, i spamujjete temu.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ja ipak mislim da su i Messi i Ronaldo podbacili ovu sezonu ? Šta vi mislite ? 
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
HeavensWonder je napisao/la:Ja ipak mislim da su i Messi i Ronaldo podbacili ovu sezonu ? Šta vi mislite ?
hajmo sad novih 10 stranica
Izuzetak samo potvrđuje pravilo, ali hajde pošto ti 32>15 ništa ne znači evo ti prosjek ocjena od augusta do 2015:geoxx je napisao/la:Nevjerovatno. Iako sam fino objasnio koliko je to glup pokazatelj on se i dalje drzi tih MVP nagrada.
Evo jos jedan: 3 kolo lige prvaka - Ronaldo je dobio ocjenu 8.73, nije dobio MVP nagradu.
Messi je dobio 8.61 i uzeo je MVP. A posto znamo da igrac sa najvecom ocjenom dobije MVP onda znamo koliko je ovo glup pokazatelj.![]()
Ovo ti je gore od onog 'ko je donio vise bodova'.
Zivio ti meni.
Messi 8.80
Ronaldo 8.50
Nadam se da ti sad ipak više znači. Nisam katalonski analitičar ali mogu pogledati
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 17 apr 2015, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Počelo je počelolet3 je napisao/la:HeavensWonder je napisao/la:Ja ipak mislim da su i Messi i Ronaldo podbacili ovu sezonu ? Šta vi mislite ?![]()
hajmo sad novih 10 stranica
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
Ok. 8.80 Messi, 8.30 Ronaldo sto ne ide u prilog tvom - neuporedivo. Neuporedivo je recimo 8.8>7 i slicno. Cemu rasprava onda?
A realno taj portal je qrac. Prelistao neke utakmice recimo Messi za El Classico 8.50, protiv Getafea u gostima igrac utakmice.
Ronaldu u 2015-oj prosjek brat bratu preko 8.
A realno taj portal je qrac. Prelistao neke utakmice recimo Messi za El Classico 8.50, protiv Getafea u gostima igrac utakmice.
Ronaldu u 2015-oj prosjek brat bratu preko 8.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Rajaz je napisao/la:Messi 27 godina, tek ulazi u najbolje godine za fudbal
HahahahahahahahahahahaUnSub je napisao/la:Sljedece godine u junu 29!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.