Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ne znam koliko je tocno i kakav je Mate bio sto se ovog segmenta tice dok je igrao u Sarajevu. U Rijeci se uvelike prica da mu kocka vodi sportski zivot. Tko zna jesu li i koliko su ove glasine istinite. Ali znam sigurno da je i lani odbio igranje za BiH repku. Mislim da nije ni ostavio nikakvu mogucnost vec se jasno izrazio da mu je Hrvatska na prvom mjestu i da alternativa ne postoji. Ako ima sanse da zaigra za BiH i ako je on na neki nacin signalizirao da bi zelio poziv Mate Jajalo bi bio i vise nego dobra zamjena za Muhameda Besica. Ali mislim da ovo i nije bas realno za ocekivati.
Ma kakva kocka, tip je porodicni covjek. Zena mu je iz Mostara, bivsa pjevacica. Imaju cetvero djece. Pravi profesionalac.
1946
-
Znas kako to kod tih igraca hoda. Dok mu se cinilo da je poziv u Hrvatsku izvjestan, i dobio ga je protiv Argentine, bilo je "samo Hrvatska".dubrovnik je napisao/la:Ne znam koliko je tocno i kakav je Mate bio sto se ovog segmenta tice dok je igrao u Sarajevu. U Rijeci se uvelike prica da mu kocka vodi sportski zivot. Tko zna jesu li i koliko su ove glasine istinite. Ali znam sigurno da je i lani odbio igranje za BiH repku. Mislim da nije ni ostavio nikakvu mogucnost vec se jasno izrazio da mu je Hrvatska na prvom mjestu i da alternativa ne postoji. Ako ima sanse da zaigra za BiH i ako je on na neki nacin signalizirao da bi zelio poziv Mate Jajalo bi bio i vise nego dobra zamjena za Muhameda Besica. Ali mislim da ovo i nije bas realno za ocekivati.
Sada, ako posvadjao i zatvori vrata u Hrvatskoj g.uzicom, kako se prica, a ni poziv u posljednje utakmice nije dobio, nije nemoguce da se predomisli i zaigra za nas. Ako je prihvatio da igra za Sarajevo, sto ne bi i za Bih !?
Meni je oduvijek neshvatljivo, kako su pojedini forumaši,ljudi spremni popljuvati recimo Emira Spahića, i onda prizivati Maru Jajala, Muamera Tankovića i slične koji postanu spremni igrati za BiH, tek kad u njih pušku uperiš.
Ne mislim ni na jednog forumaša općenito,da se ne bi netko uvrijedio, nego više kao neki općeniti stav što provejava u pojedinim postovima
Ne mislim ni na jednog forumaša općenito,da se ne bi netko uvrijedio, nego više kao neki općeniti stav što provejava u pojedinim postovima
Dejan Radonjić je ove sezone zabio 13 golova u HNL-u, te je drugi strijelac lige. Dio utakmica nije igrao zbog ozljede. Zoran Mamić je najavio njegov povratak u Dinamo.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Ko je to pljuvao Spahica a prizivao Jajala? Kad si rekao pojedini forumasi red bi bio i da kazes koji su to.gost je napisao/la:Meni je oduvijek neshvatljivo, kako su pojedini forumaši,ljudi spremni popljuvati recimo Emira Spahića, i onda prizivati Maru Jajala, Muamera Tankovića i slične koji postanu spremni igrati za BiH, tek kad u njih pušku uperiš.
1946
Pa rekoh ti, ne mislim ni na jednog forumaša posebno, nego na stav koji se kreira kroz postove, ali bogami i pisanja ovog portala i još nekih.Head je napisao/la:Ko je to pljuvao Spahica a prizivao Jajala? Kad si rekao pojedini forumasi red bi bio i da kazes koji su to.gost je napisao/la:Meni je oduvijek neshvatljivo, kako su pojedini forumaši,ljudi spremni popljuvati recimo Emira Spahića, i onda prizivati Maru Jajala, Muamera Tankovića i slične koji postanu spremni igrati za BiH, tek kad u njih pušku uperiš.
Koji stav, koje pisanje? Ako ti nije mrsko da me prosvijetlis i postavis jedan post, tekst, clanak gdje neko velica Jajala a degradira Spahica.gost je napisao/la:Pa rekoh ti, ne mislim ni na jednog forumaša posebno, nego na stav koji se kreira kroz postove, ali bogami i pisanja ovog portala i još nekih.Head je napisao/la:Ko je to pljuvao Spahica a prizivao Jajala? Kad si rekao pojedini forumasi red bi bio i da kazes koji su to.gost je napisao/la:Meni je oduvijek neshvatljivo, kako su pojedini forumaši,ljudi spremni popljuvati recimo Emira Spahića, i onda prizivati Maru Jajala, Muamera Tankovića i slične koji postanu spremni igrati za BiH, tek kad u njih pušku uperiš.
1946
Zaboravi, kao da nisam ništa napisaoHead je napisao/la:
Koji stav, koje pisanje? Ako ti nije mrsko da me prosvijetlis i postavis jedan post, tekst, clanak gdje neko velica Jajala a degradira Spahica.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac
Joj Jasko brate, citas li ti uopste sta je on napisao ?
Nije covjek mislio konkretno na relaciju Jajalo-Spahic i da je neko negdje napisao "Spaha majmun, Jajalo direktor svemira"....covjek misli na to da ce pojedini forumasi danas popljuvati jednu velicinu kakva je Spahic, a sutra prizivati u repku tipove kao Jajalo, Tankovic itd kojima je BiH rezervna opcija u svakom pogledu...da se razumijemo, nemam nista protiv takvih igraca, imamo takvih mnogo vec u reprezentaciji, samo hocu da ti pojasnim na sta je momak mislio, a ti se odma' uhvatio tog poredjenja k'o pijan plota..
Nije covjek mislio konkretno na relaciju Jajalo-Spahic i da je neko negdje napisao "Spaha majmun, Jajalo direktor svemira"....covjek misli na to da ce pojedini forumasi danas popljuvati jednu velicinu kakva je Spahic, a sutra prizivati u repku tipove kao Jajalo, Tankovic itd kojima je BiH rezervna opcija u svakom pogledu...da se razumijemo, nemam nista protiv takvih igraca, imamo takvih mnogo vec u reprezentaciji, samo hocu da ti pojasnim na sta je momak mislio, a ti se odma' uhvatio tog poredjenja k'o pijan plota..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa dobro, uvijek ima raje koja ce pucati kontru Emiru Spahicu, samo to ne treba uzimati kao relevantan pokazatelj jer ovdje dosta raje trolla. Ne znam zasto se forum uzima kao 100% javno misljenje. Virto ce pljuvati Spahica da ne znam ti sta uradi i pokusati degradirati njega i njegovu karijeru dok ce Cartman braniti cast Spahica da ubije covjeka a degradirati Tinu Susica i citavu familiju Susic sta god uradili. To je tako i ne treba tome davati toliku paznju. 

1946
Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac
falaPapastathopoulos je napisao/la:Joj Jasko brate, citas li ti uopste sta je on napisao ?

Jajalo koji je igrao u Sarajevu i oživio se dobrim igrama u BHPL nakon zimskog sna u Njemackoj cvajti nije tada pristao da igra za BiH rep. ne znam zašto dalje potencirati tu priču,inače,NIko KOvač je takav njegov svaki spisak je po 30 igrača i mnogi ne dobiju drugi poziv..
Matea Susica nikad nisam napadao.Head je napisao/la:Pa dobro, uvijek ima raje koja ce pucati kontru Emiru Spahicu, samo to ne treba uzimati kao relevantan pokazatelj jer ovdje dosta raje trolla. Ne znam zasto se forum uzima kao 100% javno misljenje. Virto ce pljuvati Spahica da ne znam ti sta uradi i pokusati degradirati njega i njegovu karijeru dok ce Cartman braniti cast Spahica da ubije covjeka a degradirati Tinu Susica i citavu familiju Susic sta god uradili. To je tako i ne treba tome davati toliku paznju.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo malo friske informacije...
Danas sam bio u kontaktu sa Dennisem Hadzikadunicem. Za one koji mozda neznaju kapiten U17 reprezentacije Svedske i stoper juniora Malmea. Nastupio i na UEFA Youth League jesenas. Veliki talenat na stoperskom mjestu.
Ispocetka onako malo preplasen i konfuzan, vidi se da se radi o djeci i dalje, pita hocu li gdje izjavljivati to sto kaze.
Pitao sam ga jeli do sada bio kontaktiran od strane naseg saveza i kako je njegovo misljenje o mogucoj promjeni nacionalnog dresa itd.
Odgovorio mi je sljedece: Nije mi niko kontaktirao niti posjetio iz Bosanskog saveza. Kad je u pitanju igranje u mladim selekcijama meni je Svedska broj jedan i osjecam da mi pase bolje nego igranje u Bosni. Ali kad je u pitanju A-reprezentacija ili U21 nisam siguran gdje bi najradje htjeo igrati, odnosno gdje bi mi bilo bolje...
Toliko.
Danas sam bio u kontaktu sa Dennisem Hadzikadunicem. Za one koji mozda neznaju kapiten U17 reprezentacije Svedske i stoper juniora Malmea. Nastupio i na UEFA Youth League jesenas. Veliki talenat na stoperskom mjestu.
Ispocetka onako malo preplasen i konfuzan, vidi se da se radi o djeci i dalje, pita hocu li gdje izjavljivati to sto kaze.

Odgovorio mi je sljedece: Nije mi niko kontaktirao niti posjetio iz Bosanskog saveza. Kad je u pitanju igranje u mladim selekcijama meni je Svedska broj jedan i osjecam da mi pase bolje nego igranje u Bosni. Ali kad je u pitanju A-reprezentacija ili U21 nisam siguran gdje bi najradje htjeo igrati, odnosno gdje bi mi bilo bolje...
Toliko.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Prevljak zabio za Liefering, koracaju ka prvoj ligi, vode 2:0.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
Oni ne mogu u prvu ligu, jer su drugi tim Red Bulla.Effenberg je napisao/la:Prevljak zabio za Liefering, koracaju ka prvoj ligi, vode 2:0.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Principatus
- Kontakt:
Dobre informacije.sajo10 je napisao/la:Evo malo friske informacije...
Ispocetka onako malo preplasen i konfuzan, vidi se da se radi o djeci i dalje, pita hocu li gdje izjavljivati to sto kaze.Pitao sam ga jeli do sada bio kontaktiran od strane naseg saveza i kako je njegovo misljenje o mogucoj promjeni nacionalnog dresa itd.
Toliko.

A to da nije kontaktiran sa strane saveza, pa kad nije Burnic onda je sve jasno. Tu se mozemo jedino nadati, da Mesa to preuzme u svoje ruke, a izgleda da hoce. Mesa ako ostvari pojedine zamisli sto se tice scoutinga i rada sa mladima, mogao bi nam dugorocno donijeti mnogo pozitivnih promijena.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Milicevic asistencija za 1:0. Gent vodi protiv Standarda.
Ima isto ime kao trener KK Crvene Zvezde..Pauleta je napisao/la:Dejan Radonjić je ove sezone zabio 13 golova u HNL-u, te je drugi strijelac lige. Dio utakmica nije igrao zbog ozljede. Zoran Mamić je najavio njegov povratak u Dinamo.

Moji prijatelji iz Pule idu na utakmice Istre i kazu da je to strasan talent, dosao iz skole FC Bayern..
Ali, kad je presao u seniore, dobio je tesku ozljedu, pa je prekinuo karijeru, upisao fakultet i zaposlio se u tvornici oruzja

Onda ga je sadasnji trener Istre doveo u Hrvatsku (Karlovac) i ozivio mu karijeru. Kasnije ga je doveo u Istru. Postao je jedan od boljih napadaca u Hrvatskoj, pa je zasluzio transfer u Dinamo, ali tamo se nije izborio pa je poslan na posudbu u Istru, gdje je opet poceo zabijati kao prije, tako da mu je Dinamo obecao novu sansu dogodine.
On je sigurno strasan talent, ali odnos prema sportu mu je slabija strana.. preknuo covjek karijeru, kad je dosao u Dinamo bio je u depresiji i nije zabio ni jedan gol, a cesto mu se desi da ima visak kila. Zna imati te male krize..
U Istri je odlican, puno zabija (i jako rijetko promasuje zicere) iako igra u bunkeraskom klubu sa dna lige:
[youtube][/youtube]