Ni ja ne vjerujem da će ga se rješavati pod svaku cijenu, ali ima tu dosta okolnosti od Januara pa ovamo koje su mi dale neku nadu da će on sam isforsirati odlazak. Posvađao se i sa navijačima i sa Ibrahimovićem, igra totalno nezainteresovano i sl. A ovi naftaši se napale na svakog iole popularnog igrača tako da mislim ako bi doveli Dybalu, Lacazettea ili nekog drugog da bi pustili njega da ide u sličnom dealu kao Falcao u United, za mnogo manju otkupnu cijenu naravno.MrMuscle je napisao/la:Iako bi volio Matadora upariti sa Carlitosom od toga nazalost vjerovatno nista...
PSG za razliku od Citya ima kakav takav sistem i nece se oni tako lako rjesavati najboljih igraca za sitne pare... a 20mil za Matadora je bagatela jer covjek skonta da je Morata doveden za te pare (ne omalozavam, iako sam njegov najveci kriticar, u zadnjih mjesec i po iako ne trpa igra sasvim dobro)...
Dabogda kceri da te aga uzme...
Problem je što još nije toliko grohnuo kao Tevez pa da se niko drugi ne interesuje za njega. Arsenal, City, Liverpool, United bi u redu stajali svaki sa po 7-8 miliona plate i bez cimanja sa posudbama. Pošto mi je najdraži igrač van Juventusa nadam se da bi ostavio toliki novac, ali sumnjam...