FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mirza nek ti je vječni rahmet, a porodici sabur.
Mirza nek ti je vjecni rahmet i lahka ti bila zemlja bosanska,Manijaci iskreno saucesce...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Sta je Izo zivio za Zelju ? Zivi za gram spida i jedan dzoint, majku bi za to prodao.. Molim vas danas donesite kolko mozete, svasta se sinoc i na Kum-u izdesavalo.. Duga je noc iza Manijaka..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Neka ti je vjecni rahmet mirza, a porodici sabura amin ! Ultrasi zive vjecno !
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 17 apr 2015, 10:43, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
Dugo me nešto nije ovako potreslo. Iako nisam poznavao momka, osjećam se kao da sam izgubio nekog svog. Neka ti Allah podari džennet a porodici sabur.
Nisam poznavao momka, ali po komentarima vidim da je bio jako pozitivna i dobra osoba. Neka mu je laka zemlja.
Čista suprotnost od klošara koji ga je ubio. Ko uzima živote djeci ovog grada, cigani i klošari kojima je prioritet u životu završit sebi da se uradi. Ćatu cigo narkoman, Mirzu klošar narkoman.voltron30 je napisao/la:Nisam poznavao momka, ali po komentarima vidim da je bio jako pozitivna i dobra osoba. Neka mu je laka zemlja.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mogu ovo samo da potvrdim. Zato mi je jos vise zao momka koji je poginuo. Onakvi ko izo samo stete navijackim grupamaMinjore je napisao/la:Sta je Izo zivio za Zelju ? Zivi za gram spida i jedan dzoint, majku bi za to prodao.. Molim vas danas donesite kolko mozete, svasta se sinoc i na Kum-u izdesavalo.. Duga je noc iza Manijaka..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
molim vas ako mozete danasa dodjite od 5 do 6 na plato i dajte koju marku... i ako mozete da do utorka ne pise se nista vezano za Zelju iz postovanja prema nasem bratu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Jesi ti neki lik iz podgrupe FF ili si samo njihovo ime uzeo kao nick?fedeltafrotta je napisao/la:molim vas ako mozete danasa dodjite od 5 do 6 na plato i dajte koju marku... i ako mozete da do utorka ne pise se nista vezano za Zelju iz postovanja prema nasem bratu
1946
- Ljiljani87
- Kontakt:
Nekad covjek tako ostane bez rijeci od nekih tuznih momenata koje se dese. Ja sam ostao i bez rijeci i bez daha. Tuzan sam. Toliko sve ostaje bez smisla. Desavaju se nevjerovatne stvari. Monstruozno. Nevjerovatno. Sitni kokosari su nas doveli cak do toga da ni najveca svetinja koja se zove ZIVOT ne vrijedi vise od obicnog kamena na ulici. Pameti vise nema, grad je postao haotican od svakodnevnog rafalanja na sve strane, gdje se samo pune stupci u crnim hronikama i pokazuju slike ranjenih i ubijenih i potraga za ovim ili onim narkomanom ubicom koji ima oruzje kakvo pozeli. Cini mi se da na nasim ulicama nikad nije bilo gore.
Mirzu ne smijemo nikada zaboraviti, kao ni citavu plejadu nasih tragicno preminulih sugradjana i navijaca nasih klubova. Sve gubi smisao. Zivot odnesen u nepovrat.
Mirzu ne smijemo nikada zaboraviti, kao ni citavu plejadu nasih tragicno preminulih sugradjana i navijaca nasih klubova. Sve gubi smisao. Zivot odnesen u nepovrat.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Evolution87
- Kontakt:
Ko ce majci da vrati izgubljenog sina, jesu li to stvari kojima se hvali tribina??
Neka mu je vjecni rahmet, a porodici sabur. Da mu Allah dz.s. oprosti sve grijehe.
Neka mu je vjecni rahmet, a porodici sabur. Da mu Allah dz.s. oprosti sve grijehe.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Nerminovic
- Kontakt:
Vječni rahmet momku. SN96
Veceras cu vam odgovoriti na PP.. Opet vas molim kolko god ko moze donijet para, pa mi se javite na pp sve cu vam podijeliti ove artikle manijaka, samo da se skupi sta za dzenazu i njegovu porodicu.. MOLIM VAS
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- ultrassa1921
- Kontakt:
Rahmeet ti dusi brate nas!!!
Manijaci Zeljini

ovo desno guzi lebronovu mamu.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ni po koju cijenu ne odgvarati idiotima koje pisu i pisace neprimjerene komentare, jer svi mi koji smo Mirzu bar u putu sreli znamo kakva je osoba bio, a takvog cemo ga i pamtiti. Tu je moderacija koja ce obaviti svoj dio posla, oni bar imaju nacin za uklanjanje bolesnika i njihovih postova!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.