Nasli ste momenat kad cete pamtovatHarisharis je napisao/la:Gluposti? Jadan si ti ako su ti ovo gluposti prijatelju....brile je napisao/la:ne lupaj glupostiennis je napisao/la:Ako je cijena ljudski zivot onda pod hitno ukinuti organizovano navijanje na jugu. Yebo ovo,uvijek ista prica,yebo vas sipka i udruzenje i lova napravite sebi sto sipki na Romaniji popnite se i zavijajte.Kako je lijepo bilo onih par utakmica proljece 2013. kad nije bilo narkomana.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Rahmet ti dusi Mirza, nek ti je lahka zemlja BOSANSKA
DRZITEE SEEE MANIJACII
DRZITEE SEEE MANIJACII
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- BluesForever
- Kontakt:
Ne znam ima li ovo ubistvo veze sa navijačkim grupama,ali u našem fudbalu od davno treba naša da se nađe čelična lejdi kao u Engleskoj što je bila, pa donjela zakone i iskorijenila huligane sa terena,da mogu normalni ljudi dolaziti na stadion,da mogu djeca doći,da mogu stari doći,u nas ljudi neće iz sigurnosti da dolaze na stadione,što je svakako opravdano,i zato i jesu ovako male posjete na stadionima,da nema ovih huligana,kriminalaca i narkomana svako bi normalan došao na stadion, i isti bi bili puni.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Aco zakljucaj ovo ko boga te molim!!Vidis sta ljudi vec pocinju da pisu,a sjecanje na momka koji je nastradao to ne zasluzuje.Kome je sada do price o tribini,navijanju,fudbalu?Halooooo ljudi momak je ubijen a ovaj prica o bojkotu tribine i navijanja.Pa bolan jesi li ti normalan???
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Rahmet ti dusi Mirza.
Ne znam razlog,saznat cemo vjerovatno a sve bi dao da se iskorjene ovi huligancici ali tesko Bogami,normalan svijet nece da dolazi,ali ajde sad to i nije bitno,ode jos jedan mlad momak,tuga.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne znam razlog,saznat cemo vjerovatno a sve bi dao da se iskorjene ovi huligancici ali tesko Bogami,normalan svijet nece da dolazi,ali ajde sad to i nije bitno,ode jos jedan mlad momak,tuga.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Koja tuga i zalost da se ovako nesto desava. Rahmet mu dusi.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nadam se da ovo nije ucinjeno zbog nekih navijackih principa (citaj gluposti).
R.I.P
R.I.P
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Lični obračun je u pitanju,zna se ime i prezime ubice i trenutno ga traže
Da ti dragi Allah podari dženet,a tvojoj porodici sabur.

Tuga je čuti ovakve vijesti. Sve dok se ne shvati da na tribinama nema mjesta za pištolje, noževe i druga oružja neće ići na dobro. Prije svega, bitno je bit čovjek.
Mirza rahmet ti duši.
Mirza rahmet ti duši.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tuga braco zao mi momka pravo.
Treba konacno policiji dati ovlasti ko u Americi pa neka ona uvodi red. R.I.P. MIRZA
Treba konacno policiji dati ovlasti ko u Americi pa neka ona uvodi red. R.I.P. MIRZA
-
- Kontakt:
Apsolutno se slazem s tobom,ko god je tu zbog ljubavi prema klubu uvijek je dobro je dosao ovo ostalo u komune gdje im je i mjestoennis je napisao/la:Ako je cijena ljudski zivot onda pod hitno ukinuti organizovano navijanje na jugu. Yebo ovo,uvijek ista prica,yebo vas sipka i udruzenje i lova napravite sebi sto sipki na Romaniji popnite se i zavijajte.Kako je lijepo bilo onih par utakmica proljece 2013. kad nije bilo narkomana.
Suvisno je bilo sta napidati, zatecen sam. Nek ti je vjecni rahmet manijace, ni jedan zivot nije vrijedan da bude oduzet od strane drugog covjeka...R.I.P.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Imal veze kakve postavljanje bombe na stadionu od neki dan sa ovim ubistvom ??
Svi možemo na svoj način pomoći u ovom teškom trenutku za sve Manijake, ali i normalne ljude. Mirza je bio šehidsko dijete, iza njega je ostala majka i sestra. Grupa Manijaci i svi ljudi dobre volje mogu pomoći da skupimo novac za dženazu. Koliko ko može neka ponese, svaka marka će dobro doći.
Skupljanje će biti sutra (petak) od 17 do 18 sati na platou ispred stadiona Grbavica.
Neka ti je vječni rahmet!

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ovaj grad je postao opasno mjesto za život, El dorado.
Tuga i ništa drugo.
Rahmet njegovoj plemenitoj duši.
a njegovoj porodici sabura.
Tuga i ništa drugo.

u yebem ti zivot.shzna je napisao/la:Svi možemo na svoj način pomoći u ovom teškom trenutku za sve Manijake, ali i normalne ljude. Mirza je bio šehidsko dijete, iza njega je ostala majka i sestra. Grupa Manijaci i svi ljudi dobre volje mogu pomoći da skupimo novac za dženazu. Koliko ko može neka ponese, svaka marka će dobro doći.
Skupljanje će biti sutra (petak) od 17 do 18 sati na platou ispred stadiona Grbavica.
Neka ti je vječni rahmet!![]()

1946
Ko god moze pomoci, neka pomogne, moramo dostojanstveno ispratiti brata !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina