Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Chat
Prvo popularizacija a onda uživanje. Stavi to u ugovor 

Gdje su mi hip-hoperi? Kakva predstava Proofa od 2:45. RIP.
[youtube][/youtube]
G-Money that bitch.

[youtube][/youtube]
G-Money that bitch.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam ni to nikad probao. Slićnog su naziva.samo_lijevo je napisao/la:jok, to je rotkva ili rodakva (barem tako mi govorimo).Unofficialpage je napisao/la:
Je li to ono slićno kokosu, srednje veličine i crno? Unutra bijelo?
Ja mislim da je to dobro za krv ili zeljezo, ne znam sad tacno.
ovo su rotkvice

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Heller je napisao/la:[youtube][/youtube]
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Balkanski etno saund. Specifican, catchy, ma kakvo god mi misljenje imali opcenito o balkanskoj muzici...
Balkanski etno saund. Specifican, catchy, ma kakvo god mi misljenje imali opcenito o balkanskoj muzici...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
[youtube][/youtube]
Samo Ref. slušam.
Samo Ref. slušam.

Svako se nafurao na tu Kanadu, a rijetko ko zna šta zapravo ta pjesma predstavlja 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
A jos manje naslov pesme.shzna je napisao/la:Svako se nafurao na tu Kanadu, a rijetko ko zna šta zapravo ta pjesma predstavlja

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zna čovjek, uz tu funkciju bih dodao onu za urednika filmskog programa. Ti možeš biti Science guy, naš bosanski Bill Nye, subotom i nedjeljom ujutro u dječjem programuDukeOfWellington je napisao/la: Hoćeš reć' je ovaj novoengleski crvenočarapaš veći sportski mag od mene?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Živim na selu. Sad bih u grad da mogu kako. Ali u tim sam godinama kad mi je draže divljati. Sigurnije je na selu živjeti jer i ako sj3beš školu i nemaš posao možeš preživljavati od zemlje.
@shzna znam šta predstavlja pjesma, ali opet sam se nafurao.
@shzna znam šta predstavlja pjesma, ali opet sam se nafurao.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Evolution87
- Kontakt:
pogotovo ove trebeshzna je napisao/la:Svako se nafurao na tu Kanadu, a rijetko ko zna šta zapravo ta pjesma predstavlja

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nije valjda da se i trebe nafurale na ovo ?Evolution87 je napisao/la:pogotovo ove trebeshzna je napisao/la:Svako se nafurao na tu Kanadu, a rijetko ko zna šta zapravo ta pjesma predstavlja

Znaš da vole gangstere i mafijaše.Tribalian je napisao/la:Nije valjda da se i trebe nafurale na ovo ?Evolution87 je napisao/la:pogotovo ove trebeshzna je napisao/la:Svako se nafurao na tu Kanadu, a rijetko ko zna šta zapravo ta pjesma predstavlja

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa znam da neke vole i to.Kawhi je napisao/la: Znaš da vole gangstere i mafijaše.

Ma danas prvi put čuo za tu pjesmu i sviđa mi se ovaj refren.
[youtube][/youtube]
Ova mi je isto prejaka pjesma.
Inače nisam u tom fazonu, da slušam ovu vrstu muzike, ali kada nešto negdje slučajno poslušam i fina mi bude, onda često slušam. Al najviše volim da slušam Sergeja Ćetkovića, čovjek je umjetnik.
[youtube][/youtube]
Ova mi je isto prejaka pjesma.
Inače nisam u tom fazonu, da slušam ovu vrstu muzike, ali kada nešto negdje slučajno poslušam i fina mi bude, onda često slušam. Al najviše volim da slušam Sergeja Ćetkovića, čovjek je umjetnik.

Ja kad sam vidio da je jedna djevojka slavila sliku na fb, skockana ha hu, i napisala opis "Idem za Kanadu" odmah sam otrčao do wc-a da povratim. I more drugih klinaca i klinki su se nafurali na ovu pjesmu.Tribalian je napisao/la: A jos manje naslov pesme.Ali ne mislim ja na @ Belmina .
A ni na tebe.
Jer ti poznajes srpski rep bolje od vecine Srba koliko sam mogao da primetim.
Coby je definitivno izvukao. Flow je dobar također a i onaj ćelo mi se svidio kako je odrepao svoj dio, jer inače ga ne gotivim kao repera

Inače, komentar ispod izdominirao:
Što se tiče inače THCF-a volim ih slušati, ali zbog nekog pokušaja nacionalizma mi se gade.kada vidim devojcice kako se gube pa pisu ispod slika "Idem za Kanadu"... Tuga... brt napalili se svi na pesmu ne kontaju nis osim refrena...
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema dalje.shzna je napisao/la:
Ja kad sam vidio da je jedna djevojka slavila sliku na fb, skockana ha hu, i napisala opis "Idem za Kanadu" odmah sam otrčao do wc-a da povratim. I more drugih klinaca i klinki su se nafurali na ovu pjesmu

shzna je napisao/la:
Ja kad sam vidio da je jedna djevojka slavila sliku na fb, skockana ha hu, i napisala opis "Idem za Kanadu" odmah sam otrčao do wc-a da povratim.

To vec nisam primetio kod njih.Što se tiče inače THCF-a volim ih slušati, ali zbog nekog pokušaja nacionalizma mi se gade.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 161 gost.