Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zato se treba i dobro uvezat, ja kad sam planiro gljive obiso sva mjesta gdje bi mogo prodat, raspito se kolko i kako da bi imo neku sliku
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@ljevak
jeste
Stari vuk
[youtube][/youtube]
Pa ja, bitna je SWOT analiza. Ne moze grlom u jagode
jeste

[youtube][/youtube]
Pa ja, bitna je SWOT analiza. Ne moze grlom u jagode

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 16 apr 2015, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pos'o. Kuca. Pos'o. Kuca. Plawahahahahhaha
Kad budem vodio BHT ugurat cu Duka da bude ekspert za politiku, Ria za urednika sportkog programa a Dantes nek producira vijesti
Kad budem vodio BHT ugurat cu Duka da bude ekspert za politiku, Ria za urednika sportkog programa a Dantes nek producira vijesti

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Hoćeš reć' je ovaj novoengleski crvenočarapaš veći sportski mag od mene?Otelo je napisao/la:Pos'o. Kuca. Pos'o. Kuca. Plawahahahahhaha
Želim reći da si ti bolji u politici a hocu da vas obojicu uguram u državni budzet.
Možda sam mogao i u politiku. Odgovor mi je fantastican

Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 16 apr 2015, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Odg: Chat
Imas trziste od pola miliona ljudi, 10 % ih nema zemlje. Neki dan pitam poznanika iz Sarajeva sto drzi markete i kaze da bi odmah kupio voce i povrce. Oni salju ljude u Bijeljinu po robu.Lillard je napisao/la:
Ne znam kako je gore kod vas, ali ovdje je ipak dosta teze prodat svoju robu. Jbte ljudi rade po cijeli dan i odveze covjek to da proda i ceka jos jedan (ako ne i vise) dan da uzme neke pare. Osim onih sto imaju svog dobavljaca, njima je lakse.
Al opet nikom ne bi to pozelio, stvarno se syebes citav pola ljeta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Sportski program bi im spao na jos nize grane znaci.Otelo je napisao/la:Pos'o. Kuca. Pos'o. Kuca. Plawahahahahhaha

Mene za urednika, svako vecer diskusije, stalni gosti Head, Virtual, Duke i Harishp. S vremena na vrijeme nalete Calcio i ekipa da se malo nasmijemo. Fizicki obracuni apsolutno dozvoljeni. Novi logo BHT-a slika Emira i svako jutro himna uz ovu sliku Emira sa mog avatara. Nermina za kuhara.
Gledanost bi bila u milionima.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj koji se kupi tvrd i kisel, izgleda on kao zrel ali vidi se da je na "silu" sazrio.samo_lijevo je napisao/la:Ali moras ga cekati do augusta ili septembra. Medjutim, koja je ono ljepota, onaj nas domaci sa "krastama" i deformisanog oblika.Unofficialpage je napisao/la:Svoj paradajz ubrat nema ništa bolje.![]()
![]()
![]()
Znaci nebo i zemlja u odnosu na ovaj radioaktivni iz prodavnica koji sam na svu srecu davno prestao jesti.
Paradajz i krastavice sa pavlakom.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tako je, tebe u politiku, mene u sport, a crvenočarapaš nek se bavi poljoprivredom u dvorištu RTV doma, pošto to mnogo voli, tako da imamo dobar paradajz na pauzi za doručak.Otelo je napisao/la:Želim reći da si ti bolji u politici a hocu da vas obojicu uguram u državni budzet.
@Duke onda cu ja biti nesto ala Senad Hadžifejzović. samo na drzavnoj televiziji
@Cartman nema para za tu klapu, jbg nije ovo Norveska

- samo_lijevo
- Kontakt:
Ma otrov brate, svaki isti ko da je iz slikovnice. U sredini bijel, odnosno zelen. Nema nikakvog ukusa, kad ti onaj domaci udari sa kiselinom odmah ti znoj ide na obraze.Unofficialpage je napisao/la:
Ovaj koji se kupi tvrd i kisel, izgleda on kao zrel ali vidi se da je na "silu" sazrio.
Paradajz i krastavice sa pavlakom.

Jesi jeo rotkvice sa pavlakom ?
Nisam znao za ovu pjesmu.Bosniacum Lilium je napisao/la:@ljevak
jesteStari vuk
![]()

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne znam ima li kakva zadruga na nivou KSsamo_lijevo je napisao/la:Imas trziste od pola miliona ljudi, 10 % ih nema zemlje. Neki dan pitam poznanika iz Sarajeva sto drzi markete i kaze da bi odmah kupio voce i povrce. Oni salju ljude u Bijeljinu po robu.Lillard je napisao/la:
Ne znam kako je gore kod vas, ali ovdje je ipak dosta teze prodat svoju robu. Jbte ljudi rade po cijeli dan i odveze covjek to da proda i ceka jos jedan (ako ne i vise) dan da uzme neke pare. Osim onih sto imaju svog dobavljaca, njima je lakse.
Al opet nikom ne bi to pozelio, stvarno se syebes citav pola ljeta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne znam za Sarajevo ,kod nas ima BIOS (http://bios.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;). Ljudi ubise posao. Nedavno se jos jedna oformila, plus ima drzavna zemljoradnicka zadruga.Bosniacum Lilium je napisao/la:
Ne znam ima li kakva zadruga na nivou KSEto biznis ideje
Evo ja cu im sve kupovati, neka marketi kupuju od mene, svi dobijamo, samo neka se obrce, to je ekonomija
Poslije ponoci Cartman i Nerminovic direktno iz Beca
Nullius in verba
Dovodim sponzore. Ko Ciro. Telenor i Statoil su spremni.Otelo je napisao/la:@Duke onda cu ja biti nesto ala Senad Hadžifejzović. samo na drzavnoj televiziji![]()

@Heller:

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Dovedi Marit Bjoergen i Pettera Northuga u cilju popularizacije zimskih sportova na ovim prostorima 

Dobijas posao ako dovedes Legeu 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Je li to ono slićno kokosu, srednje veličine i crno? Unutra bijelo?samo_lijevo je napisao/la:Ma otrov brate, svaki isti ko da je iz slikovnice. U sredini bijel, odnosno zelen. Nema nikakvog ukusa, kad ti onaj domaci udari sa kiselinom odmah ti znoj ide na obraze.Unofficialpage je napisao/la:
Ovaj koji se kupi tvrd i kisel, izgleda on kao zrel ali vidi se da je na "silu" sazrio.
Paradajz i krastavice sa pavlakom.![]()
Jesi jeo rotkvice sa pavlakom ?

Ako je to to, nisam, to stara nekad jede, meni to nije ugodnog mirisa.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Uh Petter bi uzivao u BiH. A sponzoruse bi se vrtile kao kad je Chris Brown dosao.DukeOfWellington je napisao/la:Dovedi Marit Bjoergen i Pettera Northuga u cilju popularizacije zimskih sportova na ovim prostorima

- samo_lijevo
- Kontakt:
jok, to je rotkva ili rodakva (barem tako mi govorimo).Unofficialpage je napisao/la:
Je li to ono slićno kokosu, srednje veličine i crno? Unutra bijelo?
Ja mislim da je to dobro za krv ili zeljezo, ne znam sad tacno.
ovo su rotkvice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.