Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Psovanje majke, Boga nije uredu. Bojim se da će ga ova psiha koštati dosta toga, kaže da ima sportskog psihologa i očigledno je da će tu trebati još dosta rada. Ne vidim potrebu da se mora prokomentarisati svaki izgubljeni poen, izgubio pa šta, izgubit ćeš ih još dosta...sigurnoable je napisao/la:Ne vjerujem da je Damir imao u planu da izgubi ovo danas. Po njegovim reakcijama na terenu, dalo se zakljuciti da je zelio proci dalje ali jednostavno covjek ne vjeruje u sebe da je bolji, psiha ga satra i prvo sta treba uraditi jeste naci osobu koja ce mu pomoci oko ovih problema. Momak ima strasan potencijal i to je pokazao u prvom setu da je 3000 godina ispred Veica ali ako ne znas kontrolisati svoje psiholosko stanje na terenu sve drugo pada u vodu i talenat i trud i zelja.suhakrpa je napisao/la:Damir ocigledno zeli u Bukurest. Po meni bi puno bolje bilo da je ovdje otisao sto dalje jer je imao sjajnu sansu za to. Sa titulom bi napredovao do 70. pozicije, ali izgleda da on ima druge planove.
Mirza ocekivano izgubio jer se na zemlji jako slabo snalazi. Iznenadio sam se i kada je slavio u prvom kolu, dok bi pobjeda ovdje bila vec previse.
Sta psuje?remA1 je napisao/la:Ajde poraz.. sve je to dio sporta! Bit' će još poraza, šta bi... Ali ovo psovanje je van svake pameti, k'o seljak kakav! Mene lično stid..
Sto je najgore Boga psovao, jos je stalno ponavljao da Veic ima srece. Jos uvijekConsigliere je napisao/la:Sta psuje?remA1 je napisao/la:Ajde poraz.. sve je to dio sporta! Bit' će još poraza, šta bi... Ali ovo psovanje je van svake pameti, k'o seljak kakav! Mene lično stid..
Imaš na new.livestream snimak meča. Pred sami kraj je prvo opsovao Boga, pa onda Veiću mrtvu mater...Consigliere je napisao/la:Sta psuje?remA1 je napisao/la:Ajde poraz.. sve je to dio sporta! Bit' će još poraza, šta bi... Ali ovo psovanje je van svake pameti, k'o seljak kakav! Mene lično stid..
Napokon ne moramo kukat.shminka je napisao/la:http://www.fft.fr/sites/default/files/p ... _entry.pdf
Kakvo osvježenje, nismo morali prizivati povrede za GS![]()
al je zato u Bukureštu i Istanbulu prvi ispot crte...po koji put već![]()
Evo nadjoh....remA1 je napisao/la:Imaš na new.livestream snimak meča. Pred sami kraj je prvo opsovao Boga, pa onda Veiću mrtvu mater...Consigliere je napisao/la:Sta psuje?remA1 je napisao/la:Ajde poraz.. sve je to dio sporta! Bit' će još poraza, šta bi... Ali ovo psovanje je van svake pameti, k'o seljak kakav! Mene lično stid..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.