FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

didin
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la didin » 26 jan 2009, 10:24

čamac je napisao/la:Ja jada i čemera u udbaša. Hajd' neće li se ova udbaška tvorevina konačno raspasti. Obzirom da je jedini cilj nastanka ove udbaške tvorevine bio da se ugasi legendarni gradski klub "Željo" bolja sudbina se nije mogla ni očekivati. Nije vam ovo 46. da otimate Željine igraće, dovedite šta udbaši. Udba vam je sudba.
E ima se šta i oteti u vražiju mater!!!legendarni gradski klub "Željo" :D :D :D :D Joooj nebuloza stomak me od smijeha zaboli. :D :D :D :D

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 26 jan 2009, 20:57

GunnerS je napisao/la:Samo djela, ništa drugo. Ja ne vjerujem u priče. I Janjoš i svi. Moraju pokazati da vrijede nositi sveti dres.
po cemu je taj dres sveti hahah io zar je sveti to nisam znao moram ga kupiti hahahah kupit cu ga al u qurcu koji ce mi qrac

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 jan 2009, 21:02

tm 87 2 je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Samo djela, ništa drugo. Ja ne vjerujem u priče. I Janjoš i svi. Moraju pokazati da vrijede nositi sveti dres.
po cemu je taj dres sveti hahah io zar je sveti to nisam znao moram ga kupiti hahahah kupit cu ga al u qurcu koji ce mi qrac

i to bi trebalo biti smiješno jel?????
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 26 jan 2009, 21:34

tm 87 2 je napisao/la:
samo da te pitam koji ces ti qrac na ovoj stranici,suzdrzi se od komentara i idi gdje mozes prosipati te svoje marifetluke imas svoju stranicu o svom "legendarnom" klubu ostavi nas na miru.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 jan 2009, 03:17

tm 87 2 je napisao/la:
To ne mogu shvatiti oni koji pate za takvim dresom-grbom. Seljo nikada neće biti Sarajevo, ma koliko se vi trudili, uvjek čete biti 2 u gradu i tako če ostati. Budite sretni što kažem da ste 2, jer Olimpik kako je krenuo prestić će vas ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 27 jan 2009, 03:32

Pa majke mi vi gori od nas! :D

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 jan 2009, 09:51

Hajd nek' mi neko od vas pitara (koristim ovaj termin jer onaj termin koji ima naslov jednog Zagorovg romana je više nego glup i poprilično govori o čemu se ovdje radi) objasni po čemu je to Sarajevo prvo u gradu. Imao sam prilike da pričam sa puno pitara i stekao sam dojam da oni vrlo malo, da ne kažem nikako posebno ova ko fol nova "gradska" balavurdija pojma imaju o jadnoj istoriji svog kluba. Jedino po čemu ste prvi je da ste cijelo vrijeme bili klasičan režimski klub koji se služio svim i svačim da postane kao jedini klub ovog grada. Da ste stariji niste, da ste bolji po rezultatima kad se gleda sve u cijelini niste što je i izbor UEFE dokazao, da imate više navijača nemate (da grad nije doživio ekstremno doseljavanje od 50.000, koliko je je u njemu živilo 45., na 500.000 hiljada skoro da ne bi ni imali navijača). Cijelo vrijeme hoćete na silu da ste nešta, a apsolutno nikakve tradicije nemate. Sportsko drušvo Sarajevo nije imalo više od 4-5 klubova (fudbal, atletika, šah, skijanje i ja se ne mogu više sjetiti). SD Željezničar je imao svoje klubove gotovo u svakom sportu (čak više i od USD Bosne).
Hajd' eto nek' mi neko objasni po čemu ste prvi osim što vi to tako doživljavate u vašim glavama. Shvatite već jednom da Željo nije samo klub to je jedan pravi pokret. Da je Željo bio samo obični Klub udba bi ga uspjela ugasiti. Željo je prije drugog svjetskog rata bio jedini klub koji nije bio nacionalno orijentisan kao što su bili Slavija, SAŠK, Džerzelez, Makabi itd. Kao takav nije imao pare, podršku, samim tim ni rezultate, ali je imao srce i dušu kroz ljubav običnog naroda i radnika. Željo je preživio dva rata i tri režima i uvijek bio u nemilosti, ali je opstao i opstaće ako Bog da jer je više od kluba. Grbavicu nisu pravili zatvorenici i vojska kao Koševo već radnici (željezničke radione - kasnije Vaso Miskin Crni, željeznice i sl.) i navijači. Da je bilo po tadašnjim vlastima ne bi bilo ni Želje ni Grbavice. Željo je jedan pravi fenomen na ovim prostorima sa kojim se još jedino Hajduk može uporediti. Davno su ljudi rekli da je navijati za Želju stvar filozofije, a za Sarajevo stvar geografije.

Mi smo Željini Željo je naš
Zadnja izmjena: čamac, dana/u 27 jan 2009, 09:58, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 jan 2009, 09:54

manijaci imate svoje mjesto za komnetarisati ostavite sarajevo na miru ni vama niko ne smeta
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 jan 2009, 09:57

Izvinjavam se, ali ne mogu da se susdržim na šupljake.

High

Post Postao/la High » 27 jan 2009, 10:00

Vi ste stariji klub je li tako?Logicno bi bilo da ste mnogo mnogo poznatiji od nas?Ali da li je to danas tako?
Vi ste imali nesto vise titula koje ste prije osvajali,ali pogledaj malo u zadnje vrijeme.Istina boli.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 jan 2009, 10:21

MoDern je napisao/la:Vi ste stariji klub je li tako?Logicno bi bilo da ste mnogo mnogo poznatiji od nas?Ali da li je to danas tako?
Vi ste imali nesto vise titula koje ste prije osvajali,ali pogledaj malo u zadnje vrijeme.Istina boli.
Dijete mene ništa ne boli jer ja pamtim četvrtfinale kupa UEFA (72) i polufinale kupa UEFA (85), a pamtim i sramno (za yu fudbal) ispadanje Sarajeva od finskog Kusisija u prvom kolu KEŠ-a 85. godine.
Helem nejse, ako imaš nešto može na PM da ne razbijamo mitove javno.

ZOI1984
Kontakt:

Post Postao/la ZOI1984 » 27 jan 2009, 10:25

čamac je napisao/la:Hajd nek' mi neko od vas pitara (koristim ovaj termin jer onaj termin koji ima naslov jednog Zagorovg romana je više nego glup i poprilično govori o čemu se ovdje radi) objasni po čemu je to Sarajevo prvo u gradu. Imao sam prilike da pričam sa puno pitara i stekao sam dojam da oni vrlo malo, da ne kažem nikako posebno ova ko fol nova "gradska" balavurdija pojma imaju o jadnoj istoriji svog kluba. Jedino po čemu ste prvi je da ste cijelo vrijeme bili klasičan režimski klub koji se služio svim i svačim da postane kao jedini klub ovog grada. Da ste stariji niste, da ste bolji po rezultatima kad se gleda sve u cijelini niste što je i izbor UEFE dokazao, da imate više navijača nemate (da grad nije doživio ekstremno doseljavanje od 50.000, koliko je je u njemu živilo 45., na 500.000 hiljada skoro da ne bi ni imali navijača). Cijelo vrijeme hoćete na silu da ste nešta, a apsolutno nikakve tradicije nemate. Sportsko drušvo Sarajevo nije imalo više od 4-5 klubova (fudbal, atletika, šah, skijanje i ja se ne mogu više sjetiti). SD Željezničar je imao svoje klubove gotovo u svakom sportu (čak više i od USD Bosne).
Hajd' eto nek' mi neko objasni po čemu ste prvi osim što vi to tako doživljavate u vašim glavama. Shvatite već jednom da Željo nije samo klub to je jedan pravi pokret. Da je Željo bio samo obični Klub udba bi ga uspjela ugasiti. Željo je prije drugog svjetskog rata bio jedini klub koji nije bio nacionalno orijentisan kao što su bili Slavija, SAŠK, Džerzelez, Makabi itd. Kao takav nije imao pare, podršku, samim tim ni rezultate, ali je imao srce i dušu kroz ljubav običnog naroda i radnika. Željo je preživio dva rata i tri režima i uvijek bio u nemilosti, ali je opstao i opstaće ako Bog da jer je više od kluba. Grbavicu nisu pravili zatvorenici i vojska kao Koševo već radnici (željezničke radione - kasnije Vaso Miskin Crni, željeznice i sl.) i navijači. Da je bilo po tadašnjim vlastima ne bi bilo ni Želje ni Grbavice. Željo je jedan pravi fenomen na ovim prostorima sa kojim se još jedino Hajduk može uporediti. Davno su ljudi rekli da je navijati za Želju stvar filozofije, a za Sarajevo stvar geografije.

jesi ti neki kompleksas...sta je ovo roman o fks?! zeljo je samo stariji od sarajeva i nista vise....a stariji je i ozren iz semizovca pa nije veci klub od fks
sarajevo ce skoro uvijek privuci vecu paznju od selje na svakom gostovanju...a za uspjehe priznajem da je seljo bolji poslije rata al doce i to na svoje mjesto...a prije rata mislim(nisam siguran) da fks nije nikad ispadalo iz 1.lige za razliku od selje i da je osvojilo jednu titulu vise

a d manijaci ce uvijek reci da je plavi dres njima sveti a horde da je bordo dres svetii....zato su vam komentari glupi...znamo da svako svoga konja hvali

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 jan 2009, 10:39

ovaj čamac je neki debil koji utakmicu želje nikad nije vidio, nećemo se raspravljati ovo je tema o FK SARAJEVO
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 jan 2009, 10:54

od steve nikolica kako stvari stoje nema nista on je trazio platu od 4000eura ali se to klubu ne isplati zbog toga sto ako bi negdje otisao klub nebi dobio nikakvu naknadu za sada se pregovara sa sebastijanom cimiroticem bivsim slovenskim reprezentativcem zatim josipom balatincem bivsim igracem hajduka i pasinga te hrvatske reprezentacije i sa dariom mijatovicem igracem kroacije iz sesveta ovo je iz novina

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 jan 2009, 10:57

fk sarajevo je napisao/la:od steve nikolica kako stvari stoje nema nista on je trazio platu od 4000eura ali se to klubu ne isplati zbog toga sto ako bi negdje otisao klub nebi dobio nikakvu naknadu za sada se pregovara sa sebastijanom cimiroticem bivsim slovenskim reprezentativcem zatim josipom balatincem bivsim igracem hajduka i pasinga te hrvatske reprezentacije i sa dariom mijatovicem igracem kroacije iz sesveta ovo je iz novina

ako znaš napiši nešto o tim igračima sa kojim se pregovara

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 jan 2009, 12:13

evo mirza hordas par rijeci za ove igrace sebastijan cimirotic je bivsi slovenski reprezentativac igrao je za domzale,olimpiju,talijanski lece korejski incheon ima 34 godine mada je prestar,josip balatinac je bivsi mladi reprezentativac hrvatske u novinama pise i A reprezentacije igrao je za hajduk,austrijski pasing i za hrvatski dragovoljac,dario mijatovic je igrac kroacije iz sesveta a prije sesveta igrao je za danski vejle i istru eto to je sto znam i sto sam nasao

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 27 jan 2009, 14:55

čamac je napisao/la:Hajd nek' mi neko od vas pitara (koristim ovaj termin jer onaj termin koji ima naslov jednog Zagorovg romana je više nego glup i poprilično govori o čemu se ovdje radi) objasni po čemu je to Sarajevo prvo u gradu. Imao sam prilike da pričam sa puno pitara i stekao sam dojam da oni vrlo malo, da ne kažem nikako posebno ova ko fol nova "gradska" balavurdija pojma imaju o jadnoj istoriji svog kluba. Jedino po čemu ste prvi je da ste cijelo vrijeme bili klasičan režimski klub koji se služio svim i svačim da postane kao jedini klub ovog grada. Da ste stariji niste, da ste bolji po rezultatima kad se gleda sve u cijelini niste što je i izbor UEFE dokazao, da imate više navijača nemate (da grad nije doživio ekstremno doseljavanje od 50.000, koliko je je u njemu živilo 45., na 500.000 hiljada skoro da ne bi ni imali navijača). Cijelo vrijeme hoćete na silu da ste nešta, a apsolutno nikakve tradicije nemate. Sportsko drušvo Sarajevo nije imalo više od 4-5 klubova (fudbal, atletika, šah, skijanje i ja se ne mogu više sjetiti). SD Željezničar je imao svoje klubove gotovo u svakom sportu (čak više i od USD Bosne).

sjedi 2

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 jan 2009, 15:11

tm 87 2 je napisao/la: e nek si mi ti pametan glup si ko qrac samo liverpool i ddjes ponekad napises koju glupost o njanjajvu i to je tvoj zivot ohladi malo nikad necete biti broj 1 u gradu capajebu vi ste vjeciti drugi
Šta češ, kažu da nada umire zadnja, nadaj se i ti tome :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 jan 2009, 15:28

manijaci tema je "FK SARAJEVO" nemojte pisati o zelji ovdje niko nije zeljan zeljeznicara vasu ljubomoru istresite na temi zeljeznicar jer vi ste ljubomorni sto je sarajevo zadnjih godina bolje i nemam se namjeru svadati sa vama niti psovati

presley_sa
Kontakt:

Post Postao/la presley_sa » 27 jan 2009, 15:31

GunnerS je napisao/la:
tm 87 2 je napisao/la: e nek si mi ti pametan glup si ko qrac samo liverpool i ddjes ponekad napises koju glupost o njanjajvu i to je tvoj zivot ohladi malo nikad necete biti broj 1 u gradu capajebu vi ste vjeciti drugi
Šta češ, kažu da nada umire zadnja, nadaj se i ti tome :D
TM 87 ja cu te kao vjerovatno stariji kolega sa juzne tribine(posto predpostavljam da si mladji) zamoliti da se ne svadjas ovdje,nasa tema se zna koja je,svaki klub ima svojih problema,posebno klubovi iz glavnog grada,i umjesto da budemo svi zajedno,jer smo i jedni i drugi u velikim gov**ma,tak da,pusti se ovdje prepirki i produzii na nasu temu...PEACE :lol:
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], InatSilniBosanski, JavierBosnia, napoleon72, plisek, Varijantas8 i 59 gostiju.