Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2014/15
Nema mi veceg vica nego kad netko prica o najboljoj skoli nogometa La masiji ili kako se vec zove. 7 igraca ukupne vrijednosti vjerojatno preko 200 mil € je kupljeno i cinili su prvih 11 protiv Parisa. Nemate se pravo uspoređivat sa juventusom koji je skrpa ekipu za sicu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
O La Masiji se pričalo dok su Xavi i Iniesta bili na vrhuncu. Još je tu bio Valdes, Pique, Puyol, Busquets, Pedro, Messi, kasnije Alba došao...Ako je to tebi za vica onda stvarno...Tritolone je napisao/la:Nema mi veceg vica nego kad netko prica o najboljoj skoli nogometa La masiji ili kako se vec zove. 7 igraca ukupne vrijednosti vjerojatno preko 200 mil € je kupljeno i cinili su prvih 11 protiv Parisa. Nemate se pravo uspoređivat sa juventusom koji je skrpa ekipu za sicu.
Ovo danas je druga stvar. I ne vidjeh da se nešto spominje ta La Masia. Dapače, uđi na temu Barca B pa ćeš vidjeti šta su kritike.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 16 apr 2015, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
geoxx je napisao/la:A jest u pravu si. Nije 115, nego 77 miliona u minusu. Chelsea nije nista potrosio ovo ljeto. Smijesno zaista.Romariooo je napisao/la:kakvih 115 miliona minusa, pa lijepo vam kazem da je jedini veliki transfer suarez, ali prodali smo dva skupa igraca fabregasa i alexisa, tako da ne znam o kakvom stomilionskom minusu govorimo
naravno da trosi barca, trose svi klubovi, ali sve je to smijesno u odnosu na minuse citija,celzija, pariza itd
eh s kim sve valja raspravljati, cuj celzi nije nista potrosio ovo ljeto, nije nista osim fabregas 35 miliona, diego kosta 40 miliona, felipe luis 20 miliona, remy 15 miliona i kasnije cuardado 30 miliona, nije nista osim 150 miliona
barca je platila masno suareza, al je masno i prodavala svoje igrace, kupljeno je nekoliko jeftinijih igraca za standarde najvecih klubova, trebali smo mi kupovati i vise jer sad imamo zabranu, ali eto uprava se odlucila da jeftino prodje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
rece navijac kluba koji nikad nije napravio igracaTritolone je napisao/la:Nema mi veceg vica nego kad netko prica o najboljoj skoli nogometa La masiji ili kako se vec zove. 7 igraca ukupne vrijednosti vjerojatno preko 200 mil € je kupljeno i cinili su prvih 11 protiv Parisa. Nemate se pravo uspoređivat sa juventusom koji je skrpa ekipu za sicu.
a sranja od price u pm
Ali se zato lansira prica kako Barcelona ne trosi velike novce, ili se opravdava kupovina Suareza sa prodajom Alexisa i Cesca (ova 2 su bice dosli za vrecu brasna pa se zaradilom njihovom prodajom?)messilla je napisao/la: O La Masiji se pričalo dok su Xavi i Iniesta bili na vrhuncu. Još je tu bio Valdes, Pique, Puyol, Busquets, Pedro, Messi, kasnije Alba došao...Ako je to tebi za vica onda stvarno...![]()
Ovo danas je druga stvar. I ne vidjeh da se nešto spominje ta La Masia. Dapače, uđi na temu Barca B pa ćeš vidjeti šta su kritike.
Inter je uvik bio klub koji je trosio masivno i drugacije od mene neces procitat, zato i je sada na ovom mjestu, dugovi su pokucali na vrata i nema vise Morattia da izvlaci pare iz svoje kese.let3 je napisao/la: rece navijac kluba koji nikad nije napravio igraca![]()
a sranja od price u pm
Malo je licemjerno tvrdit i uspoređivat Barcelonu sa juventusom, pogotovo u ovom trenutku, Juventus cak i da proda Pogbu i Vidala nebi da 80 mil € za igraca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
razlika barcelone, juventusa i jos nekih klubova sa ovim skorojevicima i galaktikosima je da znaju dobriti platiti igraca, ali i prodaju pocesto, sta je tu problem, dva dobra igraca dali za suareza i to je to sto se tice para, a i fabregas kad je doveden, neko je prodan, masno placen, al masno i prodan yaya ture, a isti doveden za 5 miliona, i sta ti ja zna, fala bogu da se mora trositi, al mi imamo masu igraca koje nismo kupovali a sama su krema itd bezveze prica
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ne znas racunati. Cesc i Alexis su osli za 75 miliona, uz to je Barca dobila neku sicu za Krkica.Romariooo je napisao/la:geoxx je napisao/la:A jest u pravu si. Nije 115, nego 77 miliona u minusu. Chelsea nije nista potrosio ovo ljeto. Smijesno zaista.Romariooo je napisao/la:kakvih 115 miliona minusa, pa lijepo vam kazem da je jedini veliki transfer suarez, ali prodali smo dva skupa igraca fabregasa i alexisa, tako da ne znam o kakvom stomilionskom minusu govorimo
naravno da trosi barca, trose svi klubovi, ali sve je to smijesno u odnosu na minuse citija,celzija, pariza itd
eh s kim sve valja raspravljati, cuj celzi nije nista potrosio ovo ljeto, nije nista osim fabregas 35 miliona, diego kosta 40 miliona, felipe luis 20 miliona, remy 15 miliona i kasnije cuardado 30 miliona, nije nista osim 150 miliona
barca je platila masno suareza, al je masno i prodavala svoje igrace, kupljeno je nekoliko jeftinijih igraca za standarde najvecih klubova, trebali smo mi kupovati i vise jer sad imamo zabranu, ali eto uprava se odlucila da jeftino prodje
Suarez 81, Rakitic 18, Ter Stegen 12, narkoman 20, Vermalen 18 i Danilo 4. Imas digitron, zna pomoci nekad.
Prodavao je i Celzi masno. Dosli su ti, a otisao je Luiz za 50, Lukaku za 30, Schurle isto tako da skoro nemaju nikakvog minusa.
A Real ne zna prodati? Ne glupiraj se.Romariooo je napisao/la:razlika barcelone, juventusa i jos nekih klubova sa ovim skorojevicima i galaktikosima je da znaju dobriti platiti igraca, ali i prodaju pocesto, sta je tu problem, dva dobra igraca dali za suareza i to je to sto se tice para, a i fabregas kad je doveden, neko je prodan, masno placen, al masno i prodan yaya ture, a isti doveden za 5 miliona, i sta ti ja zna, fala bogu da se mora trositi, al mi imamo masu igraca koje nismo kupovali a sama su krema itd bezveze prica
Ko se bolan uspoređuje sa Juventusom
šta prica ovaj
aaaaa pa ovi za ozbiljno uzimaju Romarijeve visprene opservacije
šta prica ovaj
aaaaa pa ovi za ozbiljno uzimaju Romarijeve visprene opservacije
- IlFantasista
- Kontakt:
Eto Real Madrid nije prodao Ozila, Di Mariju i još neke igrače pa doveoa Balea i Jamesa...Pa Barcelona i Real Madrid da prostite su isto sranje drugo pakovanje. To što navijači ta dva kluba žele na silu da se razlikuju je druga strana medalje...
Pričate o raskošnosti, a spominjete samo iznose transfera, a šta je sa visinama plata?
Pa Messi ima platu kao Pogba, Vidal i Tevez zajedno, ma nije to nikakva rastrošenost niti ništa.
Pričate o raskošnosti, a spominjete samo iznose transfera, a šta je sa visinama plata?
Pa Messi ima platu kao Pogba, Vidal i Tevez zajedno, ma nije to nikakva rastrošenost niti ništa.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zato što upravo toliko i vijediIlFantasista je napisao/la:Eto Real Madrid nije prodao Ozila, Di Mariju i još neke igrače pa doveoa Balea i Jamesa...Pa Barcelona i Real Madrid da prostite su isto sranje drugo pakovanje. To što navijači ta dva kluba žele na silu da se razlikuju je druga strana medalje...
Daleko od toga da Barca ne troši velike novce za velike igrače (Zlatan, Villa, Neymar, Suarez), ali fakat ispadne prostom računicom Cesc + Alexis = Suarez. I kao što rekoh, kada se sve sabere i oduzme prosjek je nekih 50 mil. u minusu po sezoni, kolika je i visina budžeta za transfere.Tritolone je napisao/la: Ali se zato lansira prica kako Barcelona ne trosi velike novce, ili se opravdava kupovina Suareza sa prodajom Alexisa i Cesca (ova 2 su bice dosli za vrecu brasna pa se zaradilom njihovom prodajom?)
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- IlFantasista
- Kontakt:
Sigurno Mascherano vrijedi da sedmično bude plaćen preko 100 hiljada eura, a Pogba tri puta manje, ali dok ti to skontaš, prođe voz...let3 je napisao/la:Zato što upravo toliko i vijediIlFantasista je napisao/la:Eto Real Madrid nije prodao Ozila, Di Mariju i još neke igrače pa doveoa Balea i Jamesa...Pa Barcelona i Real Madrid da prostite su isto sranje drugo pakovanje. To što navijači ta dva kluba žele na silu da se razlikuju je druga strana medalje...
Pa Messi ima platu kao Pogba, Vidal i Tevez zajedno, ma nije to nikakva rastrošenost niti ništa.i igracki i na terenu i marketinški i kako hoces okreni....ali dok ti to skontaš, prođe voz jarane
Kun fejekun!
Sad kad vam Saurman uleti...
Ovo je La masija

Sinoć protiv PSG-a sedmorica iz La masije

Sinoć protiv PSG-a sedmorica iz La masije
- tuzlak1987
- Kontakt:
Barca pokusava integrirati igrace iz omladinskih pogona u prvu ekipu ali zadnjih godina se nema za to strpljenja, jednsotavno ih Real tjera da kupuju. Ako prestanu da kupuju najbolje moguce igrace koji zele u Barcu mogu samo zaostajati za Realom.
Primjera radi sta bi se desilo Barci bez Suareza i Nejmara ove zadnje dvije godine? Real je taj koji ih tjera na to..nakon sto su uvidjeli da od raznoraznih Krkica, Tella, Deluofeua, Alcantara, Romeua i slicnih nema nista.
Kada uzmes u obzir da su nemoguci rivali prema pokrajini iz koje je Real onda je to i stvar politike.
Po meni najgore radi City. PSG zna izvaliti ali su i pristojni manje vise. United zadnji rok
Primjera radi sta bi se desilo Barci bez Suareza i Nejmara ove zadnje dvije godine? Real je taj koji ih tjera na to..nakon sto su uvidjeli da od raznoraznih Krkica, Tella, Deluofeua, Alcantara, Romeua i slicnih nema nista.
Kada uzmes u obzir da su nemoguci rivali prema pokrajini iz koje je Real onda je to i stvar politike.
Po meni najgore radi City. PSG zna izvaliti ali su i pristojni manje vise. United zadnji rok
el pistolero za sad igrac sezone lige prvaka,kakva igrachina,sa po dva pogotka elaborirao na papiru jake ekipe psg i city,messi turbo pogon ukljucuje tek od polufinala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
UnSub je napisao/la:E cuj 20% haha, koji to klub nije u dugovima?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ima se, moze se. Nadam se da ce u narednom periodu postaviti rekorde na tom polju.United zadnji rok
- Ed Woodward for Prime Minister !
Bravo, hvala ti sto si me razuvjerio snaznim argumentima, a u 3 rijeci si uspio dokazati i da dobro baratas gramatikom, cestitam. Pravi si ti 'madridist'.madridist je napisao/la:Nemas ti pojma ,da skratimo pricu.asr_pd je napisao/la:Naravno, nijedan klub u Italiji, pa ni Juve, već godinama nema kupovnu moć ni približnu klubovima iz premier lige, naftasima i Realu i Barci, tako da sam ga s pravom stavio u grupu s Atleticom i Portom, sa finansijske strane, ovo je za Juve veliko dostignuće, iako oni imenom i koncentracijom legendi u timu svakako zaslužuju i titulu, ali kako to objasniti ljudima koji vjeruju da je 200 miliona za penalda i polovnjaka iz Velsa ekvivalentno prvoj postavi Juventusa?
Bayern poštujem, oni su gigant koji ne spada u ovu grupu rastrosnih naftaša i poreskih neplatisa kojima se vec dugo gleda kroz prste, godinama posluju uspjesno, oslanjajući se samo na vlastita sredstva.
@Epidaurus - ja ne sporim da se tu radi o najvecim klubovima svih vremena, samo je ovaj sport poceo gubiti smisao jos od ere Galacticosa, s obzirom koliko je 4-5 klubova u Ligi Sampiona finansijski nadmocno i povlasteno (npr taj Real je od TV prava dobio kolac od 120 miliona eura, cak 3 puta vise nego Spanski prvak - Atletico). Zbog toga smatram da je pravo sportsko cudo sto ce se u polufinale ugurati Porto, Atletico i Juve.
IlFantasista je napisao/la:Eto Real Madrid nije prodao Ozila, Di Mariju i još neke igrače pa doveoa Balea i Jamesa...Pa Barcelona i Real Madrid da prostite su isto sranje drugo pakovanje. To što navijači ta dva kluba žele na silu da se razlikuju je druga strana medalje...
Pa ta trojica u svakom smislu vrijede manje nego Messi.Sad bi Juve mijenjao njih trojicu zajedno za Messija,pa na to bi dodali i Marchisia i Chiellinia.Govorimo o najboljem igracu u historiji ove igre.A da ne govrimo koliko je marketinški isplativ.
Trošili bi i Juve,Milan,Inter,Roma,Sevilla..Gradina iz Srebrenika,svi bi oni trošili da imaaju i mogu.Ali kad nemaš i ne možeš svi su ti krivi i glumiš nejač.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.