Prijatelju, neću ti ništa odgovoriti ali zanima me samo da li smatraš da je Anel u do sada odigranim utakmicama zadovoljio sve nas (u fudbalskom smislu naravno) i da li se u ovih nekoliko utakmica pokazao kao bilo kakav igrač. Poštujem tvoje mišljenje naravno i neću niti mogu uticati na isto ali odgovor me zanima onoliko koliko me zanima i ovaj listić što sam udario danascalcio je napisao/la:Hajde shvatam ovo guranje nekog igraca, iako ta statistika nije bas impresivna kao sto je zelis predstaviti. Ali zasto moras ubaciti u post ovu glupost da je Susic napunio reprezentaciju familijom i smecem? Eto taj Hadzic kojeg pljujete 24 sata dnevno (pretpostavljam da je on ovo "smece" iz tvog posta) je u isto vrijeme zabio 20 golova u austrijskoj bundesligi, sa pozicije zadnjeg veznog. To je mozda Susic platio austrijancima da mu pustaju golove, isto kao sto je platio trenerima da Anel postane nezamjenjiv u Riedu i u Sturmu. Fascinantno je kako neki od vas mogu imati totalno razlicit odnos prema igracima koji objektivno gledano pripadaju u istu kategoriju. Budimo realni, niti su Hadzic niti Mahmutovic neki evropski vrh, a nisu ni totalno bezvezni igraci. Anel nam je bio potrebniji zbog pozicije na kojoj igra, znate i sami kako smo desperatni jedno vrijeme bili za zadnjim veznim, dok sa napadacima u zadnjih 5 godina nismo nikad imali problema osim na jednoj utakmici (Izrael). A i Aidin je imao veliki peh da se povrijedi u nezgodno vrijeme, kada je vjerovatno trebao dobiti poziv.SjeverniVjetar je napisao/la:Evo da ponovim, Mahmutovic je najefikasniji Bh napadac, iza Edina Dzeke , u kontinuitetu !
U posljednjih 5 sezona, u 113 utakmica, dao je 51 gol u ceskoj ligi.
Da igra u BHPL, to je statistika koja nije za zanemariti, a ceska liga je jaca od, npr, HNL. Stvarno je cudno i steta da jos nije dobio priliku, narocito jer je mozda i najbrzi Bh igrac trenutno na medjunarodnoj sceni, a toga nam fali.
To se treba "zahvaliti" anamo onom stetocini, koji nam je napunio reprezentaciju familijom i smecem, na racun kvaliteta(kakvog, takvog) koji se nudio i nudi.
Uz duzno postovanje prema recimo Djuricu i Serie A, 2 gola u Italiji ne vrijede kao 10 u Ceskoj. Naravno, ne zelim reci da Djurica ne treba zvati, nego da i Mahmutovic treba dobiti sansu konacno.