Zato sto je lik najveci car ikadaTribalian je napisao/la:
Ma ucinilo mi se.![]()
Pa sto to zemljace @ Consigliere ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zato sto je lik najveci car ikadaTribalian je napisao/la:
Ma ucinilo mi se.![]()
Pa sto to zemljace @ Consigliere ?
Ja ga pamtim po osiromasenom uranijumu i kasetnim zayebancijama. Iako mi iz ove perspektive deluje smesno, ali bio sam presrecan kad ih je Bus poyebao na onim izborima 2000.Consigliere je napisao/la:
Zato sto je lik najveci car ikadaVodja slobodnog svijeta kojem jedva punoljete sekretarice pusile qurac u sred Bijele Kuce
Pa, yebote, lik je pojam rock'n'rolla
Pored toga veliki prijatelj Bosne i Hercegovine i za mene, najveci drzavnik ikada.
Ja bi krivio Milosevica da sam na tvom mjestu.Tribalian je napisao/la:
Ja ga pamtim po osiromasenom uranijumu i kasetnim zayebancijama. Iako mi iz ove perspektive deluje smesno, ali bio sam presrecan kad ih je Bus poyebao na onim izborima 2000.
Legenda je u pravu, šta fali njivi, nije to sramota, sramota je da neko kaže da nemože zaraditi sebi barem za džeparca (iako se može puno više od toga, eto ti maline npr, to ti je siguran izvor zarade), i da čeka da mu roditelji sve donesu serviranoDukeOfWellington je napisao/la:Eto sad, ko god neće na njivu odma' je neradniklegenda reala je napisao/la:a koji si ti neradnik jbt
Consigliere je napisao/la:![]()
Uvijek se vas dvojica možete prešaltati na stočarstvolegenda reala je napisao/la:ma svestran si ti, ne sumnjam da bi se i u to razumioDukeOfWellington je napisao/la:Agrikultura nije moj fah![]()
![]()
I opet na Palama. Baš ih nešto hoće.vedator je napisao/la:3.4 kratko zaljulja.
ma vama je na temi bilo smiješno kako blažić povrijeđuje milutinova..... ne kažem tebi konkretno već drugim...alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:nije blažić ništa uradio već Nikolica koji je večeras vratio za ono vađenje oka naživo....
ako si iole realan, ali iole, nakon odgledanog ponovljenog snimka te situacije, vidjećeš da nije postojala nikakva namjera da se povrijedi Milutinov. Razumijem da te je ponio ovaj brejk, ali daj malo više realnosti, neće ti pasti kruna sa glave.
I da, zasluženo ste dobili. Čestitke.
ma dule je puko ko kokica.. zna gdje je i umjesto da se slihta on izaziva..Heller je napisao/la:Trib-a boli sve poslije 98eMada navijam za Partizan između blizanaca vidim da je Dule davno pogubio konce...
DANTES je napisao/la:ma vama je na temi bilo smiješno kako blažić povrijeđuje milutinova..... ne kažem tebi konkretno već drugim...alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:nije blažić ništa uradio već Nikolica koji je večeras vratio za ono vađenje oka naživo....
ako si iole realan, ali iole, nakon odgledanog ponovljenog snimka te situacije, vidjećeš da nije postojala nikakva namjera da se povrijedi Milutinov. Razumijem da te je ponio ovaj brejk, ali daj malo više realnosti, neće ti pasti kruna sa glave.
I da, zasluženo ste dobili. Čestitke.
Jes bašJHam je napisao/la:@Dex vidim dali su vam lagan ispit iz EK, dosta vas polozilo![]()
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 15 gostiju.