Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
Samo da pozdravim cigane. 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Cekam ga ja ovde. Da mu objasnim da je ova pobeda ostvarena samo iz razloga jer mi nismo znali gde je levo i zato sto smo odigrali najgoru utakmicu u sezoni. Svih ovih godina dok su pominjali Zvezdu kroz prdnju i zayebanciju , ja sam cutao i trpeo . E sad je doslo vreme da svi oni shvate da mi imamo , ne duplo, nego 10 puta jacu ekipu od njih ! Jedina njihova prednost je njihov trener jer ovaj nas juri rekord najvise izgubljenih zavrsnica.Virtu4l je napisao/la:Čekaj dok ti DANTES dođe
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Osnivaču, Kim Jong Ilu, Putinu... nauči se već jednom šta sam.Otelo je napisao/la:Sretan rođendan podpresjedniku gay lobija i da u ovoj godini zivota prodje kroz jos vise guzova.

Pozdrav fanovima Reflexa

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
[youtube][/youtube]Tribalian je napisao/la:Cekam ga ja ovde. Da mu objasnim da je ova pobeda ostvarena samo iz razloga jer mi nismo znali gde je levo i zato sto smo odigrali najgoru utakmicu u sezoni. Svih ovih godina dok su pominjali Zvezdu kroz prdnju i zayebanciju , ja sam cutao i trpeo . E sad je doslo vreme da svi oni shvate da mi imamo , ne duplo, nego 10 puta jacu ekipu od njih ! Jedina njihova prednost je njihov trener jer ovaj nas juri rekord najvise izgubljenih zavrsnica.Virtu4l je napisao/la:Čekaj dok ti DANTES dođe
Za dvije utakmice ide i ona uzalud trud, djaba vam sve...

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sretan 12. rodjendan 

Sretan rodjendan drugom najvecem strucnjaku NBA lige ovdje. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
11. je bolan.Donnie Darko je napisao/la:Sretan 12. rodjendan

Zašto sam sebi čestitaš rođendan?Greivis je napisao/la:Sretan rodjendan drugom najvecem strucnjaku NBA lige ovdje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
nije blažić ništa uradio već Nikolica koji je večeras vratio za ono vađenje oka naživo....Tribalian je napisao/la:, a ja i dalje ne mogu da verujem sta ovaj Blazic napravi.Virtu4l je napisao/la:Đe su mi oni navijači Cedevite od sinoć?
a što se igre tiče, pa moj ti, nisi od juče igraš koliko ti rival dopusti... vaša igra je provaljena, šta da vam ja radim... mi da smo ovoliko jači po rosteru ovo bi bilo pisanje, ovako imate neku šansu...
Možeš imati sve, pare, dobre igrače, solidnog trenera, dobre navijače, ali da bi bio poput Partizana moraš imati srce šampiona, jer Partizan je to! PARTIZAN-SRCE ŠAMPIONA!!!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
I jedni i drugi ćete kleknuti u Morači
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako kojim slucajem odu u finale, sto je meni nezamislivo trenutno, bas me zanima kako ce pravdati celosezonsku kuknjavu na sve sto postoji. Ceo svet se navrzao na instituciju.Najbolje bi im bilo da prebroje svoje titule do rata koje su imali. I to sto im je najveci uspeh (prvaci evrope) nek pogledaju koliko je jos klubova iz ex yu ostvarilo takav uspeh i to vise puta.bulbasor je napisao/la:[youtube][/youtube]Tribalian je napisao/la:Cekam ga ja ovde. Da mu objasnim da je ova pobeda ostvarena samo iz razloga jer mi nismo znali gde je levo i zato sto smo odigrali najgoru utakmicu u sezoni. Svih ovih godina dok su pominjali Zvezdu kroz prdnju i zayebanciju , ja sam cutao i trpeo . E sad je doslo vreme da svi oni shvate da mi imamo , ne duplo, nego 10 puta jacu ekipu od njih ! Jedina njihova prednost je njihov trener jer ovaj nas juri rekord najvise izgubljenih zavrsnica.Virtu4l je napisao/la:Čekaj dok ti DANTES dođe
Za dvije utakmice ide i ona uzalud trud, djaba vam sve...
![]()

Ovakvu kolicinu gluposti od tebe nisam ocekivao.Možeš imati sve, pare, dobre igrače, solidnog trenera, dobre navijače, ali da bi bio poput Partizana moraš imati srce šampiona, jer Partizan je to! PARTIZAN-SRCE ŠAMPIONA!!!
Ma nisu to gluposti, neke ekipe jednostavno imaju ono nešto, to im je usađeno kroz sve ove godine, a Partizan je jedna od njih. Recimo, daj objema ekipama isti budžet, siguran sam da bi na kraju Partizan bio daleko ispred.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ciganska je tuga najveća.

Zole sretan rođendan uz numeru:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Kad tako postavis stvari onda moze biti i da si u pravu. Samo ima tu nekoliko cinjenica koje se ne uklapaju. Prva od tih je ta da je Zvezda svih ovih godina imala manji budzet od KKp izuzev ove sezone. S tim sto Zvezda ne krije sa koliko novca raspolaze dok ovi kriju pa onda kad ih razotkriju pocinje kuknjava. Postovi koji imaju veze sa KKP trebalo bi od sad da se prebacuju u " Najvece misterije sveta" . Rusi, Arapi, Vucic, Srbija,Svetska vlada... sve je na strani Zvezde , ali Partizan uspeva sve to da nadjaca i osvoji sve sto se osvojiti moze. Koga bre vi zayebavate vise. Poslednji ljudi na ovom svetu koji treba da pominju budzet, nepravdu , namestanje i ostale spin zajebancije u bilo kom kontekstu.Virtu4l je napisao/la:Ma nisu to gluposti, neke ekipe jednostavno imaju ono nešto, to im je usađeno kroz sve ove godine, a Partizan je jedna od njih. Recimo, daj objema ekipama isti budžet, siguran sam da bi na kraju Partizan bio daleko ispred.
ako ćemo da brojimo titule hoćemo li brisati i one zvezdine prije na betonu ispred zgrade tamo 50-ih?Tribalian je napisao/la:
Ako kojim slucajem odu u finale, sto je meni nezamislivo trenutno, bas me zanima kako ce pravdati celosezonsku kuknjavu na sve sto postoji. Ceo svet se navrzao na instituciju.Najbolje bi im bilo da prebroje svoje titule do rata koje su imali. I to sto im je najveci uspeh (prvaci evrope) nek pogledaju koliko je jos klubova iz ex yu ostvarilo takav uspeh i to vise puta.Navikli na unistenu Zvezdu posleratnu , pa brze bolje da se isqrce malo pri tom zaboravljajuci sva gepekovanja koja su radili i izazivanje incidenata po raznim dvoranama ( i to ne mislim na grobare, nego na ovih par gnjida iz uprave i ova jajara sa klupe) . Lazna institucija bili i bice. Jadni u pobedi, bedni u porazu . Od svog osnivanja u Zagrebu.
Ovakvu kolicinu gluposti od tebe nisam ocekivao.Možeš imati sve, pare, dobre igrače, solidnog trenera, dobre navijače, ali da bi bio poput Partizana moraš imati srce šampiona, jer Partizan je to! PARTIZAN-SRCE ŠAMPIONA!!!
srce šampiona je ono što krasi tim koji je uvijek u stanju dobiti jačeg od sebe... tako su padali redom svi velikani i kod kuće i na strani... titula evrope pa zar i to sporiš? ma ajde nisi ti toliki cigan! nisi ti bjeković!
šta ćeš mi smo bijedan klub čije su legende paspalj, divac, đorđević, kićanović, dalipagić, koprivica, pecarski, grbović, krstić, rebrača, berić itd, itd, itd., onda je fmp garant veliki, ako mu je legenda čović... neso ne filip...
a kako će dule da opravda kukanje? pa lako! jači od sistema!!
ko je imao veći budžet zvezda ili fmp?
to što je zvezda propadala svakih 4-5 godina nije do partizana već do vas i megalomanskih uprava...
udahni duboko, smiri se, biće gore!!!

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Gunner4 je napisao/la:Kakve veze ima koje je boje predsjednik kada je i onako obicna figura? Mogu 'ladno i pudlicu da izglasaju.
USA je klasicna policijska drzava. Glavni svjetski terorista.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Venecuela proglasila SAD teroristickom zemljom

Cuj ovih gore bodre Klintonovu

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
teško... i jedni i drugi, mada nije ni bitno.... ABA je jedino takmičenje gdje je polufinale bitnije od finalaVirtu4l je napisao/la:I jedni i drugi ćete kleknuti u Morači
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
to je iz prošlih izbora unutar demokrata... bila vic godine..Bosniacum Lilium je napisao/la:Gunner4 je napisao/la:Kakve veze ima koje je boje predsjednik kada je i onako obicna figura? Mogu 'ladno i pudlicu da izglasaju.
USA je klasicna policijska drzava. Glavni svjetski terorista.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
Venecuela proglasila SAD teroristickom zemljom![]()
Cuj ovih gore bodre Klintonovu![]()
![]()
To ona sto je 1997. godine po Tuzli bjezala od snajpera
![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vidim ja da si ti ocajan ( ne licno, vec kao navijac) cim potezes lazi u razgovoru. To je manir mesnog odbora SPS-a i njihovih clanova a ne ljubitelja kosarke. Mogu i ja da nabrajam legende kluba i da izvrcem istoriju kako mi odgovara , da nije bilo te Zvezde iz 50-tih kosarka bi na ovim prostorima bila jedan od najbednijih sportova . A za nase propadanje nisam ja optuzio vas NIKAD ! , jer ja nisam Vujosevic Dusan - lazovcina No 1 na ovom kontinentu da lupetam svakakve gluposti i da svaki svoj neuspeh pravdam jos vecim glupostima. A posto si se isprimao ko da imas 13 godina , onda cu da ti kazem ( jer sam ne mozes da vidis) da je nazasluzniji za vasu pobedu veceras Blazic Jaka. imate ko zna koliko titula u kosarci uzastopnih a i dalje vas ubi fudbalski kompleks koji prenosite na kosarku i sve ostale sportove. Mislio sam da si uz @ Raul 64 jedini sa kojim moze da se prica na normalnom nivou , ali vidim da i ti s vremena na vreme dozvolis da te ponese ovo sto sam prethodno naveo.DANTES je napisao/la:
ako ćemo da brojimo titule hoćemo li brisati i one zvezdine prije na betonu ispred zgrade tamo 50-ih?
srce šampiona je ono što krasi tim koji je uvijek u stanju dobiti jačeg od sebe... tako su padali redom svi velikani i kod kuće i na strani... titula evrope pa zar i to sporiš? ma ajde nisi ti toliki cigan! nisi ti bjeković!
šta ćeš mi smo bijedan klub čije su legende paspalj, divac, đorđević, kićanović, dalipagić, koprivica, pecarski, grbović, krstić, rebrača, berić itd, itd, itd., onda je fmp garant veliki, ako mu je legenda čović... neso ne filip...
a kako će dule da opravda kukanje? pa lako! jači od sistema!!
ko je imao veći budžet zvezda ili fmp?
to što je zvezda propadala svakih 4-5 godina nije do partizana već do vas i megalomanskih uprava...
udahni duboko, smiri se, biće gore!!!![]()
[youtube][/youtube]
lakše malo... 

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.