Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Amar_TM87 je napisao/la:Kaze ovaj dosta ultrasa ode kuci pa ja nisu oni ko mi![]()
![]()
![]()
Hahahahahahahahaha Prorijedila se udarna tribina, pada kiša!Amar_TM87 je napisao/la:Kaze ovaj dosta ultrasa ode kuci pa ja nisu oni ko mi![]()
![]()
![]()
Željovac je napisao/la:Hahahahahahahahaha Prorijedila se udarna tribina, pada kiša!Amar_TM87 je napisao/la:Kaze ovaj dosta ultrasa ode kuci pa ja nisu oni ko mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahahahahahahaha dobra ti tafczeljo je napisao/la:Željovac je napisao/la:Hahahahahahahahaha Prorijedila se udarna tribina, pada kiša!Amar_TM87 je napisao/la:Kaze ovaj dosta ultrasa ode kuci pa ja nisu oni ko mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nijaz sredio kisu....
HAHAHAHAHAHAAHAHAH cuj nijaz sredio kisu hahaHAHAHahAhafczeljo je napisao/la:Željovac je napisao/la:Hahahahahahahahaha Prorijedila se udarna tribina, pada kiša!Amar_TM87 je napisao/la:Kaze ovaj dosta ultrasa ode kuci pa ja nisu oni ko mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nijaz sredio kisu....
nedaTM87 je napisao/la:govori komentator oko 300-4oo Manijaka dole, jel to istina il ovaj bunca?
Hahaha. Pazite se vi malo. U Mostaru kad se izlazi prije vremena, nešto se spremaUltrasNaBaterije je napisao/la:pa oni su ultra...
ultra je kad odeš kuci a ono pada kiša. mentalita nultra
nedaTM87 je napisao/la:govori komentator oko 300-4oo Manijaka dole, jel to istina il ovaj bunca?
Policija cuva buseve nasih!vfc1922 je napisao/la:Hahaha. Pazite se vi malo. U Mostaru kad se izlazi prije vremena, nešto se spremaUltrasNaBaterije je napisao/la:pa oni su ultra...
ultra je kad odeš kuci a ono pada kiša. mentalita nultraSjetite se Fukara i autobusa. Iako ih ne gotivim, za te stvarčice su uvijek spremni. Ako se ne pripremiš, jednostavno nahebeš
hahahahhahafczeljo je napisao/la:Željovac je napisao/la:Hahahahahahahahaha Prorijedila se udarna tribina, pada kiša!Amar_TM87 je napisao/la:Kaze ovaj dosta ultrasa ode kuci pa ja nisu oni ko mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nijaz sredio kisu....
pa oni su ono always ultraAmar_TM87 je napisao/la:Kaze ovaj dosta ultrasa ode kuci, pa ja nisu oni ko mi![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 127 gostiju.