KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Zvezda ako nastavi da igra svoju igru,strpljivo i pozicionirano,nikakva run‘N‘gun kosarka ili da ih Partizan evenutalno uvuce u takvu igru, dobit ce ovu seriju 3-0 lagano. Jednostavno imaju duzu klupu, kvalitetniji izbor igraca,narocito na pozicijama play-a i 5-ice. I siguran sam da ce ovo Radonja i ekipa iskoriti i dobiti 3-0 bez vecih problema.
Partizan moze dobiti samo na neki "divlji" zanos,brzu kosarku,da Pavlovic ,Milosavljevic,Macvan i ekipa pale iz svih pozicija,a da Zvezda pristane na takvu igru. Pozicioniranim napadima Zvezda moze unistiti Partizan,jer ne mogu ih braniti ni zonski,ni covjek na covjeka,narocito kad se lopta bude spustala pod kos.
Partizan moze dobiti samo na neki "divlji" zanos,brzu kosarku,da Pavlovic ,Milosavljevic,Macvan i ekipa pale iz svih pozicija,a da Zvezda pristane na takvu igru. Pozicioniranim napadima Zvezda moze unistiti Partizan,jer ne mogu ih braniti ni zonski,ni covjek na covjeka,narocito kad se lopta bude spustala pod kos.
Gotovo je ovo , ulazimo u bonus 7,5 minuta pre kraja trece cetvrtine.
U skoku delujemo kao ekipa iz osnovne skole.
A promasili smo ko zna koliko zicera.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kad uz sve to dodaš ovaj fijasko Bobi-a,poraz je neminovnost
Ali lopta je okrugla
Ali lopta je okrugla

A.F.C. Bournemouth!
Blazic ne moze apsolutno nista da pogodi, a ovaj ga drzi u igri i nema nameru da ga izvede koliko vidim. Setaju nam se pod kosem a nama ispadaju lopte ko da nikad nismo igrali kosarku. Ne pamtim ovako ocajnu Zvezdu skorije. Ne znam da li jedan jedini covek postoji u ekipi koji je raspolozen veceras.,izuzev Dzenkinsa delimicno, ali i on je pogubio nekoliko lopti.rambo16 je napisao/la:Kad uz sve to dodaš ovaj fijasko Bobi-a,poraz je neminovnost
Ali lopta je okrugla
Jel moguce da u 3 napada dva puta pravimo korake ???

Đenka je nešto i odigrao
Williams i Bobi igraju vrlo vjerovatno najlošiju utakmicu sezone. Princip spojenih posuda
Kalinić igra pod opterećenjem haman cijelo drugo poluvrijeme
Al ovim skokovima su vas unakazili
Evo Doktor na PG nešto ubaci
Ove Amere nikad ne otpisuj,ali bez neke Bobieve produkcije,teško da Zvezda može do pobjede
Williams i Bobi igraju vrlo vjerovatno najlošiju utakmicu sezone. Princip spojenih posuda
Kalinić igra pod opterećenjem haman cijelo drugo poluvrijeme
Evo Doktor na PG nešto ubaci
Ove Amere nikad ne otpisuj,ali bez neke Bobieve produkcije,teško da Zvezda može do pobjede
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:
O tome ti i pricam, bas me zanima koji odnos u skokovima u napadu.
12:5,ako je vjerovat zvaničnom sajtu
Al nudili ste se za debelo uništavanje
Ovi to nisu iskoristili i sad strahuju do kraja
Al nudili ste se za debelo uništavanje
Ovi to nisu iskoristili i sad strahuju do kraja
A.F.C. Bournemouth!
Onako kako ste igrali,tako ste završili
Blažič genije,Mačvan demonstrirao silu
Blažič genije,Mačvan demonstrirao silu
A.F.C. Bournemouth!
Znaci psujem Blazicu sve zivo i mrtvo, telac jedan slovenacki bez grama mozga. **** i onoga ko ga stavlja u igru. Da mi je da docekam dan kad on nece biti u Zvezdi
Heej,koji mozak moraš biti da na 1 razlike ideš rješavat pored Milutinova i to u situaciji gdje imaš finih 13 sekundi
To se ni Prva brada NBA lige ne usuđuje
To se ni Prva brada NBA lige ne usuđuje
A.F.C. Bournemouth!
Ovo je strasno.
Blazic jeste dobar igrac ali treba neko da mu kaze da nije MJ. Kakva glupost u zavrsnici . Ovo je , ako ne najgora, onda jedna od dve najgore utakmice Crvene Zvezde u ovoj sezoni. I uz sve to ovi nas dobijaju u infarkt zavrsnici.
Partizanu cestitke na pobedi, ali hocu da se osvrnem na dve situacije u kojima Crvena Zvezda ostecena, prva u trecoj cetvrtini kad se Pavlovic bacio na Lazica i sudija svira faul Lazicu. Druga, opet isti akteri samo je cetvrtina cetvrta , ono kad je svirana obostrana. Da li ovaj sudija nije video dobro ili je samo bezobrazan to nek utvrde oni koji su nadlezni za to.

Pa ako imas zivaca citaj moje upise na ovoj temi. Od pocetka pisem kako je Blazic jedno glupo tele bez mozga. Kakav je igrac moze vidjeti svako ko pogleda 2 utakmice Zvezde.. Tom momku je glavni napadacki arsenal polaganje kontra rukom. Vjerovatno je rekorder EL po broju primljenih blokada. Sut mu je po sistemu hladno-hladno-hladno-toplo-hladno
Znaci bojim se napisati svoje misljenje sad o njemu i sta mu zelim jer bih vjerovatno dobio ban. Razumijem da se izgubi utakmica dobrim sutem na samom kraju utakmice, ali da budes retardiran a primas 100+ hiljada evra, e to ne razumijem niti cu tome ikada skandirati
Znaci bojim se napisati svoje misljenje sad o njemu i sta mu zelim jer bih vjerovatno dobio ban. Razumijem da se izgubi utakmica dobrim sutem na samom kraju utakmice, ali da budes retardiran a primas 100+ hiljada evra, e to ne razumijem niti cu tome ikada skandirati
Odavno se ovako nisam iznervirao zbog kosarke, pa ne mozes na Milutinova kad se lomi rezultat yebem ti . Statistiku ne smem ni da pogledam. 

Jaka kloc sta uradi na krajuTribalian je napisao/la:Odavno se ovako nisam iznervirao zbog kosarke, pa ne mozes na Milutinova kad se lomi rezultat yebem ti . Statistiku ne smem ni da pogledam.

obori me on za strasne pare

Nista od titule ni ove godine
Ma decko nije bio svestan situacije , drugog objasnjenja nema.arelinho je napisao/la:Jaka kloc sta uradi na krajuTribalian je napisao/la:Odavno se ovako nisam iznervirao zbog kosarke, pa ne mozes na Milutinova kad se lomi rezultat yebem ti . Statistiku ne smem ni da pogledam.![]()
![]()
obori me on za strasne pare
Neko isproziva ovog debelog , i sad ima razlog da kenja 3 meseca kako konferencija nije bila obezbedjena.
Ajde videcemo.Interista je napisao/la:Nista od titule ni ove godine

Dobro je da je samo za pare. Zamisli da ti zelju neki moron tako izjebe.
Nadam se da nisam u pravu, ali sada u najboljem slucaju u naredne dvije utakmice dobicemo jednu.. i onda idemo u majstoricu, a tu vec nemam povjerenje, prvenstveno u Radonjica. Nisam trener, ali nema logike da forsira spustanje lopte na Bobija kad je on 4 metra od kosa, a da mu pri tome ne omogucis neki lagani pas, a ne preko cijelog reketa. Bilo bi zanimljivo pogledati situacije gdje stoje igraci kada ovi udvajaju Bobija.
Tribalian, sto je najgore, ja mislim da je bio svjestan. Nije mu ovo prvi put da ide ko muva bez glave.
Nadam se da nisam u pravu, ali sada u najboljem slucaju u naredne dvije utakmice dobicemo jednu.. i onda idemo u majstoricu, a tu vec nemam povjerenje, prvenstveno u Radonjica. Nisam trener, ali nema logike da forsira spustanje lopte na Bobija kad je on 4 metra od kosa, a da mu pri tome ne omogucis neki lagani pas, a ne preko cijelog reketa. Bilo bi zanimljivo pogledati situacije gdje stoje igraci kada ovi udvajaju Bobija.
Tribalian, sto je najgore, ja mislim da je bio svjestan. Nije mu ovo prvi put da ide ko muva bez glave.
@Tribalian
Ma bio je svjestan situacije sto posto,nego je pokusao da ispadne junak.Ondje je mogao komotno da ide organizovan napad.
@dscile
A razumijem druze jbg.Meni kao nezaposlenom covjeku ove pare koje sam mogao uzeti bi odlicno dosle,ali eto nije bilo sudjeno.S tobom se slazem da ovo ide u majstoricu.
Samo pitanje sto nema gostujucih navijaca ?
Ma bio je svjestan situacije sto posto,nego je pokusao da ispadne junak.Ondje je mogao komotno da ide organizovan napad.
@dscile
A razumijem druze jbg.Meni kao nezaposlenom covjeku ove pare koje sam mogao uzeti bi odlicno dosle,ali eto nije bilo sudjeno.S tobom se slazem da ovo ide u majstoricu.
Samo pitanje sto nema gostujucih navijaca ?
Evo i sad Radonjic rece na konferenciji da je pricao sa igracima prije tog zadnjeg napada i da nije bio dogovor da Blazic zavrsava i da se napad onako brzo zavrsi.
Nema zato sto je Zvezda odbila.. Sto je donekle i logicno, jer grupa kao grupa ne dolazi na utakmice ABA lige i ovo je jedini nacin da se materijalizuje ta prednost domaceg terena u potpunosti, koja je zasluzena.
**** ga, zao mi je i zbog Zvezde i zbog tebe..
Nema zato sto je Zvezda odbila.. Sto je donekle i logicno, jer grupa kao grupa ne dolazi na utakmice ABA lige i ovo je jedini nacin da se materijalizuje ta prednost domaceg terena u potpunosti, koja je zasluzena.
**** ga, zao mi je i zbog Zvezde i zbog tebe..
Ma on srlja celu utakmicu , pogodio uvodnu trojku i onda je imao 0/5 za dva poena do duboku u drugo poluvreme. Ali da ga ovaj drzi u igri konstatno a vidi odlicno da mu ne ide nikako, e to je vec fenomen. Kapiten na sledecem treningu da tapse loptu od pocetka do kraja, nista drugo da ne radi, ili nek mu namazu malo lepka na ruku pred sledeci mec. Williams nas vrati u igru , poce da vezuje neke poene , ali tip nije imao nameru da prestane sa sutevima. Vidi i on da ne moze vise, ali ne yebe...dscile je napisao/la: Tribalian, sto je najgore, ja mislim da je bio svjestan. Nije mu ovo prvi put da ide ko muva bez glave.
Nije ovo moj @ Arelinho bilo za junacenje, ali on to nije skapirao. Ode covek da polozi preko centra .@Tribalian

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.