Nedved

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
IlCapitano je napisao/la:Pogba spreman za 1/2 finale, kaže SKY.
Budite zahvalni samo na Pogbi, mogli ste biti i bez njegaPogba je napisao/la:
Nego, neki me srklet uhvati kada shvatim da smo one 2012-te mogli dovesti Pogbu, Kondogbiu i Verrattia i propustimo.
O neces budi siguran rastereceno gledati polufinale npr Juve-BarcelonaPadovan je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Pogba spreman za 1/2 finale, kaže SKY.![]()
Samo završiti ovo u Monako i da svi budu aBda spremni za polufinale, imam osjećaj da ću rasterećeno gledati te utakmice i uživati kako god bilo
Izgleda da nismo :zelenicaj:rio_Ferdy88 je napisao/la:Budite zahvalni samo na Pogbi, mogli ste biti i bez njegaPogba je napisao/la:
Nego, neki me srklet uhvati kada shvatim da smo one 2012-te mogli dovesti Pogbu, Kondogbiu i Verrattia i propustimo.
Kakav napad ima ova BarcelonaGefufna je napisao/la:1/8 Dortmund
1/4 Monaco
1/2 Porto
1/1 Barcelona
Ako bude išao gdje to će biti Prem, jer će tamo da dobije puno bolje uslove (lovu) od većine top klubova negoli od vasIlCapitano je napisao/la:
U ovoj situaciji ne bi me iznenadilo da ga puste na neku posudbu uz otkup od 20-30 miliona.
Ako ga bude zanimalo da nastavi skupljati pare i propadati otići će tamo. Ako bude htio u nove pobjede i da vrati staru reputaciju doći će kod Teveza da pravi dar mar.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ako bude išao gdje to će biti Prem, jer će tamo da dobije puno bolje uslove (lovu) od većine top klubova negoli od vasIlCapitano je napisao/la:
U ovoj situaciji ne bi me iznenadilo da ga puste na neku posudbu uz otkup od 20-30 miliona.
Možda čovjeku lova ne igra nikakvu ulogu ^^rio_Ferdy88 je napisao/la:Ako bude išao gdje to će biti Prem, jer će tamo da dobije puno bolje uslove (lovu) od većine top klubova negoli od vasIlCapitano je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.