FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Ako moze neko da napise izvjestaj sa utakmice danas,ko je bio strijelac za igman?Nije mi jasno kako smo vam mi uspjeli bod otkinut al bas nikako 

-
- Kontakt:
BestijeKonjic je napisao/la:Ako moze neko da napise izvjestaj sa utakmice danas,ko je bio strijelac za igman?Nije mi jasno kako smo vam mi uspjeli bod otkinut al bas nikako
i ja umirem od zelje da cujem sta se danas desavalo

Hahaha, ono je danas bilo smiješno. Ako se protiv Branitelja moglo reći da nije bilo sreće, ova današnja utakmica "lukavačkih" manekena je bila sramotna. Igrači Igmana ne mogu hodat zadnjih pola sata, sudija nam svira sve moguće prekide oko 16m al naši ništa, lopte ne mogu šutnut prema golu. Husić bio najbliži golu iz prekida, ostalo sve čista 0. Žali Bože para potrošenih na ove nazovi igrače, čisto pranje novca je ovo. Onom ko je doveo Hasanovića treba oduzet pravo da išta više odlučuje u klubu, to je ubleha samo takva. Dugo nisam vidio prepotentnijeg igrača a tako sklonog greškama,opet je danas dao jednu loptu gostima, u nastavku akcije JEDAN igrač gostiju između pola naše ekipe prima loptu, uspije se čak i okrenut i laganini za izjednačenje. Amaterskim ekipama se ovo ne smije dešavat, a kamoli igračima koji su još i plaćeni da igraju. Ona ekipa iz jesenjeg dijela je bila loša, ali je imala rezultate. A za ove manekene iz PLa je bila svemirski brod
Zanima me šta će biti nakon ovoga, tribina je rekla svoje. I ono malo ljudi što dolazi na Jošik je razočarano ovim lopovlukom. Husić je bio opasan iz prekida, ali je na kraju imao žestok sukob sa navijačima, biće zanimljiva njegova sudbina. Što se mene tiče neka povede i Hasanovića sa sobom, a može i sporog Čejvana.
Ludilo je haman kod nas....
Zanima me šta će biti nakon ovoga, tribina je rekla svoje. I ono malo ljudi što dolazi na Jošik je razočarano ovim lopovlukom. Husić je bio opasan iz prekida, ali je na kraju imao žestok sukob sa navijačima, biće zanimljiva njegova sudbina. Što se mene tiče neka povede i Hasanovića sa sobom, a može i sporog Čejvana.
Ludilo je haman kod nas....
-
- Kontakt:
Sve mi je jasno kakvo vam je stanje kad vam ovakva ekipa ko sto je Igman uzme bod, fino vidjet da smo u gostima bar jednom neporazeni al taj bod malo znaci
Slušaj,vaši su se borili koliko su mogli. Nemaju ni snage a ni kvaliteta za nešto više, ali barem se bore. Vila je dobar, zeza ga što nema više s kim igrati. Da su imali malo više znanja i snage, mogli su na kraju i do punog plijena.BestijeKonjic je napisao/la:Sve mi je jasno kakvo vam je stanje kad vam ovakva ekipa ko sto je Igman uzme bod, fino vidjet da smo u gostima bar jednom neporazeni al taj bod malo znaci
Ove sezone je u Lukavcu uzeo bod ko god je po njega i došao, osim Goražda koje smo nekako uspjeli dobiti. Sedmi remi, znači velikih 14 bodova se izgubilo kući. Sreća pa smo skupili dosta bodova u jesen, prije nego što je uprava počela da se igra managera

-
- Kontakt:
Sramota.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Danas pomiješane emocije.. Prije 2 godine jedna osoba mi ispričala da treba poduzet' neke mjere, inače će se dešavat ovo što se sad dešava.. Prvo kad sam ušao na stadion i vidio kol'ko ljudi ima, opsovao sam navijače koji su ti kad se igra protiv Slobode ili Viteza, ili kad gori pod nogama pa samo dođu da pljuju igrače. Onda naša igra i taktika = loše. Ne znam jesam li jedini koji misli da ekipu sastavlja neko čiji to nije posao. Al' opet baš me zanima šta ovi igrači rade na treningu i baš ću jedan dan morat' pobjeć' iz škole da vidim šta oni to rade
. Sva ta taktika, prekidi, kontre = katastrofa. Pored toga ovdje ima igrača koji su tu da im prođe vrijeme do ljeta. Najviše mi je srcu prirastao Milan Basrak, momak je pravi profesionalac i primjer ostalim. Znam da postove po ovom forumu čitaju i igrači između ostalih, i Šuba ti si za mene legenda kluba i respekt za tolike godine, ali tvoje vrijeme je prošlo.. Šuba i Čejvanović su možda najslabiji u ekipi. Šuba ti si kapiten, a u Gračanici te Joge zove i tebe i sve ostale da pozdravite SIOUX-e, u Srebreniku Kuduz dolazi do navijača i smiruje ih a ti tek onda kad su i on i ostali tu negdje stigli, i ima takvih situacija, a danas ne znam šta je bilo na istoku al vidio sam da se Šuba htio obračunati sa nekim iz Stare Garde. Dole što se tiče situacije sa juga, žao mi Husića, momak je danas bio najbolji od najgorih a opet se najviše istrese na njega.
Onda nisam vidio šta je Meša htio kod navijača al dobro ih je Asmir otjerao u svlačionicu, žao mi samo što nije Vojvodu onako
. Mislim da je i Hasanović pao u nečijim očima.. Uglavnom svako ko misli da preko Radničkog nešto dobije i da zavara simpatizere i navijače mora da zna da se kači sa pogrešnim ljudima i pogrešnom grupom.
I šta bi sa momcima iz Konjica što nisu došli danas, najavili su dolazak ? Taman bi mogli sačekat ove naše gore i blokirat svlačionicu
.
Vjerujem da Zoom zna neke stvari oko sukoba Meše, Šube pa i Maršaleka sa navijačima pa da nas malo upozna, ako ne ovdje onda PP ako nije problem
.

Onda nisam vidio šta je Meša htio kod navijača al dobro ih je Asmir otjerao u svlačionicu, žao mi samo što nije Vojvodu onako

I šta bi sa momcima iz Konjica što nisu došli danas, najavili su dolazak ? Taman bi mogli sačekat ove naše gore i blokirat svlačionicu

Vjerujem da Zoom zna neke stvari oko sukoba Meše, Šube pa i Maršaleka sa navijačima pa da nas malo upozna, ako ne ovdje onda PP ako nije problem

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Dzindo je kriv !
Kriv je položaj zvijezda,plima i oseka, danas i vjetar duvao u kontra smjeru....Scholl je napisao/la:Dzindo je kriv !
Kad ba svakom dash da dovodi igrače i mijenja ekipu, kao djeca. Dobiješ onda ovakav cirkus kakav mi imamo u proljeće.
i poslije dzinde ista prica. znaci da se doticni nije puno ni pito oko sastava i taktike. danas pored toliko brzih igraca (poluspiceva) jaha trci u kontre. sve te "strasne" napadace ja bih zamijenio za mujica. maid jaganjac opet igra na desnom beku blize svom golu iako je u prvom dijelu sezone u nekoliko navrata kada je igrao blize protivnickom golu postizao odlucujuce golove i kod kuce i na strani. njega je bolje drzati na klupi pa ga u igru ubacivati u drugom poluvremenu da zamijeni nekog od onih sto "moraju" igrati. vise bi tako imali koristi od njega. kad nemamo nikog drugog na desnom beku odlaskom siranovica najbolje rjesenje je todorovic. medutim on sjedi na klupi i vise nije u takmicarskoj formi. do ove sezone smo imali 10 stopera koji su igrali na mjestu bocnih igraca a sad je to slucaj sa poluspicevima. hasanovic od kako je u radnickom vise je dobio zutih i crvenih kartona nego sto je napravio tacnih pasova. subic je kapiten, dugogodisnji igrac radnickog. jedan je od rijetkih igraca u ovoj generaciji koji je proso onu golgotu zvanu druga liga federacije grupa sjever i svaka mu cast na tome medjutim sustizu ga godine i vrijeme mu je da se oprosti od fudbala. nije to vise onaj suba. treba mu napraviti oprostajnu utakmicu. i drugi stoper cejvanovic se nije pokazao kao pojacanje. nista nije bolji od jusufovica. kad su navijaci u pitanju za popularne SIOUX-e cista desetka. takve navijace u premier ligi nema 70% klubova a za ovu da ne pricam.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nista sad pogurajte Buducnost ili eventualno Bratstvo da iznenade i ako ce tesko ko Mladost p r oci ljudi su dobri a ujedno i pare cine cuda
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Meni lično je svejedno ko će uć' sad kad smo mi otpali. Već razmišljam o tome ko će nam se pridružit sljedeće sezone iz PL. Ako ispadne Zvijezda onda će bit' blizu ić' na tekmu, a ako ispadne Vitez biće mi drago da jedno takvo mjesto ostane bez PL jer mentoli ne priznaju državu a hoće da igraju u PL koja nosi predznak BH
. Što se tiče ekipa iz liga ispod ove, ne pratim nešto pretjerano al' iz 2. federalne grupa sjever Bog zna ko će uć', Prokosovići su prvi al oni sigurno ne mogu uć'
, onda Sloga Simin Han al pitanje je to i zavisi nešto i od Azmira Husića, onda Malešići vjerovatno neće i eto možda opet niko ne bude. Ovako sa strane mislim da bi mogla Bosna Visoko a dalje ne znam jer samo Bog zna kol'ko mi imamo liga i timova i ko hoće ulazak a ko ne.

Dzindo vise nije trener Radnickog ...
xD vijest starija od foruma.gratis je napisao/la:Dzindo vise nije trener Radnickog ...
-
- Kontakt:
Jel moze neko na pp o desavanjima sa danasnjeg treninga?
-
- Kontakt:
Bez Husica nastavljamo, incident na treningu.
Ne bih se slozio 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Moze biti da nisam upravu, tako sam cuo pa sam prenio samo. Izvinjavam se.
I ja sam vidio da Husić juče' nije trenirao, ne znam koji je razlog.
Mozda nije sve za javnost. Da aga, koji je juce razljutio sve oko sebe...pa i mene, nije banovan vjerovatno bi napisao sve do sitnih detalja.
Moje misljenje je da svi trebamo misliti o utakmici u Jajcu. Kad se ova sezona zavrsi, kako god zavrsila, klubu ce trebati korjenite promjene, jer trenutno se sve svelo na jednog jedinog covjeka kojeg su ostali clanovi, odgovorno kazem - izdali. To je VD predsjednik i skidam mu kapu zbog svega sto radi u klubu i za klub.
Moje misljenje je da svi trebamo misliti o utakmici u Jajcu. Kad se ova sezona zavrsi, kako god zavrsila, klubu ce trebati korjenite promjene, jer trenutno se sve svelo na jednog jedinog covjeka kojeg su ostali clanovi, odgovorno kazem - izdali. To je VD predsjednik i skidam mu kapu zbog svega sto radi u klubu i za klub.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.