Sto kazu ko je sretan, ni u hali nije gladan.legenda reala je napisao/la:koristiće ga samo u odbranisamo_lijevo je napisao/la:@Legendo, eno Kopljar prelazi u Barselonu.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ima li gdje Neoficijalnog da pitam kakvo ce nam vrijeme biti narednih dana?

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Imamo nasljednika cuvenog Majstorovica, valjda bude bolji od njega, iako mu nece biti tesko.bulbasor je napisao/la:Ima li gdje Neoficijalnog da pitam kakvo ce nam vrijeme biti narednih dana?![]()

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Do vikenda ovako vrijeme, pa od vikenda hladnije koje bi se zadržalo 4-5 dana. S tim da će u petak biti malo manje sunca uz mogućnost kiše.bulbasor je napisao/la:Ima li gdje Neoficijalnog da pitam kakvo ce nam vrijeme biti narednih dana?![]()

Tako i dajem progonoze, na osnovu Majstorovića, ono što on kaže ja kažem samo suprotno.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
I obojica promašite
Respect.

[youtube][/youtube]
Ovi Americki policajci fakat nisu normalni. Kako odnese momcinu, pogledajte i pred kraj videa, iz drugog ugla. Jos mu kaze ovaj "Stand off", a on hladno na gascinu.
Prezivio momcina baj d vej.
Ovi Americki policajci fakat nisu normalni. Kako odnese momcinu, pogledajte i pred kraj videa, iz drugog ugla. Jos mu kaze ovaj "Stand off", a on hladno na gascinu.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ih habe libe dih.
Tu bi or not tu bi aman jarabi.
Bogami sutra je dan D, i za jedan, a i drugi jezik, drugi je kritičan, ova se zainatila poslat nekog na popravni. (nebi joj bilo prvi put da šalje maturante na popravni)
Ubit' će me mati.
Tu bi or not tu bi aman jarabi.
Bogami sutra je dan D, i za jedan, a i drugi jezik, drugi je kritičan, ova se zainatila poslat nekog na popravni. (nebi joj bilo prvi put da šalje maturante na popravni)
Ubit' će me mati.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
To je bolesna nacija svakakoCartman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovi Americki policajci fakat nisu normalni. Kako odnese momcinu, pogledajte i pred kraj videa, iz drugog ugla. Jos mu kaze ovaj "Stand off", a on hladno na gascinu.Prezivio momcina baj d vej.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nije tacno momcino, ljubaznije, toplije i bolje ljude u zivotu nisam vidio. Predivna drzava i ljudi, ali ove policajce treba podhitno smirit. Mada moram priznat da sam licno imao dobra iskustva i sa njima. Uvijek kulturni i korektni. Ali ako imaju bilo kakav razlog za reakciju, ocito da nemaju ni trenutka strpljenja.
Naravno da nemaju, prošle godine je u SAD poginulo 126 policajaca na dužnosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nerminovicu, sto si izbrisao facebook? 

Jes kad im policija udara i puca nako, kad je neko u EU puco na policajca a kamoli ubio? (Ne računam terorizam)Virtu4l je napisao/la:Naravno da nemaju, prošle godine je u SAD poginulo 126 policajaca na dužnosti.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Cartman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovi Americki policajci fakat nisu normalni. Kako odnese momcinu, pogledajte i pred kraj videa, iz drugog ugla. Jos mu kaze ovaj "Stand off", a on hladno na gascinu.Prezivio momcina baj d vej.
sto ga udarise?
Na današnji dan pre 26 godina na stadionu Hilzboro u Šefildu dogodila se najveća tragedija na evropskim stadionima. Tada je 96 ljudi poginulo, a preko 750 povređeno od posledica pritiska prouzrokovanog sprovođenjem prevelikog broja ljudi u mali prostor tokom utakmice između Liverpula i Notingem Foresta u polufinalu FA kupa.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ma u Americi jos uvijek vlada rasizam samo sto pokusavaju to da prikriju, oni vape za bijelim sportistima. Djaba James, Bryant i druzina oni su nasukani rasizmom.
1946
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Situacija je različita od države do države po ovom pitanju.Head je napisao/la:Ma u Americi jos uvijek vlada rasizam samo sto pokusavaju to da prikriju, oni vape za bijelim sportistima. Djaba James, Bryant i druzina oni su nasukani rasizmom.
Najdominantnija drzava na svijetu. Sila!Bosniacum Lilium je napisao/la:To je bolesna nacija svakakoCartman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Tacno. Deluje neverovatno, ali uvek je i bila.DukeOfWellington je napisao/la:Situacija je različita od države do države po ovom pitanju.Head je napisao/la:Ma u Americi jos uvijek vlada rasizam samo sto pokusavaju to da prikriju, oni vape za bijelim sportistima. Djaba James, Bryant i druzina oni su nasukani rasizmom.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Tacno, kazu da su Alabama i Mississippi strasni po tom pitanju. Iskreno u DC-u nisam nesto primjetio to. Evo jedan jaran sto je studirao u Alabami mi kaze da u skolskom autobosu crnci sjede na jednoj strani, a bijelci na drugoj. Uopste ne pricaju jedni s drugima ni u skoli ni izvan nje.DukeOfWellington je napisao/la:Situacija je različita od države do države po ovom pitanju.Head je napisao/la:Ma u Americi jos uvijek vlada rasizam samo sto pokusavaju to da prikriju, oni vape za bijelim sportistima. Djaba James, Bryant i druzina oni su nasukani rasizmom.
A ima itekako rasizma i u Evropi, i to velikog. Samo sto crnci ovdje nemaju uopste svog glas niti svoje politicare pa se manje cuje. Plus ih je manje pa se manje primjeti.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 15 apr 2015, 18:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.