Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Schneiderlin
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Schneiderlin » 15 apr 2015, 18:40

AllGunsBlazing je napisao/la:Ja samo da kazem da Seamen laze. Chelsea u zadnja dva roka NIJE potrosio manje nego Arsenal. Cak stavise, Chelsea je u zadnjem roku potrosio nekih 10 miliona manje od Arsenala iz dva(ljetna naravno).

Nije mi jasan ovaj navijac kluba sto stima titule.

Schneiderlin dana 05 apr 2015, 00:04

balkansko špijuniranje je da recimo klopp može sanjati lovu koju je spičko voajer zadnje dvije sezone,a prije šta je trošio zbog stadiona je opet trošio više od kloppa,pa lik je zadnje dvije sezone potrošio preko 150 milijuna eura,mourinho streso £118,300,000 a prodao i rješio se igrača u vrijednosti £107,200,000,pa mu je potrošnja smiješnih £11,100,000.prošlu sezonu je potrošio £105,909,000 a prodao £56,600,000 ,znači potrošio £49,309,000.jedino stoji da je na tu potrošnju imao već bolje formiranu ekipu.problem u tome što ovi svi koje sam naveo nebi sebi dozvolili ulaz u sezonu praktički s 2 stopera,da im flamini i arteta glume dmf-ove,a giroud nekog wc napadača i budalu na golu.voajer je sjebao preko 30 milki na 2 stopera chambersa i paulista a mi neznamo još njihovu pravu vrijednost umjesto da je odmah izvalio za nekog kvalitetnijeg 30 i dobili bi više na kvaliteti.ako i nebi ovi imali za potrošiti ovoliko kolko su trošili u prijašnjim klubovima rješili bi s nekih igrača,a ne ih tretirali kao zlatne sinove koji sišu lovu iz budžeta,pa trošimo za plaće istu lovu kao i chelsea :lol: i to je normalno

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 apr 2015, 18:44

Zašto gledaš samo zadnju sezonu ?

Daj nam potrošnju u nazad deset godina pa da uporedimo,.

Udjemo u sezonu sa dva štopera i Flaminijem na dmf-u i opet ispred Uniteda koji je skršio 20o mil.na pojacanja i ispred City koji je milijardu ulupao u onu ekipu..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 apr 2015, 18:44

Kakve veze ima zarada sa potrosnjom? Jesi li ti Platini? Ja pricam o tome koliko je koji klub izdvojio na pojacanja. I osvrcem se na pricu gdje je Mou potrosio manje od Wengera, sto apsolutno nije istina. Mou je doveo igraca u vrijednosti od 200 miliona funti, ukupno od osnivanja EPL-a Chelsea je potrosio okruglo milijardu funti. Radi Platinija su prodavali kako su prodavali da ne bi bili u minusu, Arsenal je to nadoknadio drugim stvarima, a ne transferima.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 apr 2015, 18:45

Po wikipediji chelsea potrosio 84 miliona funti a Arsenal 77 miliona mada treba ovo uzeti sa rezervom jer ovde pise da je Costa kostao 32 miliona funti a ne vjerujem jer je imao klauzulu na 35 miliona eura a siguran sam da nije bio skuplji od Sancheza. Ovo ne racunajuci zimske transfere dakle kako god okrenes gore-dole Arsenal i Chelsea su slicnu lovu potrosili.

Pa naravno da gledam i prodaju jer ovaj put Mou nije dosao i uzeo 200 miliona od Abramovica kako ti kazes vec je tih 200 miliona zaradio...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 15 apr 2015, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 15 apr 2015, 18:46

chily-rz je napisao/la:Zašto gledaš samo zadnju sezonu ?

Daj nam potrošnju u nazad deset godina pa da uporedimo,.

Udjemo u sezonu sa dva štopera i Flaminijem na dmf-u i opet ispred Uniteda koji je skršio 20o mil.na pojacanja i ispred City koji je milijardu ulupao u onu ekipu..
može i zadnjih 25 :lol: pa ćeš vidjeti kako je nekad bio odnos,pa nećeš cendrati na ruse i arape kolko troše

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 apr 2015, 18:48

Ove godine. Ako je slicno +- 20 miliona funti. Gdje su sve prethodne godine? One godine kad je Arsenal morao na 3-4 igraca dati sumu koju je prosle godine dao za Sancheza. I od svih igraca koje je doveo prosle godine(kad je potrosio neke pare) jedino Chambers nije opravdao dovodjenje, a i to jer je doveden za buducnost.

Arsenal je od 1992 potrosio 400 miliona funti. Chelsea milijardu. Tu je to negdje, ista valuta :mrgreen:
Celik!3,2,2.

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 15 apr 2015, 18:51

evo vam podaci pa bacite drkicu :lol: kad se zbroje odlasci i dolasci chelsea manje potrošio :rol: voajer i njegovi voajeroljupci se opet sramoti

http://www.transferleague.co.uk/chelsea ... -transfers" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transferleague.co.uk/arsenal ... -transfers" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Schneiderlin, dana/u 15 apr 2015, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 apr 2015, 18:53

Meni samo smijesno kako ti okreces neke cinjenice, lazes i izvrces. Sta koga briga sto je Wenger potrosio kao Mou? Nek trosi kad ima. A ti prvi lajes kako je Wenger potrosio vise, a nigdje rezultata i to nije apsolutno istina.
Celik!3,2,2.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 apr 2015, 18:53

slika

Od sezone 2010/11 do sad.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 apr 2015, 18:54

Schneiderlin je napisao/la:
može i zadnjih 25 :lol: pa ćeš vidjeti kako je nekad bio odnos,pa nećeš cendrati na ruse i arape kolko troše
Samo argumentovano,crno na bijelo,.

Normalno da se žalim na Ruske i Arapske pare koje nije zaradio Chelsea ili City kao klub nego su ih sa sobom donijeli vlasnici,.

Da je bilo financijskog fer pleja prije deset godina qrc bi moj Chelsea došao na ovaj nivo i to je suštinska razlika,.Mi smo oduvjek poslovali po pravilima za razliku od Arapa i Rusa,.

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 15 apr 2015, 18:55

AllGunsBlazing je napisao/la:Meni samo smijesno kako ti okreces neke cinjenice, lazes i izvrces. Sta koga briga sto je Wenger potrosio kao Mou? Nek trosi kad ima. A ti prvi lajes kako je Wenger potrosio vise, a nigdje rezultata i to nije apsolutno istina.
ako je rezultat biti 10 bodova iza prvoga i ispasti od titana monaca u lp,super rezultat stvarno,nemogu sebi doći od oduševljenja :rol:
Zadnja izmjena: Schneiderlin, dana/u 15 apr 2015, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 apr 2015, 18:55

Ja ove godine vidim samo ovih 7 miliona funti razlike a i to je pitanje ima li sedam miliona posto je po ovome Costin transfer precijenjen svi znamo da niej kostao skuplje od Sancheza, jedinu razliku pravi ovaj zimski rok, Cuadrado je skuplji od Pauliste ali ove sezone sve je to u pet deka sto se tice potrosnje Chelsea i Arsenala. Naravno da je prije Chelsea vise trosio poenta je voajer sad kad trosi ko oni opet ne moze da konkurise i nije nista napredovao...

Dakle hajmo sad voajeroljupci pogledajmo zadnju tabelu, voajer je osmi potrosac u Evropi a samim tim i svijetu a u tih pet godina njednom nije mogao dalje od top 16 :lol: :lol: toliko o strucnjaku koji pravi rezultat sa malo para...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 apr 2015, 18:57

Schneiderlin je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Meni samo smijesno kako ti okreces neke cinjenice, lazes i izvrces. Sta koga briga sto je Wenger potrosio kao Mou? Nek trosi kad ima. A ti prvi lajes kako je Wenger potrosio vise, a nigdje rezultata i to nije apsolutno istina.
ako je rezultat biti 10 bodova iza prvoga i ispasti od titana monaca u lp,super rezultat stvarno,nemogu sebi doći od oduševljenja :rol:
Ne pricam o rezultatima, vec o tome da je Wenger potrosio vise.

@Paja nikakav napredak? za mene je sa tim sva rasprava dalje beskorisna.
Celik!3,2,2.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 apr 2015, 19:05

Realno, Arsenal je godinama najmanje trošio od svih ovih vecih klubova iz "fudbalske NBA" :mrgreen: manje cak i od Totenhema...a s druge strane, najbolje prodavao.
Pa jbt, vi ste nama uvalili onog raspalog jeremiju Vermalena za 10 miliona, koji je došao u kolicima :o :tokralju: da ne pominjem prethodne transfere....dobro, Zubizareta je šampion gluposti - ali takvih primjera u poslovanju Arsenala ima bezbroj.
Cityu su uvaljuvali svoje beskurce za dobre pare. Unitedu Persia.
Ako pogledamo kako glupo posluju npr. City ili Liverpool, onda se mora Wengeru odati neko priznanje - bar po tom pitanju.

Sad ovo u zadnje vrijeme se i Wenger malo ozbiljnije trznuo za džep, jer mora (inace ne bi), konkurencija jaca i oni ga tjeraju ga na jace transfere da bi bio konkurentan.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 15 apr 2015, 19:14

Nije se Wenger trznuo,nego je trošio kad je dobio lovu
Isto ko da on namjerno nije htio da troši i da trpi uvrede od strane nestručnih likova tima seamen

Javna tajna je da je u periodu 2005-2010,Wenger imao ultimatum da barem 3 puta izbori Ligu prvaka sa Đuruom,Skilačijem i Lordom.
Moš mislit šta bi Klop uradio sa tim igračima? Ustvari,iskeširo bi on nama Kampla kao potentno krilo :urnebes:
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 apr 2015, 20:07

Joj ovih mrzitelja Wengera. Pljuju čovjeka za manjak trofeja kada je klub proveo kroz tranzicioni period tako glatko tako sa stilom, yebo majku dajem glavu da ne bi niti jedan trener na svijetu onako uradio uspješno taj period.

Al jok šupičkumaterinu sram ga bilo nije osvojio 10 godina trofeja, nije trošio :rol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 15 apr 2015, 20:22

Cuj otpustiti legendu 2 god prije njegovog odlaska radi nekog Kloppa cija je ekipa 10. u bundeski :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 15 apr 2015, 20:39

Naravno da ga nece otpustiti. Jedino ako se on sam povuce... ;)
Klopp je sigurno vec u tajnosti dogovorio City cim se okurazio da pred sam kraj sezone kaze dovidjena Vestfalija? :?
Sto se tice Wengerovog naslednika plasim se da se moji najveci strahovi ostvare. To jest da za 2-3 sezone kada matori sjasi, da nas uzjasi jedan od njegovih omiljenih ucenika, mutavi Pep! Svedno je uvjek govorio kako mu je zelja da jednog dana nasledi Voajera...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 15 apr 2015, 20:43

topnik1 je napisao/la:Joj ovih mrzitelja Wengera. Pljuju čovjeka za manjak trofeja kada je klub proveo kroz tranzicioni period tako glatko tako sa stilom, yebo majku dajem glavu da ne bi niti jedan trener na svijetu onako uradio uspješno taj period.

Al jok šupičkumaterinu sram ga bilo nije osvojio 10 godina trofeja, nije trošio :rol:

donedavno si ga uspoređivao s sušićem :rol: stvarno si jazavac na kvadrat

topnik1 dana 09 nov 2014, 19:43

Sušić > Wenger

:rol:
Gunner4 je napisao/la:Naravno da ga nece otpustiti. Jedino ako se on sam povuce... ;)
Klopp je sigurno vec u tajnosti dogovorio City cim se okurazio da pred sam kraj sezone kaze dovidjena Vestfalija? :?
Sto se tice Wengerovog naslednika plasim se da se moji najveci strahovi ostvare. To jest da za 2-3 sezone kada matori sjasi, da nas uzjasi jedan od njegovih omiljenih ucenika, mutavi Pep! Svedno je uvjek govorio kako mu je zelja da jednog dana nasledi Voajera...

to ti je zapisano u klupskome planu navodno :lol: samo što ovaj u barci i bayernu imao ekipu kojoj nisu niti treneri trebali :kafa: još nigdje nije bio gdje bi dokazao da je stvarna klasa,kod nas bi maturirao na najbolji način da dokaže da je prevara :lol:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 apr 2015, 20:46

Zbog tebe ću i Artetu hvaliti. Samo ti to ne kontaš :beba:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.