Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 15 apr 2015, 13:05

Ma meni se Wengerova luzerska filozifija i ne svidja bas, Kloppova igra je uglavnom moderna igra gdje ima puno trke i presinga, uz par tehnicki potkovanih igraca koji prave razliku i tu se moze naci slicnost sa Wengerom sto se tice ovog drugog ali ja ne bi imao nista protiv da dodje neko sa totalno drugim sistemom neko sa stilom tipa Simeone ili Mourinho...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 apr 2015, 14:27

Pa kod Wengera ti smetaju povrede, a i Klopp isto ima problema sa njima.

A ja nemam nista protiv Kloppa, bujrum nek dodje, ali ne moze Klopp bit vrhunski trener, a Wenger otpadak i sta vec ne. Sto se mene tice Simeone, neki Italijan ili Klopp, bolje na svijetu nema.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 apr 2015, 14:30

Svaki trener ima probleme sa povredama u jednom momentu samo voajer ima uvijek probleme sa povredama, samo voajeru se moze desiti da fali po 5-6 prvotimaca u isto vrijeme i to stalno, pa frajer 10. godina nije bio u stanju da jedan mec ima citav tim na raspolaganju, toliko o njegovoj strucnosti i spremanju ekipe.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 apr 2015, 14:34

Pa svakako, ja nisam rekao da je Wenger bez greske, medjutim nije zasluzio nadimke kojima je ovdje pocascen.

Klopp je dobar trener, medjutim daleko od toga da je bez mana. Jedina prednost nad Wengerom mu je energija, ono sto i Simeone ima. Mozda Arsenalu sad toga malo treba. Medjutim, Wenger jos nece ici, dakle nista ni od Kloppa.
Celik!3,2,2.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 15 apr 2015, 14:35

rio_Ferdy88 je napisao/la:Koga vi onda vidite kao Arsenovog nasljednika, ako to nije Klopp, jer bi meni logično bilo, stilom igre i filozofijom, da je to on :hmmmmm:
Wenger igra na posjed, Klopp na kontre. Nije da bas istu filozofiju imaju.
BigBigBang je napisao/la:Ma meni se Wengerova luzerska filozifija i ne svidja bas, Kloppova igra je uglavnom moderna igra gdje ima puno trke i presinga, uz par tehnicki potkovanih igraca koji prave razliku i tu se moze naci slicnost sa Wengerom sto se tice ovog drugog ali ja ne bi imao nista protiv da dodje neko sa totalno drugim sistemom neko sa stilom tipa Simeone ili Mourinho...
Samo nemoj ovu dvojicu pa da mi zgade fudbal.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 apr 2015, 14:44

Klopp je takticki svjetlosnu godinu ispred Wengera, ne mislim da je on najbolji trener na svijetu ali svkako je medju elitom ali njega najvise spominjem jer je on nekako najdostupniji, i ja bi volio Mourinha ali to je nemoguce uglavnom kad bi Wenger otisao trebao bi nam trener koji ce donijeti pozitivan sok i pobjednicki mentalitet kakav Wenger nema. Wenger je izlapio mi svi mislimo kako bi Arsenal trebao da osvoji Ligu Prvaka ali ne moze Arsenal osvojiti LP kad iam luzera koji je od tri evropska finala izgbuio sva tri trener koji u nekih 25 ili koliko vec godina trenerske karijere nije osvojio nijedan evropski trojfe..

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 apr 2015, 14:47

Paju za trenera i onako je u tom tripu gdje on kao zna šta treba i kako do titule,.

Na ljeto po Šnidera i Falca/a i osvojit ce ligu bez poraza,.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 apr 2015, 14:50

Ma bolje da voajer jos deset godina zavrsava u top4 i ne osvaja nista bas se pitam da lib i vama voajeroljubcima tad napokon doslo u glavu da je lik prevara i da treba da ide ili bi i adlje cekali famoznu iducu sezonu?

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 15 apr 2015, 14:54

Prije bi uzeo drugo mjesto sa Wengerom nego prvo sa Mourinhom i njegovim nacinom igranja fudbala.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 apr 2015, 15:00

Nece narednih deset ali ovu narednu sigurno hoce,otici ce kad mu bude qrcu cejf,valjda je to jasno ?

Kako ne osvaja kad imamo priliku da odbranimo naslov pobjednika najstarijeg i najmasovnijeg takmicenja u Engleskoj ?

Ne pada mi na pamet prevarom nazivati covjeka koji je bez Ruskih ili Arapskih para izgradio jedan od najstabilnijih klubova u svijetu,bez dugova sa najvrijednijom infrastrukturom u svijetu,.

Rezultati su izostali,bar oni kakvi se ocekuju od ovog Engleskog velikana ali imamo priliku vidjeti kako se Klop nosi sa odlaskom najboljih igraca,imamo priliku vidjeti i ta njegova pojacanja u koje je ulupao fine pare,.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 apr 2015, 16:08

auu strasno osvojice FA kup sve je to fino, najstarije takmicenje i sve ali to je utjesna nagrada zna se sta su najbitniji trofeji, osvojiti samo FA kup se ne moze smatrati uspjehom, ali naravno vi cete smatrati to uspjehom jer vas je pretohnu deceniju luzer naucio na to da ni liga kup nismo mogli da osvojimo pa je sad vama naravno osvajanje FA kupa ravno Ligi Prvaka...

Sto se tice Klopa trebas biti upoznat sa cinjenicom da je izgubio najbolje igrace od najveceg rivala, ulupao je pare u neke igrace koji ne vrijede toliko tipa onaj Armenac ali budi svjestan cinjenice da ne mozes tek tako u tim kakav je Dortmund i novcem kojim raspolazu dovesti igrace kalibra Gotze ili Lewandowski jer takvi ne zele doci takve Dortmund ne moze placati sedmicno, jer tamo je jedan Reus koji je najbolji igrac donedavno zaradjivao 40 ili 50k sedmicno sto je smijesna plata za igraca tog kalibra. Dortmund bi ove sezone bio konkurent jaci od Wolfsburga za Bayern samo da im je dosao De Bruyne kojeg su zelili dovesti ali ocigledno nisu imali para, vukovi su mu vise dali...Ne mozes porediti Dortmund i Arsenal sto se tice para, pa cak i akd je Arsenal kao stedio i prodaova igrace opet su vise trosili nego Dortmund a da ne pricam o platama...

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 15 apr 2015, 17:14

klopp je ispao pravi gospodin :geek: za razliku od jedne pokvarene starkelje koja niti nakon 10 godina sramoćenja kluba nema stida sama dati otkaz :kafa: čeka da ga viša sila makne na groblje kako bi neko drugi došao na njegovo mjesto

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 apr 2015, 17:19

Osvojiti FA kup je uspjeh,ja o tome pricam,naravno da titula se ocekuje ali razummijem da barem još tri kluba imaju iste ambicije a u prethodnim godinama su bili financijski jaci,mogli su placati igrace više nego što vrijede,mogli su placati te iste igrace mnogo više od Arsenala,.

A kome je to Wenger dilao igrace ? Nasri je otišao u City,RVP u United,Fabregas u Barsu,ni jednog od njih u suštini Arsenal nije ni želio prodati ali upravo zbog tih ogranicenja na plate su promjenili sredinu osim Fabregasa kojem se digao da ode kuci,.

Pa i u Arsenalu do nedavno je najviše granica za sedmicnu platu bila ispod 100 hiljada sedmicno što je bilo miljama daleko od City-a,Uniteda ili Chelsea,.I danas Rvp ima daleko vecu platu od Sancheza a o Roneyu i Di Mariji da ne pricam..

Koliko je to Arsenal davao za pojacanja u prošlosti odnosno do transfera Ozila,.Jel transfer Arshavina oko 20 mil eura tada važio za rekord kluba,mislim da je poslije njega samo još Cazorla placen tu negdje ?

Želio je i Arsenal Cavanija još iz Napolija pa ode u PSG jer Arsenal nije imao para,primjera koliko hoces..

Koliko god ti kenjao po Wengeru njemu se bar nikad nije desilo da pukne na skroz kao Klopu ove sezone,.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 15 apr 2015, 17:22

Nakon grčevite borbe za opstanak,onako baš gospodski je ostavio klub u izuzetno zdravoj atmosferi :salut:

Pa bolju sezonu ima Mancini :urnebes:
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 apr 2015, 17:29

Kad Wenger ode klub Arsenal ugasiti :salut: . Ili ga klonirati da nas vječno vodi :salut:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 15 apr 2015, 17:34

Arsenal je veliki klub tako da treneri koji se bore za opstanak u Bundeski svakako nisu dobrodošli :wave:

Nadam se da će preuzet City pa da mu svaka utakmica krene pozdravom sa protivničkim trenerom koji će mu uputit opasku u stilu Emira Hadžihafizbegovića "Provaljen si frajeru" (onako kako mu kreću sve utakmice u Bundeski zadnjih godinu dana)
A.F.C. Bournemouth!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 apr 2015, 17:38

Arsenal je velik klub zato i kažem da zaslužuje trenera sa kojim će biti konkurentan za titule.Wenger već 10 godina nije u stanju napraviti rezultat.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 15 apr 2015, 17:38

voajeroljupci na aparatima jer i ptice na grani znaju da je klopp bolji trener od senilnog voajera,a da ne govorimo o lovi koju je trošio imbecil francuski,zadnje 2 sezone čak više i od mourinha :rol: i oni tu pametuju u pm,daj se poklopite po ušima od sramote šta ovaj jazavac radi od kluba,ispadne od monaca i ovi ga hvale kao da je osvojio lp :zzz:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 15 apr 2015, 17:42

Davljenici koje je šamarao ko je stigao u jednoj finoj ligici,nemaju šta da traže na Ostrvu :salut:
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 apr 2015, 17:45

Treneri na baterije :zzz:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.