RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 12 apr 2015, 12:55

Sretan Vaskrs svim nasim navijacima i igracima.
Forza do groba :salut:

EDIT: Evo vidjeh da sam upravo upisao 1000 post na ovom forumu.Za ovu priblizno godinu dana mog druzenja sa vama rodjeni moji, dosta toga novog sam naucio o nasem Velezu,skupa se radovali i tugovali sa nasim Velezom,cesto puta ste me znali razveseliti i nasaliti se do suza,neke sam na veliko zadovoljstvo i licno upoznao,pa ovom prilikom saljem lijepe pozdrave u nadi da cemo i dalje zajednicki pratiti nasu prvu ljubav,nase rodjene :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

salmy

Post Postao/la salmy » 12 apr 2015, 15:51

ammarc je napisao/la:Koliko samo fali Ani, sa njim bi sigurno barem bod uzeli danas. Drugo poluvrijeme dosta bolje odigrano, u par navrata smo imali lijepih akcija, i da smo imali bilo kakvog napadaca, vjerujem da bi dali go. Idemo sad dobiti Sirokog aBd :thumbup:
Slazem se u potpunosti sa bratom "ammarc" da nam je juce falio Ani i ono sto sam gledao na Otoci je ispod prosjeka i jednih i drugih. Sudija naginjao za Olimpik i onaj slobodnjak kada je Muharemovic dao go , je glumacko dobro isceniran prekrsaj na koji je Valjic- teletina nasjeo ko pocetnik.

Kao sto sam i ranije napominjao mi nemamo spica, Reljic je totalni luzer i ono istetovirano i nafurano stvorenje treba pod hitno poslati kuci jer iz onakvih prilika ne postici gol je stvarno ravno katastrofi, al hebaji ga bice bolje.
Haurda se trudio koliko je mogao :thumbup: , dok su Janka i Blagoje nako :problem: , nisam bas zadovoljan njihovim učinkom, može to daleko bolje.
Nadam se da cemo biti kompletni abd protiv Sirokog i konacno im oderat guzove kako prilici jednom velikom klubu.
Forzaaaaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiii...... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 apr 2015, 22:38

Pratim malo po nekim temama vrli sveznajuci forumasi pocinju pricu o mogucim kalkulacijama naseg Veleza do kraja prvensva.Ono sto ja znam a vjerujem i vecina mojih rodjenih sa ovog foruma je cinjenica da ce Velez igrati sve i jednu utakmicu do kraja na pobjedu,bilo kuci ,bilo na strani.Najsvjeziji primjer je proslogodisnje prvenstvo gdje su nasi momci na najbolji nacin demantovali dezinformacije koje su u to vrijeme kolale po gradu i po drzavi.Sad se postavlja pitanje kolko cemo uspjeti u nasim nakanama,ali sam siguran da cemo se svi moci uvjeriti s obzirom da ce se sve tri utakmice koje nam dolaze kandidati za titulu prenositi na tv-u.
Iako mogu razumjeti nervozu i nestrpljenje navijaca klubova kojih se direktno ticu nase utakmice ,ipak mislim da je pitanje konacnog pobjednika sasvim otvoreno i najbolji recept svima je da idu utakmicu po utakmicu i da prvenstveno gledaju u svoju avliju

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 13 apr 2015, 22:23

Nadam se da ce biti posteno od strane rodjenih u naredne dvije domace utakmice,pogotovo u ovoj sad za vikend gdje igrate sa sirokim sa kojim ste u jako dobrim odnosima,nek bude posteno,i pristup igri onaj kao protiv sarajeva...

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 14 apr 2015, 08:21

pastore je napisao/la:Nadam se da ce biti posteno od strane rodjenih u naredne dvije domace utakmice,pogotovo u ovoj sad za vikend gdje igrate sa sirokim sa kojim ste u jako dobrim odnosima,nek bude posteno,i pristup igri onaj kao protiv sarajeva...
Brato okani se te price. A sto se tice drugog znaci sad ako izgubimo prodali smo. Sarajevo nam je u prvom pol trebalo zavalit tri komada gdje se utakmica okrenula uontra smjeru nakon naseg gola. Široki je kvalitetniji od nas a sto se tice namjestanje valjda smo dokazali i prosle sezone i ove da smo najposteniji klub u drzavi kad smo igrali za sebe i svoju ljubav da nas je bolio qurac ko ce bit prvak. Tako ce da bude i u subotu e sad koliko cemo moci protiv kvalitetnog Sirokog vidit cemo
From father to son

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 14 apr 2015, 09:03

pastore je napisao/la:Nadam se da ce biti posteno od strane rodjenih u naredne dvije domace utakmice,pogotovo u ovoj sad za vikend gdje igrate sa sirokim sa kojim ste u jako dobrim odnosima,nek bude posteno,i pristup igri onaj kao protiv sarajeva...
Pastore, komentar ti je cisti bezobrazluk!!!
Prkosni i Ponosni od 1922

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 14 apr 2015, 09:13

Neka mi se napuše qurca svi koji sumnjaju u Veležovo poštenje i koji nas vežu za rasplete da mi odlučujemo ko ce biti novi šampion. Popišam vam se ja na te titule ako ih ne možete igrom zaslužiti. Mi je necemo zadugo vidit,možda nikad ali ovaj ponos nije na prodaju zato se okanite tih glupanski prica i gledajte sebe da skupite sto vise bodova do kraja
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 apr 2015, 11:46

Zbog ovoga sam se ozbiljno odmakao od ovog nazovi foruma. Ovakve stvari tjeraju normalnu raju da odu sa ss.ba, a većina ih je već otišla. Da neko dođe i govori kako to VELEŽ treba igrati i da neko ocjenjuje Veležovo poštenje je blago rečeno bruka i sramota, jer neki misle da je VELEŽ ping-pong loptica i da mogu raditi s njim šta hoće? :x

Sramota! :thumbdown: :oops: :twisted:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 14 apr 2015, 20:16

Sta hoces da kazes,objasni nam ? Opet mi krojimo sudbinu drugim klubovima a? Velez izbacio Slobodu pa uzeo titulu Zelji a sad evo uzeo titulu i Sarajevu jel to? Manite se mahalske price i jebte svojima sve sto ne mogu da pobjede Drinu i ostale. ;) ;)
#musvdg

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 14 apr 2015, 22:59

1922VFC1981 je napisao/la:
Sta hoces da kazes,objasni nam ? Opet mi krojimo sudbinu drugim klubovima a? Velez izbacio Slobodu pa uzeo titulu Zelji a sad evo uzeo titulu i Sarajevu jel to? Manite se mahalske price i jebte svojima sve sto ne mogu da pobjede Drinu i ostale. ;) ;)
Ne,mi odlucujemo sami do kraja,al sigurno da bi laksi posao bio kad bi velez uzeo sirokog ili otkinuo bod,kazem samo neka je posteno pa makar bilo i 0:3 ili suprotno,pratim veleza odavno i poslije sarajva mi je najdrazi klub,ali niko me ne moze ubijedit da je onaj pristup u kupu ok i normalan,bez volje,zelje htijenja i klizeceg starta za 90 minuta,zrinja u rasulu totalnom i prodje u kupu pred punim stadionom,poslije te utakmice velezovi igraci ponovo pokazu borbenost,zasto je tad nije bilo gdje se sezona lomila vama,onoliko raje skupiti nakon dugo vremena i prolazak u polufinale takodje nakon dugo vremena ,jednostavno objasniti se ne moze...kako god,sretno i vjerujem u dobar rezultat,nek se ponovi onaj kad ste ih klepili 5 ili 6:0 mislim da je i tada kup bio,gledao sam tu tekmu uzivo ali podavno je bilo :)

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 apr 2015, 08:31

SRETAN DAN ARMIJE RBIH SVIM DRŽAVLJANIMA OVE NAŠE PRELIJEPE ZEMLJE I NEKA JE VJEČNA SLAVA SVIMA ONIMA KOJI SU DALI ŽIVOTE ZA NAŠU SLOBODU. KAO PRIPADNIK ARMIJE RBIH OD PRVOG DANA PONOSAN SAM I AKO TREBA OPET U PRVE REDOVE

NEDAJ SE BOSNO ZNAM RANE TE BOLE MAJKO DOMOVINO MOSTARCI TE VOLE
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 apr 2015, 08:59

MODRA BOJA NA BIJELOME PLATNU 6 LJILJANA VEZENIH U ZLATU TO JE ZASTAVA NASA BOSANASKA
SRETAN TI RODJENDAN ARBIH :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 apr 2015, 10:25

[youtube][/youtube]

ZBOG MOSTARA KRV CEMO PROLITI MOSTAR NIKO NECE POKORITI

MOSTAR NIKO NECE POKORITI
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 apr 2015, 10:33

[youtube][/youtube]

HAJ NEK SE CUJE HAJ NEK SE ZNA TO U BORBU IDE RAJA MOSTARSKA
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 apr 2015, 10:59

[youtube][/youtube]

Možeš svaki dan ispaliti 50 000 granata na nas,možeš prosipati bojne otrove po nama,možeš nam blokirati pomoć,možeš nam zavrnuti vodu ali upamti brato ovdje glavići udaraju u koljena

MOSTAR JE HEROJSKI GRAD
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 apr 2015, 21:02

Gledam Siroki u BL igra sa drugom postavom,cuvaju se za nas.Iako je nekome mozda cudno zbog takve odluke Muse,ocigledno im je prvenstvo prioritet.Treba ih sportski docekati i uciniti sve da ih dobijemo,cisto zbog sebe da malo popravimo medjusobni skor koji nam je uzasan sa njima

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 apr 2015, 02:15

Utakmica poput one prosle godine protiv Zelje. Ovo se mora dobiti ... Kvalitet imamo stoposto ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 apr 2015, 11:28

Nazalost ova ekipa nema ni priblizno kvaliteta kao ona lanjska.Bice tesko ali nas to treba samo jos dodatno motivisati i probati dobiti.U svakom slucaju neka bude sportski fer pa neka bolji ili sretniji pobjedi
Forza Velez

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 16 apr 2015, 17:29

slika
:thumbup:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 apr 2015, 18:38

Pozz RAja. Ne osvrcite se na ove sto vas unaprijed optuzuju za neke mutne radnje. Ja vam zelim puno srece protiv Sirokog, o postenju necu, jer znam da ce Rodjeni ''zapeti'' kao bilo protiv koga da igraju, sve ostalo je stvar srece... Opet kazem, nadam se da cete nadigrati Siroki, i zbog vas, a Bgm i zbog nas :D Pozz
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.