Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Gdr2 update
Sent from my Nokia 909
Sent from my Nokia 909
Aham, vidim da malo odstupa od standardnog, hoce li to doci na sve Lumie?
Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
e to ne znam
zasad su samo l830 i 735 dobile ofišl putem

Ljudi isplati li se kupiti ovaj LG G2 mini?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ni jedan mini se ne isplati,vjeruj mi.Nisam minije koristio,ali malo sam pretrazivao,zanimalo kakva je razlika izmedju njih i "normalnih" i to je drugi mobitel skroz,samo s imenom mnogo uspjesnijeg "maxija"Gunner4 je napisao/la:Ljudi isplati li se kupiti ovaj LG G2 mini?

I citao sam da mini s5 i mini lg g2 imaju nekih problema,jedan se prebrzo bas zagrije,drugom baterija se zacas isprazni,ali se ne sjecam kod kojeg je sta

#miasanmia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ffffffff nisam smio ući na xda

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sve ljudi imajuQUARESMA 18<<< je napisao/la:ffffffff nisam smio ući na xda![]()

Re: $: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ma ja ovo zelim sestri na poklon. A ona tel i ne koristi za neke velike aplikacije. Ono standard, Viber, FB, LiveScore ne nesto jako. Bitno je da ima memorije i da je brz. Vidio sam da i ako je "mini" ima ekran od 4.7" i ljudi ga prilicno hvale. Da je baterija izdrzljiva i da brzo otvara aplikacije. Ja ih nisam koristio pa zato i pitam.schweinsteiger je napisao/la:Ni jedan mini se ne isplati,vjeruj mi.Nisam minije koristio,ali malo sam pretrazivao,zanimalo kakva je razlika izmedju njih i "normalnih" i to je drugi mobitel skroz,samo s imenom mnogo uspjesnijeg "maxija"Gunner4 je napisao/la:Ljudi isplati li se kupiti ovaj LG G2 mini?
I citao sam da mini s5 i mini lg g2 imaju nekih problema,jedan se prebrzo bas zagrije,drugom baterija se zacas isprazni,ali se ne sjecam kod kojeg je sta
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
u moje sestre je G2 mini i ona se jos nije pozalila na njega..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- schweinsteiger
- Kontakt:
Kazem vam nisam ni ja koristio,citao sam na xda,moje je da ti kazem sta znam 
Vjerujte da nisu ni svi mobiteli isti.Ovaj samsung s3 sto ja kotistim je moj zet za sebe narucio prije nego sto je izasao,znaci preorder.Ja sam ga dobio ja mislim u oktobru 2013. i nema ni potrebe da vam govorim koliko je puta poljubio pod.Najgore je bilo jednom na fakultetu,neko mi slucajno udario u ruku i sa stepenica letio jedno metat i po i na mermer pao.Baterija i oklop spali naravno,ja ga podigao,ni ogrebotine.A koliko je puta pao na beton,plocice,...
Nikad nista.
Moj rodjak prije par mjeseci kupio sebi isto i9300,nakon mjesec dana mu ispadne iz ruke dok ga je vadio iz dzepa i padne na pod.Ne radi ekran i to jos se nesto pokvarilo,pa popravak 200 KM.

Vjerujte da nisu ni svi mobiteli isti.Ovaj samsung s3 sto ja kotistim je moj zet za sebe narucio prije nego sto je izasao,znaci preorder.Ja sam ga dobio ja mislim u oktobru 2013. i nema ni potrebe da vam govorim koliko je puta poljubio pod.Najgore je bilo jednom na fakultetu,neko mi slucajno udario u ruku i sa stepenica letio jedno metat i po i na mermer pao.Baterija i oklop spali naravno,ja ga podigao,ni ogrebotine.A koliko je puta pao na beton,plocice,...
Nikad nista.
Moj rodjak prije par mjeseci kupio sebi isto i9300,nakon mjesec dana mu ispadne iz ruke dok ga je vadio iz dzepa i padne na pod.Ne radi ekran i to jos se nesto pokvarilo,pa popravak 200 KM.
#miasanmia
- SarajlijaTM
Re: $: Mobilni- gdje, kako, šta?
Jedini "mini" koji je dobar kao i standardna verzija,ako ne i brzi zbog manjeg ekrana je sony xperia z1 compact. Malo mu je sad i pala cjena,a mislim da ih ima i u par zenskih boja pa kupi sestri,neces se pokajati. Definitivno,jos uvjek,jedan od najbrzih telefonaGunner4 je napisao/la:Ma ja ovo zelim sestri na poklon. A ona tel i ne koristi za neke velike aplikacije. Ono standard, Viber, FB, LiveScore ne nesto jako. Bitno je da ima memorije i da je brz. Vidio sam da i ako je "mini" ima ekran od 4.7" i ljudi ga prilicno hvale. Da je baterija izdrzljiva i da brzo otvara aplikacije. Ja ih nisam koristio pa zato i pitam.schweinsteiger je napisao/la:Ni jedan mini se ne isplati,vjeruj mi.Nisam minije koristio,ali malo sam pretrazivao,zanimalo kakva je razlika izmedju njih i "normalnih" i to je drugi mobitel skroz,samo s imenom mnogo uspjesnijeg "maxija"Gunner4 je napisao/la:Ljudi isplati li se kupiti ovaj LG G2 mini?
Hi guys,
Imam problem sa jednim Prestigiom. Uglavnom, u haosu je žestokom, kad se bilo šta izabere, izbacuje poruku "Pokretač prekinuo sa radom." Ne znam na šta se to odnosi (
), jer se nikad ne služim našim jezikom na bilo kojem uređaju. Kad se onda izabere OK, opet izbacuje istu poruku i ništa se ne može uraditi.
Now comes the funny part,
hard reset mu ne može ništa (rekla bih nešto drugo, ali zvučati će trosmisleno
). Odnosno, uradi se sve normalno, svi koraci, "wipe data complete" fazon, izabere se reboot, ali se mobitel samo normalno upali sa svim istim postavkama, podacima, aplikacijama... I onda Jovo nanovo.

Ovo sve znači da je mobitel za penzije? Pretpostavljam.
Imam problem sa jednim Prestigiom. Uglavnom, u haosu je žestokom, kad se bilo šta izabere, izbacuje poruku "Pokretač prekinuo sa radom." Ne znam na šta se to odnosi (

Now comes the funny part,
hard reset mu ne može ništa (rekla bih nešto drugo, ali zvučati će trosmisleno

Ovo sve znači da je mobitel za penzije? Pretpostavljam.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Posto je Prestigio u pitanju, invalidska penzija 
pretpostavljam da si mu radila reset iz postavki telefona ? mozda da pokusas ugasiti telefon, prebaciti ga u recovery mode pa da tu pokusas prvo pobrisati sve pa onda opaliti format ? mislim, nista te ne kosta da probas..

pretpostavljam da si mu radila reset iz postavki telefona ? mozda da pokusas ugasiti telefon, prebaciti ga u recovery mode pa da tu pokusas prvo pobrisati sve pa onda opaliti format ? mislim, nista te ne kosta da probas..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Done i done. Oba načina već ranije urađena, nikakve promjene.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
I ja sam skontala da je Launcher, nakon nekog vremena.Sveti je napisao/la:Pokretac je launcher, ne? Koji prestigio?

Nije mobitel fizički uz mene, ali pratim šta mu rade, nigdje ne griješe, pa zato pitam ovdje...
Model je Pap 4322 duo, ako sam dobro upratila sve prefikse i sufikse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.