Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- bianconeros
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Odlicno! Brisi igru al pobjeda je tu.
Jedva cekam lich. .. odlazak.
Buffon car!!
Jedva cekam lich. .. odlazak.
Buffon car!!
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Tesko auh ... al ko je ocekivao 1/4 lagano??! Svi idu 110%, i onda covjek mora da bude zadovoljan, bez obzira na sve! Rezultat odlican, 8 dana je malo, al dovoljno da se odmorimo. Vidjelo se i veceras, da sam svjezi, ali nikad puno svjezine, ocekujem subotu samo nekako da prezivimo i onda po 1/2 ! Na kraju naravno,
Gigi
Arturu
koji je na 12km i cijelu utkamicu je odradio ono u svom stilu ! Forza Juvee !

Arturu

Max Allegri
Cestitke na pobjedi.
Monaco uopste nije naivna ekipa, kako vecina misli.
Monaco uopste nije naivna ekipa, kako vecina misli.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- IlFantasista
- Kontakt:
Večeras zarađena tri miliona od ulaznica, tj. Marchisiova plata. 

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ljudi se branili i čekali kontre. Ovo je odlično. Kartoni se brišu za polufinale ako prođemo aBd.
Analiza sutra

Analiza sutra

- IlCapitano
- Kontakt:
Q: You have made up for the missed chance in the first half..
Vidal "Yes, I asked Carlitos to shoot the penalty, I needed it."
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Re: Juventus FC - Utakmice
Motokultivator je napisao/la:Ako nisu u stanju Monaca pobjediti kucista reci....

- Sarajevo1946
- Kontakt:
Pošto ovdje više niko ne piše, očigledno, zamolio bih nekoga od moderatora da prebaci ove postove u temu Juventus i to je to. Ova tema je postala suvišna kao što je i u startu bilo očekivano. 

ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Sto bi rekao Osim, ovo je rezultat za one ekipe koju znaju, pa cemo da vidimo 
Gol u gostima bi znacilo da je posao zavrsen. Samo da je doci do 1/2, kako i sta apsolutno me nije briga.
Pogijesio je sto ubaci Matria. Ne zna on sacuvati loptu u nogama ako mu je to ideja bila.
Pereyra odlican, ali moram Evru da spomenem, igra kao u najboljim danima.
Bravo citava ekipa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Gol u gostima bi znacilo da je posao zavrsen. Samo da je doci do 1/2, kako i sta apsolutno me nije briga.
Pogijesio je sto ubaci Matria. Ne zna on sacuvati loptu u nogama ako mu je to ideja bila.
Bravo citava ekipa.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- IlCapitano
- Kontakt:
Loš je Matri, trčkarao malo po terenu. Baš niđe veze što je njega uveo.masteRofPoker je napisao/la:Sto bi rekao Osim, ovo je rezultat za one ekipe koju znaju, pa cemo da vidimo
Bravo citava ekipa.
Treba izbrisati sve teme osim glavne.
- Motokultivator
- Kontakt:
Na guzove
i to kakve guzove... penal
Monaco
jaki su ocito... 
Da hoce par biti Real vs Juve 1/2 LP

Monaco

Da hoce par biti Real vs Juve 1/2 LP

Zadnja izmjena: Motokultivator, dana/u 14 apr 2015, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
Dobro je. Čekamo Real ako prođuMotokultivator je napisao/la:Na guzovei to kakve guzove... penal
![]()
Monacojaki su ocito...

- Motokultivator
- Kontakt:
Ma i protiv Porta ovaj Juve je donji...VelaHavle je napisao/la:Dobro je. Čekamo Real ako prođuMotokultivator je napisao/la:Na guzovei to kakve guzove... penal
![]()
Monacojaki su ocito...
Da ne spominjemo Atletico, Real, PSG, Bajern, Barsa

You can take forum away from Ahmo.
x
x
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma da je bio Pogba, pa staviš Marchisa na registu zabili bi im tri komada, ali neka Pogbe u polufinalu aBd.
Mislim da ova ekipa Juventus uvijek puno bolje odigra u drugoj utakmici i obzirom na pozitivan rezultat očekujem nešto lakši susret.
Monacom uopšte nisam impresioniran, dobro se brane i to zato što igraju sa po sedam ili osam igrača na svojoj polovini. Na ljeto trebamo dovesti barem jedno vrhunsko krilo pa ćemo se lakše obračunavati sa ovakvim ekipama.
Što se tiče učinka igrača, Pirlo je ubačen u pogrešno vrijeme, nije da ga branim, bolje da je odigrao po sata protiv Parme da osjeti loptu, ovako nakon 50 dana odmah ga u ovako bitnu utakmicu staviti ne ide, to se i osjetilo.
Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje od prvog, ali još jednom mi se svidjelo što se igralo mirno, fino, bez srkleta i rizika, izuzev prvih 15 minuta.
Marchisio i večeras potvrdio klasu i pokazao da je među najboljim veznjacima na svijetu, nije se krio i preuzimao je odgovornost kad je Pirlo bio zatvoren...
Morata totalno van utakmice, ali to je bilo i očekivano, ne mogu doći njegove karakteristike do izražaja protiv bunkera.
Lijeva strana sa Chiellinijem, Vidalom, Evrom fakat strašna večeras, a na drugoj strani Lichtsteiner odigrao najlošiju utakmicu sezone...
Sve u svemu odličan rezultat i to ostvaren na meni najdraži način, diskutabilnim penalom.
Mislim da ova ekipa Juventus uvijek puno bolje odigra u drugoj utakmici i obzirom na pozitivan rezultat očekujem nešto lakši susret.
Monacom uopšte nisam impresioniran, dobro se brane i to zato što igraju sa po sedam ili osam igrača na svojoj polovini. Na ljeto trebamo dovesti barem jedno vrhunsko krilo pa ćemo se lakše obračunavati sa ovakvim ekipama.
Što se tiče učinka igrača, Pirlo je ubačen u pogrešno vrijeme, nije da ga branim, bolje da je odigrao po sata protiv Parme da osjeti loptu, ovako nakon 50 dana odmah ga u ovako bitnu utakmicu staviti ne ide, to se i osjetilo.
Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje od prvog, ali još jednom mi se svidjelo što se igralo mirno, fino, bez srkleta i rizika, izuzev prvih 15 minuta.
Marchisio i večeras potvrdio klasu i pokazao da je među najboljim veznjacima na svijetu, nije se krio i preuzimao je odgovornost kad je Pirlo bio zatvoren...
Morata totalno van utakmice, ali to je bilo i očekivano, ne mogu doći njegove karakteristike do izražaja protiv bunkera.
Lijeva strana sa Chiellinijem, Vidalom, Evrom fakat strašna večeras, a na drugoj strani Lichtsteiner odigrao najlošiju utakmicu sezone...
Sve u svemu odličan rezultat i to ostvaren na meni najdraži način, diskutabilnim penalom.

Kun fejekun!
Moj Ahmo, LenBias-e ili kako već, donji 'vamo, donji tamo, a ono pobjede se redaju kao na traci u svim takmičenjima, poraz odjekne kao senzacija, toliko rijetko se desi. Neka samo ovako Juve nastavi da bude donji.Motokultivator je napisao/la: Ma i protiv Porta ovaj Juve je donji...

Inače, je li neko upratio Evrine intervjue, lik je genij, uvijek kao i Allegri ima baš konkretne i suštinske odgovore?!
Pitaše ga vezano za preveliki broj grešaka u dodavanjima, kaže da nije to do protivnika već do glave, nestrpljenja, nakon 1 lošeg pasa se uđe u krizu i kaže da samo treba ići ka jednostavnijim rješenjima u igri tada, jednostavnim dodavanjima i da tako treba pristupiti revanšu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
vrlo dobar rezultat,bitno je da nismo primili gol a imao je monaco par vrlo izglednih prilika,malo Điđi malo sreća,valjda smo je više i zaslužili...
mislim da se neće monako otvoriti u uzvratu,oni će igrati svoju igru,jer ne znaju drugačije. Za Juve će veoma bitan biti Carlitos i neka njegova magija.
Vidal i Evra
prvi trkom i zalaganjem a drugi iskustvom,fantastična tekma.
Što se tiče penala,meni se čini da je kontakt bio van šesnaesterca ali bilo van ili ne,kad je već svirao sudija je trebao dati crveni karton.
I da,nisu igrači Juvea dobili ni jedan žuti u ovako bitnoj utakmici,svaka čast
mislim da se neće monako otvoriti u uzvratu,oni će igrati svoju igru,jer ne znaju drugačije. Za Juve će veoma bitan biti Carlitos i neka njegova magija.
Vidal i Evra

Što se tiče penala,meni se čini da je kontakt bio van šesnaesterca ali bilo van ili ne,kad je već svirao sudija je trebao dati crveni karton.
I da,nisu igrači Juvea dobili ni jedan žuti u ovako bitnoj utakmici,svaka čast

@Pogba
Pa jesi čitao intervju da je Ferguson rekao da od svih igrača koje je trenirao u Unitedu Evra i Giggs imaju karakteristike da postanu dobri treneri. Ali nevjerovatno kako se čovjek popravio od početka sezone kad su mnogi pisali da treba raskinuti ugovor sa njim, ali trebao mu je određen period adaptacije.
Još jedan veliki potez uprave još samo da sad kupe nekog mladog lijevog beka da radi malo sa njim, taman narednu sezonu
Pa jesi čitao intervju da je Ferguson rekao da od svih igrača koje je trenirao u Unitedu Evra i Giggs imaju karakteristike da postanu dobri treneri. Ali nevjerovatno kako se čovjek popravio od početka sezone kad su mnogi pisali da treba raskinuti ugovor sa njim, ali trebao mu je određen period adaptacije.
Još jedan veliki potez uprave još samo da sad kupe nekog mladog lijevog beka da radi malo sa njim, taman narednu sezonu

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Bujrum, svi ste dobrodošli :zeleničaj:Motokultivator je napisao/la:Ma i protiv Porta ovaj Juve je donji...VelaHavle je napisao/la:Dobro je. Čekamo Real ako prođuMotokultivator je napisao/la:Na guzovei to kakve guzove... penal
![]()
Monacojaki su ocito...
Da ne spominjemo Atletico, Real, PSG, Bajern, Barsa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.