Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajzea
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Ajzea » 14 apr 2015, 19:50

calcio je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:Evo da ponovim, Mahmutovic je najefikasniji Bh napadac, iza Edina Dzeke , u kontinuitetu !
U posljednjih 5 sezona, u 113 utakmica, dao je 51 gol u ceskoj ligi.
Da igra u BHPL, to je statistika koja nije za zanemariti, a ceska liga je jaca od, npr, HNL. Stvarno je cudno i steta da jos nije dobio priliku, narocito jer je mozda i najbrzi Bh igrac trenutno na medjunarodnoj sceni, a toga nam fali.
To se treba "zahvaliti" anamo onom stetocini, koji nam je napunio reprezentaciju familijom i smecem, na racun kvaliteta(kakvog, takvog) koji se nudio i nudi.
Uz duzno postovanje prema recimo Djuricu i Serie A, 2 gola u Italiji ne vrijede kao 10 u Ceskoj. Naravno, ne zelim reci da Djurica ne treba zvati, nego da i Mahmutovic treba dobiti sansu konacno.
Hajde shvatam ovo guranje nekog igraca, iako ta statistika nije bas impresivna kao sto je zelis predstaviti. Ali zasto moras ubaciti u post ovu glupost da je Susic napunio reprezentaciju familijom i smecem? Eto taj Hadzic kojeg pljujete 24 sata dnevno (pretpostavljam da je on ovo "smece" iz tvog posta) je u isto vrijeme zabio 20 golova u austrijskoj bundesligi, sa pozicije zadnjeg veznog. To je mozda Susic platio austrijancima da mu pustaju golove, isto kao sto je platio trenerima da Anel postane nezamjenjiv u Riedu i u Sturmu. Fascinantno je kako neki od vas mogu imati totalno razlicit odnos prema igracima koji objektivno gledano pripadaju u istu kategoriju. Budimo realni, niti su Hadzic niti Mahmutovic neki evropski vrh, a nisu ni totalno bezvezni igraci. Anel nam je bio potrebniji zbog pozicije na kojoj igra, znate i sami kako smo desperatni jedno vrijeme bili za zadnjim veznim, dok sa napadacima u zadnjih 5 godina nismo nikad imali problema osim na jednoj utakmici (Izrael). A i Aidin je imao veliki peh da se povrijedi u nezgodno vrijeme, kada je vjerovatno trebao dobiti poziv.
Prijatelju, neću ti ništa odgovoriti ali zanima me samo da li smatraš da je Anel u do sada odigranim utakmicama zadovoljio sve nas (u fudbalskom smislu naravno) i da li se u ovih nekoliko utakmica pokazao kao bilo kakav igrač. Poštujem tvoje mišljenje naravno i neću niti mogu uticati na isto ali odgovor me zanima onoliko koliko me zanima i ovaj listić što sam udario danas :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 apr 2015, 19:54

Bolje bi pitanje bilo da li je on odigrao tako lose da zasluzi toliku kolicinu pljuvanja? Naravno da nije. A pljuvanje je pocelo vec i prije nego sto je debitovao.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 apr 2015, 21:08

Odigrao je i gore nego lose. Safet odron od covjeka, a jos je gori kao trener.
Celik!3,2,2.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 apr 2015, 08:27

AllGunsBlazing je napisao/la:Odigrao je i gore nego lose. Safet odron od covjeka, a jos je gori kao trener.
Realno opisano. :urnebes: :urnebes:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 15 apr 2015, 16:49

bhsport je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Odigrao je i gore nego lose. Safet odron od covjeka, a jos je gori kao trener.
Realno opisano. :urnebes: :urnebes:
:kafa:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 15 apr 2015, 19:10

Ja fakat ne kontam tog Hadžića, daleko da je on nekvalitetan igrač, neće ni Austrijanac trpit panja u prvih 11.
A kada dođe da igra za reprezentaciju sa loptom se nemože sastati. Pa mi smo igrače koji su igrali po trećim ligama u reprezentaciji imali da su bili koncentriraniji od njega... ne znam stvarno.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 15 apr 2015, 19:25

http://tv.isport.blesk.cz/video/2300145 ... a-1-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i gol Scuka od prije neki dan. Naravno na SportSport.ba ni riječi o golu, ali zato imamo tekst o Baggiu, Kvesicu i ostalima koji nemaju nikakve šanse da se domognu A reprezentacije.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 15 apr 2015, 22:00

lugusic: Delač je zaista u ovih nekoliko utakmica što sam ga pratio odlično branio i ne znam kako će se izjasniti, da li želi braniti za Bosnu i Hercegovinu. Čekamo njegov signal. Kvalitetan je i interesantan.

bilo bi dobro da matej izabere BiH potential je al na njemu je da odluci
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 15 apr 2015, 22:17

SGD53 je napisao/la:Ja fakat ne kontam tog Hadžića, daleko da je on nekvalitetan igrač, neće ni Austrijanac trpit panja u prvih 11.
A kada dođe da igra za reprezentaciju sa loptom se nemože sastati. Pa mi smo igrače koji su igrali po trećim ligama u reprezentaciji imali da su bili koncentriraniji od njega... ne znam stvarno.
I ja isto. Bas sa opet pogledao prvih 35-40 minuta da vidim kako smo stajali protiv Austrije. Na pocetku tekme je Hadzic dva puta skrsio austrijance. Onda je imao jedno dobro dodadavanje sa Pjanicem, Pjana je fino povukao loptu dodao Izetu a Izet odmah puca(ista scena kad je Besic asistirao u drugom poluvremenu), iako je imao Zukanovica sa strane da ubaci gdje je moglo biti opasno po golu.
Onda se je totalno izgubio, samo trcao okolo k'o muha bez glave. Ne znam, ako si def vezni pa daj napadaj protivnike kad imaju loptu.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 apr 2015, 22:52

Hadzic je jako los DM i nama tu pomoci. Ja ga ne vidim ni kao ozbiljnu zamjenu. Imamo boljih igraca od njega a ja bi pokusao uzeti nekog mladjeg kao zamjenu za Besica. Ovo se sa Salaticem previse rastegnulo i ne znam da li je uopce ozbiljno vise i razmisljati o njemu. Nije ni on vise mlad a ima nekoliko mladih igraca koji mogu igrati DM i trebalo bi uzeti nekog od njih za zamjenu Besicu.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 15 apr 2015, 22:53

SafetSajo je napisao/la:lugusic: Delač je zaista u ovih nekoliko utakmica što sam ga pratio odlično branio i ne znam kako će se izjasniti, da li želi braniti za Bosnu i Hercegovinu. Čekamo njegov signal. Kvalitetan je i interesantan.

Zar nije izabrao HRV ima nekoliko godina? Ono kad je presao u Chelsea.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 15 apr 2015, 23:00

Pirke je napisao/la:
SafetSajo je napisao/la:lugusic: Delač je zaista u ovih nekoliko utakmica što sam ga pratio odlično branio i ne znam kako će se izjasniti, da li želi braniti za Bosnu i Hercegovinu. Čekamo njegov signal. Kvalitetan je i interesantan.

Zar nije izabrao HRV ima nekoliko godina? Ono kad je presao u Chelsea.
Nije nikad birao, tamo odrastao i igrao za njihove mladje selekcije, ako se sad ukljuce iz naseg saveza onda ce imati priliku da bira. :)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 apr 2015, 23:14

Golmani reprezentacije:

1. Begovic
2. Sehic
3. Delac (ili neko treci)

Da se pitari ne naloze kao za Cimirota da je najbolji vezni kojeg imamo nakon Pjanica, i da je bolji od Besica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 15 apr 2015, 23:47

Ako je vjerovati FB komentarima Ali Suljic bi uskoro mogao zaigrati za nasu repku. Zna li iko ima li neke istine u tome? Sto se Delaca tice, iskreno drazi bi mi bili Raif Husic ili Ivan Lucic, al dobro.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 apr 2015, 02:06

..
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 16 apr 2015, 04:50, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 apr 2015, 02:25

TMovac

Gdje si to procito u vezi Suljica??? Kakvim komebtarima pricamo? Mozes vratit i na PM jer volio bi znati. Momak je vrlo talentovan i bio bi pre sretan da probije ovu barijeru sto postoji u Svedskoj i da napokon "vratimo" jednog velikog talenta iz Svedske u Sveti dres!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 apr 2015, 09:49

sajo10 je napisao/la:TMovac

Gdje si to procito u vezi Suljica??? Kakvim komebtarima pricamo? Mozes vratit i na PM jer volio bi znati. Momak je vrlo talentovan i bio bi pre sretan da probije ovu barijeru sto postoji u Svedskoj i da napokon "vratimo" jednog velikog talenta iz Svedske u Sveti dres!
Ma po FB je par stranica objavilo tekst tipa Uskoro bi 2 igraca Chelsea mogla zaigrati za repku BiH, znate li o kojim se igracima radi? eh sad u Chelsea-ju imaju 3 igraca porijeklom iz BiH. Osmanovic, Suljic i Delac. Jedan od njih je sigurno Delac, a drugi je vjerojatno Suljic. Mada bi ja vise volio Osmanovica nego Delaca. Mada opet pitam se koliko je informacija vjerodostojna i istinita, posto nisam mogao nista naci u vezi toga na nekim ozbiljnim stranicama i portalima.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 apr 2015, 10:27

Samo sto je Buric bolji golman od svih tih nabrojanih.
Celik!3,2,2.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 16 apr 2015, 10:56

gdje cemo sa tolikim golmanima :P

begovic, sehic, dujkovic,
potentialni
buric, dujkovic, alomerovic, husic, delac ....

:mrgreen: :mrgreen:
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 16 apr 2015, 11:39

SafetSajo je napisao/la:gdje cemo sa tolikim golmanima :P

begovic, sehic, dujkovic,
potentialni
buric, dujkovic, alomerovic, husic, delac ....

:mrgreen: :mrgreen:
Osman Hadzikic, 19 godina, proslo kolo debitovao za Austriu Wien, trenutno najvise obecava vjerovatno.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, MostarNeretva, Sheyi, TefalTava i 25 gostiju.