Malo vise o albertu ako moze ? Inace to je za svaku pohvalu,malo se novca skupilo,moze sebi priustiti i mora tako nesto.shminka je napisao/la:Alberto Castellani radi s njim ovih dana, pratio ga je na turniru u Maroku
sutra dan odmora za naše u Mersinu, što je dobra stvar..za Mirzu pogotovo
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
FK Sarajevo !
Bravo Dzumi. Solidno odrađen posao. Idemo dalje 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- TMmanija2012
- Kontakt:
Bravo Dzumi ,laganica
Veic tek danas dobio prvi mec u ovoj sezoni.. eto sanse za Damira 

Radio sa Tipsarevićem, Karlovićem i još par poznatih igrača...Damira smatra izuzetno talentovanim i izrazio je želju da radi sa njim...Neno je još uvijek tu, naravno...ne znam kakav plan imaju...ali tu je, u timu
Da li se samo meni ucinilo ili se Damir povrijedio na ovom mecu, pravio je neke grimase isto kao da se povrijedio ?
Vidljiv je Damirov napredak u gotovo svakom segmentu njegove igre, nek još jace trenira i samo nebo je granica..
Vidljiv je Damirov napredak u gotovo svakom segmentu njegove igre, nek još jace trenira i samo nebo je granica..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Lijepa vijest. Vidi se i napredak u igri, pogotovo u servisu. Naravno, nije sad ogroman napredak ne može tako brzo ali ima pomaka.shminka je napisao/la:Radio sa Tipsarevićem, Karlovićem i još par poznatih igrača...Damira smatra izuzetno talentovanim i izrazio je želju da radi sa njim...Neno je još uvijek tu, naravno...ne znam kakav plan imaju...ali tu je, u timu
Lagana pobjeda, rutinski. Samo neka ovako nastavi. Ovaj turnir probati osvojit a od Bukurešta ako šta bude bude. Bolje jednu sedmicu odmorit pa Estoril ili Istambul odmorno dočekat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Imao je povez na desnoj nozi...Željooooo je napisao/la:Da li se samo meni ucinilo ili se Damir povrijedio na ovom mecu, pravio je neke grimase isto kao da se povrijedio ?
Metla, idemo dalje 

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
To je moguce da je zbog onog proklizavanja(pada) u mecu protiv Klizana.shminka je napisao/la:Imao je povez na desnoj nozi...Željooooo je napisao/la:Da li se samo meni ucinilo ili se Damir povrijedio na ovom mecu, pravio je neke grimase isto kao da se povrijedio ?
BosnaE
Koliko ce napredovati ako uzme Mersin?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
15-ak pozicija.Heller je napisao/la:Koliko ce napredovati ako uzme Mersin?

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Damir izgleda motivisan da napravi dobar rezultat i na ovom challengeru:
"Drago mi je da sam dobro startao u Mersinu. Nije lako doći na Challanger i naći motivaciju za ovakav meč, ali sam dobro odigrao i nadam se da ću tako i nastaviti. Ovo je turnir koji sam osvojio prošle godine, tako da se osjećam dobro ovdje", kazao je Džumhur nakon meča za SportSport.ba, a potom dodoa:
"Što se tiče narednog protivnika Veića, dobro ga poznajem i svjestan sam da neće biti lako protiv njega. Ipak, ako budem dobro igrao pobjeda neće doći u pitanje", zaključio je Džumhur.

"Drago mi je da sam dobro startao u Mersinu. Nije lako doći na Challanger i naći motivaciju za ovakav meč, ali sam dobro odigrao i nadam se da ću tako i nastaviti. Ovo je turnir koji sam osvojio prošle godine, tako da se osjećam dobro ovdje", kazao je Džumhur nakon meča za SportSport.ba, a potom dodoa:
"Što se tiče narednog protivnika Veića, dobro ga poznajem i svjestan sam da neće biti lako protiv njega. Ipak, ako budem dobro igrao pobjeda neće doći u pitanje", zaključio je Džumhur.

Bravo za Damira, veliki napredak u odnosu na period od prije godinu dana.
Mirza isto tako solidno danas. Gledao sam Filipa i ima Mirza šansu protiv njega.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mirza isto tako solidno danas. Gledao sam Filipa i ima Mirza šansu protiv njega.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Izuzetan napredak Damketa u svemu, ovo je njegova godina.bhsport je napisao/la:Bravo zaDamira, veliki napredak u odnosu na period od prije godinu dana.
Ako pobijedi Krajinovica u cetvrfinalu Mirza bi imao laksi zadatak.
Zna li neko gdje Mirza igra naredne turnire?
Mirza u Vercelli (ITA) next week a Damir i vjerovatno Aldin u Bukurestu kvale ATP 250.
Cek damir kvale igra?Biki je napisao/la:Mirza u Vercelli (ITA) next week a Damir i vjerovatno Aldin u Bukurestu kvale ATP 250.
Na listi igraca za turnir ima 19 imena, od Simona do Lajovica.
http://brd-nastase-tiriac-trophy.ro/2015/en/jucatori
http://brd-nastase-tiriac-trophy.ro/2015/en/jucatori
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako ranije ispadne. Ne znam da li će tankirati a računajući Damira - neće. Do sad to nije radio i ne vidim razlog što bi to radio. Đaba trošit energiju na kvale u kojima vrlo lahko možeš ispasti.ronaldo99 je napisao/la:Cek damir kvale igra?Biki je napisao/la:Mirza u Vercelli (ITA) next week a Damir i vjerovatno Aldin u Bukurestu kvale ATP 250.
Odigrati ovaj challenger do kraja, pa odmoritk sedmicu pa Estoril ili Istambul, po meni je ovo odlična solucija.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
majka mu stara mora sto prije upasti u top70 da barem ne mora igrati kvale atp250
u casablanci nije morao igrati, koja je alternativa za bukurest?

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
7.ronaldo99 je napisao/la:majka mu stara mora sto prije upasti u top70 da barem ne mora igrati kvale atp250![]()

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.