2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2014/2015 NBA Sezona
Kakva ce zvijer biti ovaj Wiggins...Potencijal na obje strane parketa. 

Odjednom ga cijenimmiki_92 je napisao/la:![]()
Royce Young @royceyoung
Westbrook on rooting for the Spurs: "I ain't gotta root for nobody. I ain't no Spurs fan. What type of question is that?"
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A.F.C. Bournemouth!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Tie break izmedju HOU - LAC - SAS ko je tu gdje ?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
SAS.Bolji medjusobni omjer sa HOU i titula divizije u odnosu na LAC.Kobe Bryant je napisao/la:Tie break izmedju HOU - LAC - SAS ko je tu gdje ?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jel se gleda omjer u diviziji ? LAC = 11-4 , SAS = 8-7NEZALAGANJE je napisao/la:SAS.Bolji medjusobni omjer sa HOU i titula divizije u odnosu na LAC.Kobe Bryant je napisao/la:Tie break izmedju HOU - LAC - SAS ko je tu gdje ?
btw. SAS ipak na drugom mejstu , sta reci ? koju posluku porati ?

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne moze se gledati omjer u diviziji, jer sve 3 ekipe nisu u istoj diviziji...SA mora dobiti NOP da bi ostao na 2. mjestu,sto nece biti nimalo lako...Kobe Bryant je napisao/la:Jel se gleda omjer u diviziji ? LAC = 11-4 , SAS = 8-7NEZALAGANJE je napisao/la:SAS.Bolji medjusobni omjer sa HOU i titula divizije u odnosu na LAC.Kobe Bryant je napisao/la:Tie break izmedju HOU - LAC - SAS ko je tu gdje ?
btw. SAS ipak na drugom mejstu , sta reci ? koju posluku porati ?
Mene pored Wigginsa i LaVine odusevljava sve vise.. Mogla bi Minnesota u narednim godinama imati fin tim. Pored njih dvojice tu su i Dieng i Shabazz. **** ih samo to sto su se zaletili sa ugovorom za Rubia.. a ove godine su opet medju favoritima za prvi pik.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakva ce zvijer biti ovaj Wiggins...Potencijal na obje strane parketa.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dati njega za Lovea ce biti najveca greska u historiji CLE.Smijem ruku dati za to.Komotno je decko,kako Love izgleda ove sezone,mogao igrati na 2-3,a James je krpiti rupe na PF.Ionako svi igraju small ball...dscile je napisao/la:Mene pored Wigginsa i LaVine odusevljava sve vise.. Mogla bi Minnesota u narednim godinama imati fin tim. Pored njih dvojice tu su i Dieng i Shabazz. **** ih samo to sto su se zaletili sa ugovorom za Rubia.. a ove godine su opet medju favoritima za prvi pik.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakva ce zvijer biti ovaj Wiggins...Potencijal na obje strane parketa.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Lahko je biti general poslije bitke .NEZALAGANJE je napisao/la:Dati njega za Lovea ce biti najveca greska u historiji CLE.Smijem ruku dati za to.Komotno je decko,kako Love izgleda ove sezone,mogao igrati na 2-3,a James je krpiti rupe na PF.Ionako svi igraju small ball...dscile je napisao/la:Mene pored Wigginsa i LaVine odusevljava sve vise.. Mogla bi Minnesota u narednim godinama imati fin tim. Pored njih dvojice tu su i Dieng i Shabazz. **** ih samo to sto su se zaletili sa ugovorom za Rubia.. a ove godine su opet medju favoritima za prvi pik.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakva ce zvijer biti ovaj Wiggins...Potencijal na obje strane parketa.
Naravno to se sad vidi kao greska , Wiggins je bio extra prospekt , pa kasnije je malo pao pa ga je Parker pretekao.
Medjutim pokazao se da kada je dosao u ekipu koja zeli opet da dobije top pick i tankuje i srecu da se dosta igraca povrijedilo pa je dobio slobodu. Da je ostao u Clevelandu neznam dali bi dobio ovoiliku sansu da se razvija i pogotovo slobodu.
Mjenjati njega i bust Benetta za najbolju 4 lige koji se jos zavjetovao da ce ostati uz Lebrona je bio u tom trenutku pun pogodak !
To sto trener Clevelanda a i Lebron i Irving zajendo sa njim koriste Love-a kao Andersona tj. samo kao streech cetvorku je njihov problem !
Love je bio najbolja cetvorka lige , ako si gledao samo box score.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
sad hajmo zanemariti nase misljenje na forumu ali 99% ljudi ga je prosle godine stavljalo na 1 mjesto , 26,1 ppg i 12,5 rpg kao i neko ko moze da pogodi svaki sut kao i sa poludistance i trice i ko ima post igru.Raul_64 je napisao/la:Love je bio najbolja cetvorka lige , ako si gledao samo box score.
Ako ti nije 1 cetvorka prosle godine onda jesta sigurno top3

- IlCapitano
- Kontakt:
Sve više izgleda da bi Cousins mogao biti 'Kevin Love 2015' slučaj. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- adriano_leite
- Kontakt:
Lako je sada brate moj govoriti. Iako sam bio protiv tog trejda, jer se Love mogao dovesti kao FA, vec prve sezone je trebalo napadati titulu. Eh sada, Wiggins, Bennett, Waiters, trebalo je napraviti prostor, ne bismo dobili ovakvu sirinu u vidu Mozgova, Imana i Smitha. Bennett je otisao jer je spakovan sa Wigginsom, inace bi ostao kod nas jer mu je trade value 0. Jos se poceo i povredjivati sto je katastrofalno i jako mi je zao momka. Sumnjam da bi na dvici Wiggins izgledao i priblizno dobro kao Smith. Takodjer, Wiggins je neko ko nema siguran sut, Smith je za klasu bolji suter. Normala da je Wiggins vanserijski talenat, ali ako je talenat, ne znaci da ce se razviti kako treba. Takodjer, ne bi on imao vise od 20 minuta u prosjeku u ovoj ekipi. To je grijeh uraditi tako mladom igracu koji mora toliko toga popraviti u igri. Kod nas bi bio spot up suter, sto je katastrofa, jer nema dobru kontrolu lopte, nema ledjnu igru, ma nema nista osim atletike. S druge strane Love je neko ko ce jako brzo uci u prime i mislim da itekako bolji dani slijede za njega. Ako Love ovako lose izgleda u novoj ekipi, kako bi tek izgledao neko ko je tek draftovan, ne smijem ni zamisliti. Wiggins moze postati jedan od najboljih igraca lige, to ce vrijeme pokazati, ali itekako bi nazadovao kod nas i bolje je za njega da je otisao u Minny i da ima svoj tim.NEZALAGANJE je napisao/la:Dati njega za Lovea ce biti najveca greska u historiji CLE.Smijem ruku dati za to.Komotno je decko,kako Love izgleda ove sezone,mogao igrati na 2-3,a James je krpiti rupe na PF.Ionako svi igraju small ball...dscile je napisao/la:Mene pored Wigginsa i LaVine odusevljava sve vise.. Mogla bi Minnesota u narednim godinama imati fin tim. Pored njih dvojice tu su i Dieng i Shabazz. **** ih samo to sto su se zaletili sa ugovorom za Rubia.. a ove godine su opet medju favoritima za prvi pik.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakva ce zvijer biti ovaj Wiggins...Potencijal na obje strane parketa.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ja nisam bas siguran da nema nista osim atletike.. ali ne mogu sada pisati jer sam na fonu. Sut mu nije najbolji, ali ima dosta toga dobrog u njegovoj igri, iako ima tek 19 godina. Po meni igrac koji ce sigurno dominirati ligom kroz nekoliko godina.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kakvu je glupost su Cavsi napraviliNEZALAGANJE je napisao/la:Kakva ce zvijer biti ovaj Wiggins...Potencijal na obje strane parketa.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@adriano Ako se sjecas ,ja sam i prije govorio da mi se ne svidja taj trejd,upravo zbog potencijala Wigginsa.NIje mi se svidio iz vise razloga.Prvo, dajes potencijalno vrhunskog igraca za nesto kratkorocno.Drugo,opterecujes SC,a upravo su rookie ugovori najvece "blago" novog CBA-a.Trece,ni sa Loveom 90% neces uzeti titulu u prvoj sezoni,tako da se moglo sticati isto iskustvo u PO-u i sa Wigginsom.Za Bennetta i Waitersa plus pikovi se moglo dobiti isto sto si i dobio i sada,jer je NY svakako htio da se rijesi tih ugovora,a DEN da uzme pikove za Mozgova.Cak bi ostanak Wigginsa i ubrzalo proces trejdanja Waitersa.Wiggins bi igrao na SF-u,a James je komotno biti PF,jer,kao sto napisah ranije,ionako svi forsiraju small ball.Kad su ekipe sa jacim PF tu,ubacis Thompsona da meciras,da se James ne bi trosio u RS.U PO to ne bi bilo potrebno.To o minutama za Wigginsa je vise nego dovoljno,pa ni Kawhi kod nas prvu sezonu nije igrao previse.Uglavnom,vidim da se necemo sloziti,ali to mogu reci da uvijek biram igraca sa potencijalom na oba kraja parketa u odnosu na onog koji igra na jednom,a ove sezone ni na jednom(Love).
P.S.Wiggins je vec sada solidan defanzivac i ne slazem se sa tvojom procjenom njega kao igraca...

P.S.Wiggins je vec sada solidan defanzivac i ne slazem se sa tvojom procjenom njega kao igraca...
Wiggins ce sigurno igracina bit, vec sad itekako dobro zna izborit slobodna a i fin sut s poludistance pokazuje. Svidja mi se sto fino igra ledjima prema kosu, mozda dobijemo u njemu novog Kobea (naravno, mora puuuuuuuuno napredovati u kontroli lopte i kreiranju prostora za sut) 

Sto bi Wiggins igrao na SF u Cle? Kad komotno moze igrat SG.NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Ako se sjecas ,ja sam i prije govorio da mi se ne svidja taj trejd,upravo zbog potencijala Wigginsa.NIje mi se svidio iz vise razloga.Prvo, dajes potencijalno vrhunskog igraca za nesto kratkorocno.Drugo,opterecujes SC,a upravo su rookie ugovori najvece "blago" novog CBA-a.Trece,ni sa Loveom 90% neces uzeti titulu u prvoj sezoni,tako da se moglo sticati isto iskustvo u PO-u i sa Wigginsom.Za Bennetta i Waitersa plus pikovi se moglo dobiti isto sto si i dobio i sada,jer je NY svakako htio da se rijesi tih ugovora,a DEN da uzme pikove za Mozgova.Cak bi ostanak Wigginsa i ubrzalo proces trejdanja Waitersa.Wiggins bi igrao na SF-u,a James je komotno biti PF,jer,kao sto napisah ranije,ionako svi forsiraju small ball.Kad su ekipe sa jacim PF tu,ubacis Thompsona da meciras,da se James ne bi trosio u RS.U PO to ne bi bilo potrebno.To o minutama za Wigginsa je vise nego dovoljno,pa ni Kawhi kod nas prvu sezonu nije igrao previse.Uglavnom,vidim da se necemo sloziti,ali to mogu reci da uvijek biram igraca sa potencijalom na oba kraja parketa u odnosu na onog koji igra na jednom,a ove sezone ni na jednom(Love).![]()
Anyways Rocketsi opet na Portland

- IlCapitano
- Kontakt:
Imate još nade za drugo, šta bi sa optimizmom?alemsa je napisao/la:Anyways Rocketsi opet na Portland

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- adriano_leite
- Kontakt:
Jamesu je omrzlo igrati PF i to je jedan od razloga zasto je isao u smanjenje kilaze. Zelio je da dobije na brzini, a i nije vise u cvijetu mladosti. Ovo je sve u domenu sta bi bilo kad bi bilo, ali Mozgov, Love, James, Smith, Kyrie je mnogo teze braniti nego Mozgov, James, Wiggins, Smith, Kyrie. S druge strane, Cleveland ne brine o SC u ovom trenutku, jer Gilbert zeli titulu i ako treba placat ce luxury tax veci nego Brooklyn.NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Ako se sjecas ,ja sam i prije govorio da mi se ne svidja taj trejd,upravo zbog potencijala Wigginsa.NIje mi se svidio iz vise razloga.Prvo, dajes potencijalno vrhunskog igraca za nesto kratkorocno.Drugo,opterecujes SC,a upravo su rookie ugovori najvece "blago" novog CBA-a.Trece,ni sa Loveom 90% neces uzeti titulu u prvoj sezoni,tako da se moglo sticati isto iskustvo u PO-u i sa Wigginsom.Za Bennetta i Waitersa plus pikovi se moglo dobiti isto sto si i dobio i sada,jer je NY svakako htio da se rijesi tih ugovora,a DEN da uzme pikove za Mozgova.Cak bi ostanak Wigginsa i ubrzalo proces trejdanja Waitersa.Wiggins bi igrao na SF-u,a James je komotno biti PF,jer,kao sto napisah ranije,ionako svi forsiraju small ball.Kad su ekipe sa jacim PF tu,ubacis Thompsona da meciras,da se James ne bi trosio u RS.U PO to ne bi bilo potrebno.To o minutama za Wigginsa je vise nego dovoljno,pa ni Kawhi kod nas prvu sezonu nije igrao previse.Uglavnom,vidim da se necemo sloziti,ali to mogu reci da uvijek biram igraca sa potencijalom na oba kraja parketa u odnosu na onog koji igra na jednom,a ove sezone ni na jednom(Love).![]()
@Salt. vise se zajebao Chicago kada je trejdao LMA za Tyrusa, to se sada vec vidi, a ostaje da vidimo da li su se Cavsi zajebali svojim trejdom. No sikiriki brate.
P.S. NEZALAGANJE, malo ti je previsok taj postotoak da Cavsi nece osvojiti titulu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.