Ma brate umoran Monfils, pamuk ga ****reLo je napisao/la:Dobice qrac moj, napravi break i odmah mu ga Rus vrati. Prelezerno nastupa.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma brate umoran Monfils, pamuk ga ****reLo je napisao/la:Dobice qrac moj, napravi break i odmah mu ga Rus vrati. Prelezerno nastupa.
5:2 ma samo treba kukatireLo je napisao/la:Evo opet break, da vidimo sada.
A drug ti izabrao najgore igraca da se kladis na njega. Monfilsu nikada ne znas kako ce i sta, nesto slicno kao FogninireLo je napisao/la:Ja gledam i ne vjerujem.
Da se za kvotu 1.20 ovako znojim - nikad više tenis.
ja ću s te utakmice odigrati više kornera,granica je 9,5 a koeficijent 1,85 jer vidim da je u stranim kladionicama na istu marginu oko 1,65-1,70Pasha_car_aga je napisao/la:Brude, ajde da cujem vase misljenje za utakmicu Atl.M-Real M... dobre su kvote, steta je zaobic ovu tekmu na kladionici?
mislim da će biti neriješeno sa golovima, 1-1 rezultat, X/XPasha_car_aga je napisao/la:Brude, ajde da cujem vase misljenje za utakmicu Atl.M-Real M... dobre su kvote, steta je zaobic ovu tekmu na kladionici?
Svakako sam kontao odigrati cistog X, pa pokusat cu u singlu i ovu tvoju varijantu X/X vrlo moguce da ce se desiti. Gledam kvotu na Juve, pa ovo je stvarno podcjenjivacki, ne igraju protiv Cesene. Uopste me nebi iznenadio X i na toj utakmici, bez golova!zgmiky je napisao/la:mislim da će biti neriješeno sa golovima, 1-1 rezultat, X/XPasha_car_aga je napisao/la:Brude, ajde da cujem vase misljenje za utakmicu Atl.M-Real M... dobre su kvote, steta je zaobic ovu tekmu na kladionici?
Hvala drug, al' do tad ću i otići do grada.zgmiky je napisao/la:Gazija bratko ako ti nitko ne pošalje šaljem ti ja kad dođem s posla, oko 18 ako ti odgovara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.