Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 jan 2009, 20:29

evo i katar nas odbio...sramota ba...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 26 jan 2009, 20:31

Ciro Ciro moj te diro ....bu-ha-ha---bu-ha-ha....

Ma Ciro je legenda..Koliko god da je los i cudan bolji je nego ove nase patriote sto se slomise radeci za Bosnu i za dobrobit BH nogometa..Tipa Ivica Osima, onaj derpe sto vodi crnce dole u Africi, zatim Safet Susic, Hadzikarina i ostali...

Ciro majstore, Bosna je uz tebe...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 26 jan 2009, 20:37

ZELJO DO GROBA je napisao/la:evo i katar nas odbio...sramota ba...
Ko zna sa kim ce mo sada, mozda ni sakim, e tvarno sramota, trebali smo prije dva mjeseca znati ime protivnika, e to samo kod nas ima
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 jan 2009, 20:43

amir je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:evo i katar nas odbio...sramota ba...
Ko zna sa kim ce mo sada, mozda ni sakim, e tvarno sramota, trebali smo prije dva mjeseca znati ime protivnika, e to samo kod nas ima
ma kakva dva mjeseca to se trebalo znati prije 2 godine...al kod nas se sve to u zadnji tren rjesava...mozda necemo nikako ni igrati...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 jan 2009, 20:43

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jan 2009, 21:29

Boske je napisao/la:Ciro Ciro moj te diro ....bu-ha-ha---bu-ha-ha....

Ma Ciro je legenda..Koliko god da je los i cudan bolji je nego ove nase patriote sto se slomise radeci za Bosnu i za dobrobit BH nogometa..Tipa Ivica Osima, onaj derpe sto vodi crnce dole u Africi, zatim Safet Susic, Hadzikarina i ostali...

Ciro majstore, Bosna je uz tebe...
Te velicine su dovoljno pametne da ne zele biti sluge raznim piljarima, alkoholicarima, kriminalcima i samozvanim menadjerima.. Razmisli ubuduce prije nego izvalis ovakve gluposti
nema potpisa

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 26 jan 2009, 21:59

ovo kod nas nije ni pet do 12, ovo je 12 i pet minuta.... :oops:
1942 1983 2001

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 jan 2009, 22:47

Giancarlo je napisao/la:ovo kod nas nije ni pet do 12, ovo je 12 i pet minuta.... :oops:
hehe...slazem se..
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 27 jan 2009, 00:08

Covjek nezna vise sta radi.

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 27 jan 2009, 00:26

pe evo u ovom danasnjem tekstu pise da ciro hoce da isproba par novih stopera i spominje semirvic ,pandza,zrnanovic,saraba i vasilic.pa zar nije ovu dvojicu zadnjih isprobo hebo ga oni u paksu a nigdje se ne spominje trivunovic.nezna se ko nam vise laze i baca prasinu u oci ili ciro ili ovi nasi mediji.a zhamislite ljudi kad dobiju poziv dzeko,misimovic,pjanic,salihovic i ostali pa kad ih treneri pitaju pa protiv koga vi uopste igrate a oni kazu protiv zrinjskog tad ljudima nece nista biti jasno i onda ce ih sigurno pustiti al u qurcu.i tada ce nas spasitelj ciro da upucuje dodatne pozive,e tad ce te viditi jos puno novih saraba,mikelinija i vasilica to ce biti jos veca katastrofa zivi bili pa vidili

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 jan 2009, 00:49

Na pocetku sam ga branio, ali kad malo covijek skonta kako moze taj trener biti dobar u glavi koji kaze da bi prije izabrao Dzeku nego Ibrahimovica.
Svaka cast Edinu, ali Ibra je klasa za sebe, biti najbolji igrac u Italiji, pored Kake i ostalih govori za sebe.
Mislim da bi Ciro u normalnoj zemlji za ovu izjavu dobio odmah uputnicu za ludnicu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 27 jan 2009, 00:53

bh fanatik je napisao/la:pe evo u ovom danasnjem tekstu pise da ciro hoce da isproba par novih stopera i spominje semirvic ,pandza,zrnanovic,saraba i vasilic.pa zar nije ovu dvojicu zadnjih isprobo hebo ga oni u paksu a nigdje se ne spominje trivunovic.nezna se ko nam vise laze i baca prasinu u oci ili ciro ili ovi nasi mediji.a zhamislite ljudi kad dobiju poziv dzeko,misimovic,pjanic,salihovic i ostali pa kad ih treneri pitaju pa protiv koga vi uopste igrate a oni kazu protiv zrinjskog tad ljudima nece nista biti jasno i onda ce ih sigurno pustiti al u qurcu.i tada ce nas spasitelj ciro da upucuje dodatne pozive,e tad ce te viditi jos puno novih saraba,mikelinija i vasilica to ce biti jos veca katastrofa zivi bili pa vidili
Nazalost, imas potpuno pravo! :|

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jan 2009, 01:04

amerosm je napisao/la:Na pocetku sam ga branio, ali kad malo covijek skonta kako moze taj trener biti dobar u glavi koji kaze da bi prije izabrao Dzeku nego Ibrahimovica.
Svaka cast Edinu, ali Ibra je klasa za sebe, biti najbolji igrac u Italiji, pored Kake i ostalih govori za sebe.
Mislim da bi Ciro u normalnoj zemlji za ovu izjavu dobio odmah uputnicu za ludnicu.
Haha... :lol: :lol: :lol:
To je stari lafinas, ne zna ni on sam sta nekad "odvali " ...bombasticne izjave i ost., postale su njegov zastitni znak...vec godinama, decenijama. Ne treba to da te cudi. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 27 jan 2009, 01:11

Ciro nas upropastava i to je cinjenica.

anel_tm87
Kontakt:

Post Postao/la anel_tm87 » 27 jan 2009, 01:41

Ja stvarno ne mogu da vjerujem da nema Stile na spisku...ovaj Ciro nije normalan...takodjer Nadarevic se mora pozvati...nismo mi fudbalska velesila, pa da se mozemo odreci takvih igraca...trenutno nemamo adekvatnu zamjenu za Safeta na poziciji stopera, zato Ciro ne izmisljaj nekakve nizerazredne igrace, nego zovi najbolje koje imamo...kojih je Bgm pravo malo...bar na ovoj poziciji...

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 27 jan 2009, 06:30

Ma ima Ciro svog Hadzihafizbegovica,neka njega zovne u repku(mislio sam samo ovo napisati ali ne mogu,moram jos)......Hadzihafizbegovic=pravi i najbolji(nazalost nije jedini) primjerak Bosnje interesdzije-te glumac(svaka cast kao glumcu)te ministar,te voditelj te sta ti ja znam sta vec ne,nepotizam za udzbenika i obavezan predmet u literaturi...... lik ga pozvao u svoju emisiju(nece pozvati Kodru,Bolu ili Barbareza jer oni su sada "nepopularni",valja iskoristiti svaki medij,tj.medijsko vrijeme i prostor u nasoj napacenoj zemlji-kako se ulizati Ciri i kako tog istog Ciru sto bolje prodati i predstaviti naivnom Bosnji,kao "spasitelja" bh.fudbala itd i tako redom) i velica ga kao da je Ciro sa nasom repkom osvojio Svijetsko prvenstvo!!Ima pobjedu samo protiv Estonije i Armenije ali nas naivni narod(ne svi ali vecina)ga velica,pih,pih i pih.Cemu tolika euforija?Pa ni Luis Aragones,poslije osvajanja EP sa Spanijom nije dozivio tolike ovacije u svojoj zemlji-kao sto je Ciro vec sada dozivio ovacije kod nas,to moze samo kod naseg naivnog naroda.Pa Baka(ma sta mi mislili o njemu)nas je dva puta odveo pred vrata velikog takmicenja,pa Baki smo onda trebali dici spomenik u poredjenju koliko velicamo dvije "Cirine pobjede",tacnije pobjede igraca koji igraju za nasu repku.Vidio sam ja ko je i sta je Ciro,kada je Spaha u tekmi protiv Armenije,kada je nasa repka vec imala rezultat i rijesenu tekmu,sam morao da trazi izmjenu jer je sam i uocio da Ciro hoce da izvrsi zadnju izmjenu,uopste nije mislio na povrijedjenog Spahu nego je Ciro bio vise zauzet sa ulizivanjem publici koja je trazila da u igru ubaci Pjanu(to bi bilo ok da Ciro nije imao igraca na terenu koji je nastupio pod rizikom poslije zeznute operacije prepona),i prije toga sam znao da je Ciro dosao na mjesto selektora iskljucivo iz razloga da spasi glave lesinarima iz saveza,to u vezi Spahe bila mi je samo potvrda ko je i sta je Ciro...........Znam ja nas j... ti nas!! Kodro,Bola(pogotovo Bola legenda) i Barbarez ce uvijek biti u mome srcu i to sve dok budem ziv,a isto cu uciti i svoju djecu o ovim legendama,tu je i Pasic(za sve sto je ucinio za nas fudbal u teskim vremenima,njegova skola fudbala i da ne nabrajam sve,mnogi ga uhljepi ne sljive ni 2 posto ali ima nas koji ga postujemo),Osim,Vedo koji je vec za mene legenda i postujem ga prije svega jer je dobar covjek(pa tek onda kao igraca) i zbog toga sto uvijek istice da voli BiH i da ce je uvijek voljeti bez obzira gdje on zivio i radio i da ne nabrajam sve sada istinske sportske i ljudske gromade,a istinski vjerujem da ima jos Bosanaca i Hercegovaca koji ce uvijek ova imena staviti ispred licemjernog Cire!!!!!!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 27 jan 2009, 07:42

Admir_Sa je napisao/la:Reci da je Berberovic dobar igrac moze samo onaj ko cita avaz i njima vjeruje
Evoooo Bolaaaaa evo golaaaaaaa dosao je na svoje kao i cijelo Bilino Polje(hehe i pitar Baho bi mi pozavidio na ovome,izvinjavam se na ovome jer je ne vezano za Dzemu).....ma kakav Berberovic,kloc od igraca,najgore mi je kada cujem "argument" zasto bi Dzemo trebao da igra u prvoj postavi-citiram"pa on se bori pa on igra srcem",ako je to dovoljno da budes reprezentativac jedne repke,evo onda i mene jer i ja imam srce,a mozete i vi ali "pod uslovom da imate srce".....Dzemo je takticki skroz lose potkovan igrac,sijaset puta u jednoj tekmi ispada,srlja,na njegovoj strani u odbrani puse sa svih strana ,nista bolji nije ni u igri prema naprijed,dovoljno je samo pogledati kako centrira loptu,bolje receno ne centrira,od 20 centarsuteva samo 1-2 ne zavrse iza gol linije,zna mu se "desiti" da neki od njegovih centarsuteva zavrse iza suprotne mu aut linije.......pametnom je i ovo dosta!!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 27 jan 2009, 10:17

majestic je napisao/la:Ja vas pojedince vise uopste nemogu ni shvatiti. Vama je sada Ciro najgori covjek u BH fudbalu. Sta je sa savezom? Protiv njih se vise ne borite? De ne serite vise molim vas. Vi samo trazite razloga da bi mogli nekog klevetati imali za to razlog ili ne. Ja u potpunosti podrzavam Cirine metode o tome sto on trazi nove igrace koji do sada nisu nastupali za na tim. Mi smo se uvjek do sada oslanjali na nase "najbolje" igrace,ali nam to nikad nije donijelo nikakav uspjeh. Sad kad se nesto pocelo raditi,vama to ne odgovara. Sasa Papac je bio anonimus,pa smo ga preko repke stvorili,i vidite gdje je on danas.Zamjeram mu to sto ne igra za BiH,al ga cijenim kao igraca i znam da je odlican igrac. Spahic je takodjer vecu slavu stekao u repki nego u klubu,Damjanovic,Ibricic... Mi moramo traziti jos novih igraca. Vecinu njih mi i neznamo,al ce sigurno iz te vecine bar 5 postati sjajni nogometasi. Ako ih mi ne uzmemo sebi ,"komsije"sigurno hoce.
Cuj "PA SMO GA PREKO REPKE STVORILI"...a jesi glup u pm..nisi ga ti stvorio, ni ja, ni neko drugi..momak je igro i to sigurno ne lose pa je se sam stvorio. Naravno da je preko Repke bio vise u centru paznje, ali nije ti garancija ako stojis na terenu da ce te odma kupiti neki bolji klubovi..treba se dokazati, a on je to uradio i zato je se prodo u Rangerse..ma da siguran da najvecu zaslugu za njegov transfer u Skotsku imaju njegove igre za becku Austriju! Znaci smiri malo hormone, covjek ako nece da igra za repku onda nece..steta za nas ali sta ces, idemo dalje...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 jan 2009, 10:53

geronimo je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Na pocetku sam ga branio, ali kad malo covijek skonta kako moze taj trener biti dobar u glavi koji kaze da bi prije izabrao Dzeku nego Ibrahimovica.
Haha... :lol: :lol: :lol:
To je stari lafinas, ne zna ni on sam sta nekad "odvali " ...bombasticne izjave i ost., postale su njegov zastitni znak...vec godinama, decenijama. Ne treba to da te cudi. 8-)
Ma da, taj covjek je toliko prevtljiv da nikada ne mozes znat da li govori istinu ili laze :mrgreen: . On mozda nekad kaze istinu, ali je stvorio takvu reputaciju da mu covjek nikada ne moze vjerovat. Sasvim je jasno da je ovo izjava imala za svrhu da motivise Dzeku.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 jan 2009, 10:55

lopta je okrugla je napisao/la:Ma ima Ciro svog Hadzihafizbegovica,neka njega zovne u repku(mislio sam samo ovo napisati ali ne mogu,moram jos)......Hadzihafizbegovic=pravi i najbolji(nazalost nije jedini) primjerak Bosnje interesdzije-te glumac(svaka cast kao glumcu)te ministar,te voditelj te sta ti ja znam sta vec ne,nepotizam za udzbenika i obavezan predmet u literaturi...... lik ga pozvao u svoju emisiju(nece pozvati Kodru,Bolu ili Barbareza jer oni su sada "nepopularni",valja iskoristiti svaki medij,tj.medijsko vrijeme i prostor u nasoj napacenoj zemlji-kako se ulizati Ciri i kako tog istog Ciru sto bolje prodati i predstaviti naivnom Bosnji,kao "spasitelja" bh.fudbala itd i tako redom) i velica ga kao da je Ciro sa nasom repkom osvojio Svijetsko prvenstvo!!Ima pobjedu samo protiv Estonije i Armenije ali nas naivni narod(ne svi ali vecina)ga velica,pih,pih i pih.Cemu tolika euforija?Pa ni Luis Aragones,poslije osvajanja EP sa Spanijom nije dozivio tolike ovacije u svojoj zemlji-kao sto je Ciro vec sada dozivio ovacije kod nas,to moze samo kod naseg naivnog naroda.Pa Baka(ma sta mi mislili o njemu)nas je dva puta odveo pred vrata velikog takmicenja,pa Baki smo onda trebali dici spomenik u poredjenju koliko velicamo dvije "Cirine pobjede",tacnije pobjede igraca koji igraju za nasu repku.Vidio sam ja ko je i sta je Ciro,kada je Spaha u tekmi protiv Armenije,kada je nasa repka vec imala rezultat i rijesenu tekmu,sam morao da trazi izmjenu jer je sam i uocio da Ciro hoce da izvrsi zadnju izmjenu,uopste nije mislio na povrijedjenog Spahu nego je Ciro bio vise zauzet sa ulizivanjem publici koja je trazila da u igru ubaci Pjanu(to bi bilo ok da Ciro nije imao igraca na terenu koji je nastupio pod rizikom poslije zeznute operacije prepona),i prije toga sam znao da je Ciro dosao na mjesto selektora iskljucivo iz razloga da spasi glave lesinarima iz saveza,to u vezi Spahe bila mi je samo potvrda ko je i sta je Ciro...........Znam ja nas j... ti nas!! Kodro,Bola(pogotovo Bola legenda) i Barbarez ce uvijek biti u mome srcu i to sve dok budem ziv,a isto cu uciti i svoju djecu o ovim legendama,tu je i Pasic(za sve sto je ucinio za nas fudbal u teskim vremenima,njegova skola fudbala i da ne nabrajam sve,mnogi ga uhljepi ne sljive ni 2 posto ali ima nas koji ga postujemo),Osim,Vedo koji je vec za mene legenda i postujem ga prije svega jer je dobar covjek(pa tek onda kao igraca) i zbog toga sto uvijek istice da voli BiH i da ce je uvijek voljeti bez obzira gdje on zivio i radio i da ne nabrajam sve sada istinske sportske i ljudske gromade,a istinski vjerujem da ima jos Bosanaca i Hercegovaca koji ce uvijek ova imena staviti ispred licemjernog Cire!!!!!!
tako je....baka je uradio dosta za fudbal....pa kad se sjetim one utakmice protiv danse u kopenhagenu....pa tad je ta utakmica bila kao ova protiv spanije....a baka je igro sa spanijom 1:1 i to kad smo ovaj go primili...znaci dodje da je baka pobjedio spaniju...a to ciro nije uspio....pa i muzurovic je izgubio od turske 1:0, a ciro 2:1 i to kad u turskoj reprezentaciji nije bilo 8 standardnih igraca.....ne govorim da je i muzurovicbolji od njega al ovako kad se gleda ima bolje rezultate....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.