Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Celikovac
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la Celikovac » 13 apr 2015, 18:55

On nije otisao jer ga je Zeljo otjerao, vec zato jer je zelio... To mu vi nikad necete halalit. Medjutim vi svoje klupske navijacke traume ostavite za sebe.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 13 apr 2015, 19:05

Vršajević se uvijek može pohvaliti da je zabio gol na najvećoj svjetskoj smotri, a čime se vi možete pohvaliti ? :mrgreen:
Walk on, with hope in your hearts.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 13 apr 2015, 19:11

Celikovac je napisao/la:On nije otisao jer ga je Zeljo otjerao, vec zato jer je zelio... To mu vi nikad necete halalit. Medjutim vi svoje klupske navijacke traume ostavite za sebe.
:rol: :rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 13 apr 2015, 19:15

Celikovac je napisao/la:Ti kazes da nije dovoljno dobar, i ja i ti se apsolutno slazemo u tome. Ali pljuvanje, vrijedjanje, potcjenjivanje? Isto tako ja bi bio presretan da mi raspolazemo s boljim back upom, ali ja ga trenutno ne vidim.
Ivan Martic, samo sto ga je prosli selektor papke ignorisao. Pa i Bicakcic je bolji kao bek da se ne lazemo.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 apr 2015, 20:09

Jedini navijači kojima je ovaj antitalenat mogao nanijeti traume su navijači klubova za koje je on igrao i navijači BiH.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 apr 2015, 22:28

Željooooo je napisao/la:
Celikovac je napisao/la:Cudo jedno koliko upucenosti, zaista za nepovjerovati. A gorak okus ostaje samo navijacima Sarajevskih klubova koje je Vrso odj.ebao u vise navrata pa se stvorio animozitet prema njemu, i to od navijaca koji su poprilicno nebitni za reprezentaciju. Prvi u pljuvanju, bojkotovanju, ogovaranju i pretjeranoj euforiji.
Vrso je igrao na pocetku karijere u Želji i tad se isto moglo vidjeti koliko je ogranicen kao igrac, npr. Stanić je za njega Philipp Lahm. Ima dosta igraca koji su bolji od njega na poziciji koju igra u reprezentaciji, ima Martic, ima Mateo Susic, Mujdža, čak može i Lulić to odigrati u krajnjoj nuždi kao i Bicakcic. Laž je da je ovaj antitalenat odbio Želju, za Sarajevo nisam upucen, da bi te neko odbio moraš mu poslati ponudu, a mi je tom panju nismo poslali nikad. Što se tice Vrsajevica on jedino brzinu ima i to je sve, sve ostale elementarne stvari on ne zna,ne zna primit loptu kako treba, vec se lopta odbije par metara od njega kao od drvo, jednostavno limitiran igrac do bola, nadam se da je Baždarevic to vidio i da ga vec od sljedeceg puta nece biti na spisku reprezentativaca, ni njega ni Anela. U reprezentaciji treba da igraju najbolji igraci a ne igraci poput Avdije, Anela itd..
Ako je ogranicen koji je klinac onda uopste igrao u Zelji, ili ti ga otkud tamo?
Nepotizam, qurcizam sta li je vec po srijedi...a sta po petku?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 apr 2015, 17:53

Avdija kabadahija, suspendovan 4 tekme: http://sportske.jutarnji.hr/kazna-za-vr ... a/1331742/" onclick="window.open(this.href);return false;

Idealna prilika da se izbaci iz repke. :wave:

Hoce li moc platit kaznu? Znamo da Hajduk placa svoje igrace svakog treceg mjeseca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 15 apr 2015, 18:00

Minutica ulazi u 30te :kafa:
HNL je izvozao mnoge igrace pa barem na Istok a ove panja poput Avdije, Tina Svena godinama prodaju :urnebes: minutica..
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 15 apr 2015, 20:09

Kad na ljeto opet ne napravi transfer onda ce vjerovatno biti razlog ova kazna.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 25 apr 2015, 23:07

Bas me zanima koji ce izgovor imati Visca...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 26 apr 2015, 06:08

PapeSusic je napisao/la:
Ljeto 2012. Hrvatski gigant Hajduk potpisuje ugovor s Avdijom. Hrvatski gigant potpisuje ugovor s Svenom koji je pola godine drkao kao rekretivac.. U prvom intervjuu za slobodnu dalmaciju nas buduci princ Sven rece da je njegov zemljak Avdija veoma dobar bek i da je brzu reprezentacije.

Avdija je guran jer je pao dogovor, hajduk ce potpisati ugovor s Svenom a Safvet neka gura Avdiju, nebi li ga tusnuli nekim turcima ili moldavcima.
Ooooo Ilija Cvorovicu, gdje si ti nama, sta ima...morel se kakvih spujuna nafatati?
2012 godina, Tino Sven Susic puni 20 godina a bez ugovora. Nece ga belgijski prvo- i drugoligasi, salje ga babo Sead na probe u drugu i trecu talijansku ligu medjutim nista. **** ga svi...

Januar 2012. godina. Sead Susic salje sina na probu u Hajduk, preko veze. Tino Sven trenira i vrati se u Belgiju, medjutim nista, ni telefonski razgovor (rijeci Seada Susica).
Jarane, nesto sam se ovdje pobrkao u ovome redosledu. Je li prvo isao u Hajduk pa posle dr....o do juna ili je prvo isao u ove treceligaske klubove ili je dr...o dok je bio u tim treceligaskim klubovima na probi. Mislim Januar je na pocetku 2012 ili sam ja stogod pomjesao.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 08 jun 2015, 15:17

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 jun 2015, 15:18

cuj to :eh:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 08 jun 2015, 15:22

Sad ga Middlesbrough moze dovesti bez da placaju odstetu :kafa:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 jun 2015, 15:22

Ha ja, davno sam ja ovdje pisao da on ni u Celik ne moze, onaj mali Burekovic je vec sada Maicon za njega na beku. Jedino da se negdje uglavi kao rezervno krilo.
Sve u svemu, vjerovatno i leti van repke, a karijeru moze zavrsiti u Tosku gdje je i poceo, atomci placu za nji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 08 jun 2015, 15:40

bhsport je napisao/la:
Ha ja, davno sam ja ovdje pisao da on ni u Celik ne moze, onaj mali Burekovic je vec sada Maicon za njega na beku. Jedino da se negdje uglavi kao rezervno krilo.
Sve u svemu, vjerovatno i leti van repke, a karijeru moze zavrsiti u Tosku gdje je i poceo, atomci placu za nji.
Jedno dvije godine se to piše, a Avdo opstaje :rol:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 jun 2015, 17:28

Sheyi je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Jedno dvije godine se to piše, a Avdo opstaje :rol:
fakat. pred svako okupljanje kruže priče da će čovjek da leti iz repke, a on postate jedan od najstandardnijih, čak i Sejo ispade prije njega :urnebes:
naprijed rejal

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 jun 2015, 21:54

Čeka minuticu
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 08 jun 2015, 21:56

Avdija će baciti Benfica sihir ako ga se izbaci iz repke, nećemo više nikud otići.

Avdija zabij ga ko protiv Iranaaaaaaaaaa
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, Mahmalone, Micron, signalidunapark i 40 gostiju.