IlCapitano je napisao/la:The NBA has rescinded Russell Westrook's technical foul on Sunday, allowing him to play against Portland, per league. He has 15 for season.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
IlCapitano je napisao/la:The NBA has rescinded Russell Westrook's technical foul on Sunday, allowing him to play against Portland, per league. He has 15 for season.
Sad procitao. Neka su, bit ce interesantnije, ali predpostavljam da ce se NOP zaliti (ako mogu?).IlCapitano je napisao/la:The NBA has rescinded Russell Westrook's technical foul on Sunday, allowing him to play against Portland, per league. He has 15 for season.
Donnie Darko je napisao/la:Dao mu sudija tehničku zbog nemorala poslije 40. šuta.
Znam druze, samo sam mislio da momci prokomentarisu ko ima kakve sanse za playoff, nista kvote ili slicno, nije malo pomoci na odmet.kad_kako je napisao/la:Ne na ovoj temi o kladionici. Ima tema za to, ili ima PP.
Po cemu je McLemore bolji ili ce biti bolji od Waitersa? U 5 deka imaju sezone, s tim da Waiters ukupno gledajuci ima brojke u karijeri bolje od McLemora. Waiters bust, zavrsit ce u Kini, a ima sezonu skoro pa preslikanu onoj McLemoreovoj. Nidje veze majke mi. Ne znam samo na osnovu cega si zakljucio da je McLemore bolji, odnosno da ce biti bolji od Waitersa? Waiters combo bek/indijanac, a McLemore korektan igracDonnie Darko je napisao/la:McLemore će i biti bolji igrač od Waitersa ako već i nije. Rookie sezona je bila razočaravajuća dok je ove sezone sasvim korektan.
Robinson i Williams su kolosalni bustovi.
MKG je najbolji igrač među svima navedenim, i sigurno bih ga izabrao prije ostalih. Jedan od zahvalnijih igrača u ligi. Ima lošiju reputaciju jer su očekivanja ogromna i nije opravdao pik, ali je dobar igrač.
Waiters je klasični kombo bek/indijanac kakvih ima bruka. Ne znam šta je gore, indijanci kombo bekovi koji su u 95% slučajeva undersized ili tweeneri poput Beasleya ili Williamsa kojih također ima bruka.
Izabrao bih i McLemora i MKG-a prije njega, a vjerujem i većina ljudi.
Problem je sto Waiters ima poremecen sistem vrijednosti u svojoj **** glavi,otprilike sebe vidi kao kombinaciju Kobe Braynt-a i Michael Jordana,i tu lezi problem sto se i vidi,povratne lopte nema,klupa ne dolazi u obzir,kad se lomi skace trazi loptu (to radi konstanto,i u Clevlandu i u OKC)...mrzi me vise da pisem o njemuadriano_leite je napisao/la:Po cemu je McLemore bolji ili ce biti bolji od Waitersa? U 5 deka imaju sezone, s tim da Waiters ukupno gledajuci ima brojke u karijeri bolje od McLemora. Waiters bust, zavrsit ce u Kini, a ima sezonu skoro pa preslikanu onoj McLemoreovoj. Nidje veze majke mi. Ne znam samo na osnovu cega si zakljucio da je McLemore bolji, odnosno da ce biti bolji od Waitersa? Waiters combo bek/indijanac, a McLemore korektan igracDonnie Darko je napisao/la:McLemore će i biti bolji igrač od Waitersa ako već i nije. Rookie sezona je bila razočaravajuća dok je ove sezone sasvim korektan.
Robinson i Williams su kolosalni bustovi.
MKG je najbolji igrač među svima navedenim, i sigurno bih ga izabrao prije ostalih. Jedan od zahvalnijih igrača u ligi. Ima lošiju reputaciju jer su očekivanja ogromna i nije opravdao pik, ali je dobar igrač.
Waiters je klasični kombo bek/indijanac kakvih ima bruka. Ne znam šta je gore, indijanci kombo bekovi koji su u 95% slučajeva undersized ili tweeneri poput Beasleya ili Williamsa kojih također ima bruka.
Izabrao bih i McLemora i MKG-a prije njega, a vjerujem i većina ljudi..
Kobe upravo objavio na twitteru
Wes ima bolju sezonu nego što je Kobe imao sa 26 godina. Wes još nije u prajmu, a prvi je strijelac lige, 4. asistent i najbolji skakač među bekovima.Epidaurus je napisao/la:Ma svaka Wessu cast na karakteru i mentalitetu, pravi Kobeovsko-Jordanski mentalitet. Problem je sto po talentu nije u rangu tih igraca, pogotovo ne Jordanovm.
@Kawhi Durant i Westbrook su dvije razlicite klase igraca, nema ih smisla porediti. Jedan je elita nad elitama ranga prime Kobe, Shaq, Duncan, Garnett, James, Wade i za koju godinu Davis a drugi je rang Curry, Harden, prime Rose, Pierce i slicni igraci.
A mislis da Waiters nece napredovati, da je gotov produkt? Ja se ne bih smio u to kladiti. Ben je bolji suter, dok je Waiters bolji sa loptom i opasniji na ulazu, a ima sve predispozicije da bude jako dobar defanzivac.Donnie Darko je napisao/la:McLemore i Waiters su u biti tu negdje, ali razlika je u tome što je Ben osjetno manja štetočina od Waitersa. Uzima manje šuteva, efikasniji je, i prijetnja je za tri poena (nije još to to, ali napredovat će ne sumnjam). U ovom trenutku razlika između njih dva je jako mala, ali bih uvijek uzeo McLemorea u ekipu upravo iz ovih gore razloga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.