FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislio sam na ove supke sto bi zelili da se igra bez publike !
jel moze neko vec sada mozda postaviti valjani link od BH radija gdje ce bit prenps Zrinjski-Zeljo da ne pitam kasnije kad se stvori guzva opet ( naravno kao i svaki put kad igra LjoZe )
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
[url]mms://media.bih.net.ba/bhradio1[/url]nedaTM87 je napisao/la:jel moze neko vec sada mozda postaviti valjani link od BH radija gdje ce bit prenps Zrinjski-Zeljo da ne pitam kasnije kad se stvori guzva opet ( naravno kao i svaki put kad igra LjoZe )
Evo ti samo zbog tog potpisa

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
heheh normalaŽeljovac je napisao/la:[url]mms://media.bih.net.ba/bhradio1[/url]nedaTM87 je napisao/la:jel moze neko vec sada mozda postaviti valjani link od BH radija gdje ce bit prenps Zrinjski-Zeljo da ne pitam kasnije kad se stvori guzva opet ( naravno kao i svaki put kad igra LjoZe )
Evo ti samo zbog tog potpisa![]()

i hvala za link

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Samo da pozdravim svoju bracu MANIJAKE...
Ljudi ja vas sve volim,ne mogu vam opisati kako sam radostan radi naseg ZELJE...ja dugo godina zivim u Italiji i pratim bas sve oko naseg ZELJE,nikada nisam bio sretniji,jesam mozda one godine kada je Zubanovic uvalio na Kosevu pitarima...
Ne znam vise sta da pisem od dragosti,samo naprijed i nadam se da cu doci na gradski derby na kosevo da proslavimo TITULU zajedno...
Ljudi vi niste svjesni,ali mi smo GIGANTI za sve u BiH,u Italiji nas postuju ljudi a i sire...
Mi moramo biti zahvalni Bogu sto nas je uputio na pravi put...
GRANDE ZELJO....

Ljudi ja vas sve volim,ne mogu vam opisati kako sam radostan radi naseg ZELJE...ja dugo godina zivim u Italiji i pratim bas sve oko naseg ZELJE,nikada nisam bio sretniji,jesam mozda one godine kada je Zubanovic uvalio na Kosevu pitarima...

Ne znam vise sta da pisem od dragosti,samo naprijed i nadam se da cu doci na gradski derby na kosevo da proslavimo TITULU zajedno...

Ljudi vi niste svjesni,ali mi smo GIGANTI za sve u BiH,u Italiji nas postuju ljudi a i sire...
Mi moramo biti zahvalni Bogu sto nas je uputio na pravi put...
GRANDE ZELJO....

INTER SIAMO NOI ! ! !

AYAN je napisao/la:ŽELJO ŠAMPION !!!

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Kako ne shvatate nama je sve jedno publika ili bez publike ove godine zna se Zeljo oba naslova ostali su tu da popune broj klubova u ligi i tako narednih deset godina....FC BAYERN je napisao/la:Mislio sam na ove supke sto bi zelili da se igra bez publike !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Dok o nama misle dobro je
Ja se nesto ne sjecam da je iko spominjao Nijaza u prvom dijelu sezone(!?)valjda nismo bili dovoljno blizu da otmemo nekom nesto,sada kad smo blizu finala kupa i titule koja je postala mozda i realna nakon Prijedora,svima sve smeta,vala nek' smeta,dosta su misevi vodili kolo vratio se macak,mozete svi kovati u zvijezde sve ove klubove za koje navijate i nije me briga,ali kada Željo dobro igra sve bruji o tome,ne mogu sjest na slatko cose da kafu popijem a da ne cujem "Idemol' na tekmu","jes vidio Želje"...a o medijma da ne govorim,pratim ja i medije u RS-u,bogme svaki dan tekst o Želji,te prije tekme,te poslije,te dva nakon tekme da se rezimira s pogledom na slijedecu itd.,a o ovim medijma iz Sarajeva da ne govorim,to nije slucajnost,Željo je klub za raju,prelijepo je bilo gledat syebavanje raje u Prijedoru kada se cita Željin sastav (6 srba 5 nesrba),lijepo je bilo i gledati mrske poglede drotova na tribinu kad cuju "Bravi Milane majstore" itd...
Sve dok neki ne shvate kakav je Željo syebavace se svaki put kad budemo igrali i neka ce!

Ja se nesto ne sjecam da je iko spominjao Nijaza u prvom dijelu sezone(!?)valjda nismo bili dovoljno blizu da otmemo nekom nesto,sada kad smo blizu finala kupa i titule koja je postala mozda i realna nakon Prijedora,svima sve smeta,vala nek' smeta,dosta su misevi vodili kolo vratio se macak,mozete svi kovati u zvijezde sve ove klubove za koje navijate i nije me briga,ali kada Željo dobro igra sve bruji o tome,ne mogu sjest na slatko cose da kafu popijem a da ne cujem "Idemol' na tekmu","jes vidio Želje"...a o medijma da ne govorim,pratim ja i medije u RS-u,bogme svaki dan tekst o Želji,te prije tekme,te poslije,te dva nakon tekme da se rezimira s pogledom na slijedecu itd.,a o ovim medijma iz Sarajeva da ne govorim,to nije slucajnost,Željo je klub za raju,prelijepo je bilo gledat syebavanje raje u Prijedoru kada se cita Željin sastav (6 srba 5 nesrba),lijepo je bilo i gledati mrske poglede drotova na tribinu kad cuju "Bravi Milane majstore" itd...
Sve dok neki ne shvate kakav je Željo syebavace se svaki put kad budemo igrali i neka ce!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
joj ljudi jedva cekam subotu......
jer si jedan jedini jer si nepobjedivi....
jer si jedan jedini jer si nepobjedivi....
- cinclatorTM
- Kontakt:
bravo bravobistrikboy je napisao/la:Dok o nama misle dobro je![]()

Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...
Sve receno sa ovimbistrikboy je napisao/la:Dok o nama misle dobro je![]()

Miševi dosta ste vi kolo vodili , iskoristili ste našu dubiozu u koju smo bili zapali pa ste se malo digli.
Sad se macak vratio i valja opet gledati plavu dominaciju...valja opet po starom, gdje vas na mapi nema niti vas je bilo ikad.
Dok si na dnu, svi te tapšu po leđima i govore Biće bolje...cim se malo izdigneš odmah te ljubomorni vuku na dno i ne daju ti da se izdigneš , samo što sa Željom to tako nece moci

Upravo tako!bistrikboy je napisao/la:Ja se nesto ne sjecam da je iko spominjao Nijaza u prvom dijelu sezone(!?)
sad je sve zaboravljeno kad je zeljo prvi...niko ne misli o: "ne slaganju struke oko kamere", poraz pita kod zrinjskog, ulazak jednog navijaca modrice u teren,golmana olimpika protiv pita, te ovaj penal nedosudjen nad spalevicu i milion drugih stvari!
Samo im treba porucit:
Nastavite budno pratit Zelju!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Svi mrze gigante: U Njemackoj Bayern, u Italiji Juventus, u Spaniji Real, u Francuskoj Lyon i BiH Zelju!Seyo_TM je napisao/la:Upravo tako!bistrikboy je napisao/la:Ja se nesto ne sjecam da je iko spominjao Nijaza u prvom dijelu sezone(!?)
sad je sve zaboravljeno kad je zeljo prvi...niko ne misli o: "ne slaganju struke oko kamere", poraz pita kod zrinjskog, ulazak jednog navijaca modrice u teren,golmana olimpika protiv pita, te ovaj penal nedosudjen nad spalevicu i milion drugih stvari!
Samo im treba porucit:
Nastavite budno pratit Zelju!
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Ne mrze ih radi toga, nego zato sto su to il seljacki il "drzavni" klubovi...nikakve veze sa Zeljom nemaju...Zeljo je omiljen bio u prosloj a i sadasnjoj drzavi
samo sto su sad svi iznenadjeni i primili se na pitarsku ljubomoru... polako, pomirit ce se sa sudbinom uskoro!

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
Ma mi nikad nismo bili jednonacionalni tim. I meni uopste nesmeta ko igra i koje je nacionalnosti samo nek dobro igra jer igraca treba mjeriti po igracem kvalitetu a ne po nacionalnosti i vjeri. I ja mislim da smo mi jedini klub koji takvo nesto moze da ostvari i da sjano funkcionise (kao sto smo i pokazali u dosadasnjem dijelu sezone). Treba jos korigovati neke pjesme kao sto su "ubij srbina" jer mi to jednostavno nesmijemo pjevati zbog igraca, zbog ugleda kluba i ono najvaznije zbog naseg ugleda, ugleda navijaca. BTW: Željo Sretno Večeras Molim Te Bože Da Pobijedi ljoŽebistrikboy je napisao/la:Dok o nama misle dobro je![]()
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ako vec nije rko neko je bio objavio clanak da ce se povecat broj ulaza na jug sto se i uradilo sada imamo 5 ulaza na jug napravila su se dva nova jutros kd sam u skolu poso posto nisam bio razbuden mislio sam da haluciniram ali maloprije sam to potvrdio dva nova ulaza za jug
svoj ti pos'o !
Pitarska sudbina je uvijek bila da budu udbaški Torpedo,to je njihova historija/istorija/povijest i ne mogu je ispraviti,isto kao i činjenicu kako su nastali,od kojih igrača itd.itd.
Kada govorimo o provincijskim klubovima,naravno da će biti ljubomorni na sve ono što je iz glavnog grada,na sve ono što oni nikada nisu imali niti će imati.
To se zove KOMPLEKS MANJE VRIJEDNOSTI!!!
Ali, zaboravimo na sve njih,večeras akBgda proslavimo izlazak na evropsku scenu!!!
Kada govorimo o provincijskim klubovima,naravno da će biti ljubomorni na sve ono što je iz glavnog grada,na sve ono što oni nikada nisu imali niti će imati.
To se zove KOMPLEKS MANJE VRIJEDNOSTI!!!
Ali, zaboravimo na sve njih,večeras akBgda proslavimo izlazak na evropsku scenu!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Moze li mi neko sa sigurnoscu reci da li ce biti uzivo izvjestavanje na radiju sa vecerasnje utakmice?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
zlaya_tm87 je napisao/la:Moze li mi neko sa sigurnoscu reci da li ce biti uzivo izvjestavanje na radiju sa vecerasnje utakmice?
Od 19:05 do 21:00 na BH Radio 1 emisija: "Sport srijedom". Dakle pokrivaju kup vecerasŽeljovac je napisao/la:Imaš uvijek na BH radiju ili(i) Federalnom "Ritam sporta". Prenose svako kolo Premijer lige BiH javljanjima uživo sa stadiona.Hamo je napisao/la:raja gdje bi se moglo gledat ili slušat pošto neću ići na tekmu a nema prenosa na BHT