Za mene se poslije momcilukovog obracanja prica zavrsava

Sad moze biti i kriv,al momcilukova je zadnja i to se postuje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Valjda mu kapiten uzvrati podrskom,trebat ce je i AvdijaGoalgetter je napisao/la:Kolasinac i Nastasic su mu dali podrsku na Facebooku
I Avdija evo citam sada.![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kao covjek iz struke vam mogu reci da su sanse da Spaha provede i dan u zatvoru 1%, a i ovih 1% navodim samo reda radi. Covjek nije nikada prije kaznjavan za ovakvo krivicno djelo, a to je u praksi dosta vazan faktor, a pored toga Njemacki zatvori su sigurno krcati i drzava ce u ovakvim slucajevima radije uzeti Spahi par stotina hiljada iz dzepa nego ga strpati koji mjesec u zatvor i placati mu klopu i smjestaj... Uz to je i priznao (barem javno, a vjerujem da ce i na sudu jer nema bas previse izbora) nedjelo, sto je takodjer olaksavajuca okolnost.Batko je napisao/la:Ako bude pravedan ishod i ako ga budu tuzili, zatvor mu ne gine.....Mada mislim da ce redaru zacepiti usta milioncetom na kontu...
Kabadahiji i jeste mjesto u zatvoru, steta je samo sto niko nije snimio nokautiranje redara na BP u tunelu poslije tekme.,...
Chinaglia je napisao/la:Turska liga je za njega, tamo namještaju rezultate, pucaju iz vatrenog oružja, on bi dijelio šamare, uklopio bi se, a plus što bi igrao LP/LE, bilo sa Galatom ili Besiktasom
Celikovac je napisao/la:Ja mislim da je makar 700 napisano od strane sarajevskih kompleksasa, pljuvaca, i ostalih gnjida zbog kojih bi najradije zapalio vlastiti pasos.invincible1921 je napisao/la:Ja mislim da je od ovih 912 stranica na temi brat bratu 500 o spahicevim skandalima i dogadjajima van terena
To Edin isto ide u MLSJoeCelt je napisao/la:nisam siguran zasto je MLS stavio Spahu na svoju stranicu :?: :!:
http://www.mlssoccer.com/players/bosnia ... mir-spahic
Note: To protect interests of MLS clubs in scouting and negotiations with prospective players, the League office will not publicize the names of players on club discovery lists, nor specify if a discovery claim has been filed on a particular player.
http://pressbox.mlssoccer.com/content/r ... egulations
I Seo ga je podrzao, buduci reis.BozePetra je napisao/la:Da apsolviramo:
1. Spaha ima kratak fitilj i ovo mu je škola.
2. Buraz mu je krele i debelo ga je koštao, i njemu škola.
3. Mi kao navijači ne bismo ni smjeli ni trebali da se naslađujemo kaznom nego da se nadamo da će što prije naći klub jer nam i u reprezentaciji treba.
4. Dobra vijest je Mešin stav - konačno imamo selektora koji prati sve u vezi sa igračima i spreman je da stane iza njih i u ovakvim situacijama.
Valjda nisam previše patetična
To mu je škola kažeš? Hehe, pa nije mu 20 godina pa da je neiskusan i da reaguje neodgovorno...BozePetra je napisao/la:Da apsolviramo:
1. Spaha ima kratak fitilj i ovo mu je škola.
2. Buraz mu je krele i debelo ga je koštao, i njemu škola.
3. Mi kao navijači ne bismo ni smjeli ni trebali da se naslađujemo kaznom nego da se nadamo da će što prije naći klub jer nam i u reprezentaciji treba.
4. Dobra vijest je Mešin stav - konačno imamo selektora koji prati sve u vezi sa igračima i spreman je da stane iza njih i u ovakvim situacijama.
Valjda nisam previše patetična
Trenutno korisnika/ca: denza, Lekqqq1921, MrPink, Normus90, Sheyi, tuzlanskinacin i 35 gostiju.