2014/2015 NBA Sezona

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

andro234
Kontakt:

Re: 2014/2015 NBA Sezona

Post Postao/la andro234 » 13 apr 2015, 17:46

IlCapitano je napisao/la:
The NBA has rescinded Russell Westrook's technical foul on Sunday, allowing him to play against Portland, per league. He has 15 for season.
:clap:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 apr 2015, 17:54

McLemore će i biti bolji igrač od Waitersa ako već i nije. Rookie sezona je bila razočaravajuća dok je ove sezone sasvim korektan.

Robinson i Williams su kolosalni bustovi.

MKG je najbolji igrač među svima navedenim, i sigurno bih ga izabrao prije ostalih. Jedan od zahvalnijih igrača u ligi. Ima lošiju reputaciju jer su očekivanja ogromna i nije opravdao pik, ali je dobar igrač.

Waiters je klasični kombo bek/indijanac kakvih ima bruka. Ne znam šta je gore, indijanci kombo bekovi koji su u 95% slučajeva undersized ili tweeneri poput Beasleya ili Williamsa kojih također ima bruka.

Izabrao bih i McLemora i MKG-a prije njega, a vjerujem i većina ljudi.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 13 apr 2015, 18:16

IlCapitano je napisao/la:
The NBA has rescinded Russell Westrook's technical foul on Sunday, allowing him to play against Portland, per league. He has 15 for season.
Sad procitao. Neka su, bit ce interesantnije, ali predpostavljam da ce se NOP zaliti (ako mogu?).

Nisam gledao tekmu (gledao GoT), sta se desilo kod tehnicke?
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 13 apr 2015, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 apr 2015, 18:18

Dao mu sudija tehničku zbog nemorala poslije 40. šuta.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 apr 2015, 18:56

Donnie Darko je napisao/la:Dao mu sudija tehničku zbog nemorala poslije 40. šuta.
:mrgreen:

Sjetimo se kako je bilo prosli put u Oklahomi :kafa:

slika
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: 2014/2015 NBA Sezona

Post Postao/la JoseMourinho » 13 apr 2015, 19:01

Eh sto me obradovase, ipak gledam večeras tekmu RW vs POR, još ljepota na SK1 :clap:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 13 apr 2015, 19:04

Momci, znam da ne volite kladionicu na ovoj temi ali moze li neko napisati kratko kome sta treba veceras i opcenito u ove zadnje dvije tekme za playoff. Gledao sam i sam ali nesto mi je sve ovo komplikovano.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 apr 2015, 19:06

Ne na ovoj temi o kladionici. Ima tema za to, ili ima PP.
Postovanje treba zaraditi.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 13 apr 2015, 19:12

kad_kako je napisao/la:Ne na ovoj temi o kladionici. Ima tema za to, ili ima PP.
Znam druze, samo sam mislio da momci prokomentarisu ko ima kakve sanse za playoff, nista kvote ili slicno, nije malo pomoci na odmet.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 apr 2015, 19:40

Donnie Darko je napisao/la:McLemore će i biti bolji igrač od Waitersa ako već i nije. Rookie sezona je bila razočaravajuća dok je ove sezone sasvim korektan.

MKG je najbolji igrač među svima navedenim, i sigurno bih ga izabrao prije ostalih. Jedan od zahvalnijih igrača u ligi. Ima lošiju reputaciju jer su očekivanja ogromna i nije opravdao pik, ali je dobar igrač.

Waiters je klasični kombo bek/indijanac kakvih ima bruka. Ne znam šta je gore, indijanci kombo bekovi koji su u 95% slučajeva undersized ili tweeneri poput Beasleya ili Williamsa kojih također ima bruka.

Po cemu je McLemore bolji ili ce biti bolji od Waitersa? U 5 deka imaju sezone, s tim da Waiters ukupno gledajuci ima brojke u karijeri bolje od McLemora. Waiters bust, zavrsit ce u Kini, a ima sezonu skoro pa preslikanu onoj McLemoreovoj. Nidje veze majke mi. Ne znam samo na osnovu cega si zakljucio da je McLemore bolji, odnosno da ce biti bolji od Waitersa? Waiters combo bek/indijanac, a McLemore korektan igrac :tokralju: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 13 apr 2015, 19:41

Da je bilo ko drugi onako napravio 16 tehnicku, nikad ne bi ponistili. :lol: :roll:

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 13 apr 2015, 20:42

adriano_leite je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:McLemore će i biti bolji igrač od Waitersa ako već i nije. Rookie sezona je bila razočaravajuća dok je ove sezone sasvim korektan.

Po cemu je McLemore bolji ili ce biti bolji od Waitersa? U 5 deka imaju sezone, s tim da Waiters ukupno gledajuci ima brojke u karijeri bolje od McLemora. Waiters bust, zavrsit ce u Kini, a ima sezonu skoro pa preslikanu onoj McLemoreovoj. Nidje veze majke mi. Ne znam samo na osnovu cega si zakljucio da je McLemore bolji, odnosno da ce biti bolji od Waitersa? Waiters combo bek/indijanac, a McLemore korektan igrac :tokralju: .
Problem je sto Waiters ima poremecen sistem vrijednosti u svojoj **** glavi,otprilike sebe vidi kao kombinaciju Kobe Braynt-a i Michael Jordana,i tu lezi problem sto se i vidi,povratne lopte nema,klupa ne dolazi u obzir,kad se lomi skace trazi loptu (to radi konstanto,i u Clevlandu i u OKC)...mrzi me vise da pisem o njemu
I ne moze u isti kos sa MKG....MKG radi ogromnu razliku u ekipi,jako je kostistan,ima srce sampiona,timski igrac itd
Napisao sam ranije negdje ovdje i to potpisujem i sada,Waiters bi bio najsretniji u ekipi koja bi imala 10 pobijeda a da on zabija 20+ uz 38% suta...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 13 apr 2015, 20:52

slika
Kobe upravo objavio na twitteru :mrgreen: :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 apr 2015, 20:55

McLemore i Waiters su u biti tu negdje, ali razlika je u tome što je Ben osjetno manja štetočina od Waitersa. Uzima manje šuteva, efikasniji je, i prijetnja je za tri poena (nije još to to, ali napredovat će ne sumnjam). U ovom trenutku razlika između njih dva je jako mala, ali bih uvijek uzeo McLemorea u ekipu upravo iz ovih gore razloga.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 apr 2015, 21:06

Epidaurus je napisao/la:Ma svaka Wessu cast na karakteru i mentalitetu, pravi Kobeovsko-Jordanski mentalitet. Problem je sto po talentu nije u rangu tih igraca, pogotovo ne Jordanovm.

@Kawhi Durant i Westbrook su dvije razlicite klase igraca, nema ih smisla porediti. Jedan je elita nad elitama ranga prime Kobe, Shaq, Duncan, Garnett, James, Wade i za koju godinu Davis a drugi je rang Curry, Harden, prime Rose, Pierce i slicni igraci.
Wes ima bolju sezonu nego što je Kobe imao sa 26 godina. Wes još nije u prajmu, a prvi je strijelac lige, 4. asistent i najbolji skakač među bekovima.

Šta je to Kevin uradio bez Westbrooka da možemo reći da je elita nad elitama i da je klasa iznad njega? Prošle godine nakon onakve povrede Wess je bio lider Oklahome u PO i da nije bio na onom nivou vjerovatno mi im Spursi spucali metlu. Ovo što sada on ima je teški užas od ekipe. I ono da je samo Ibaka tu sad bi sigurno bio ispred Mavericksa. Drugi najkorisniji igrač trenutno mu je Adams, a i on je propustio bruku utakmica.
Kevin se stalno trpa u isti koš s LeBronom, a razlika između njih dvojice je ko između prajm Kobea i prajm Ray Allena. Ne mogu se porediti.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 13 apr 2015, 21:12

Uvijek radije u ekipu biram igraca koji zna koja mu je uloga i koji su mu limiti nego idiota i debila poput Waitersa koji je bolno neefikasan igrac. McLemore je vec sad bolji suter za 3 nego sto ce Waiters ikad bit i s podizanjem igre u odbrani i daljnjim napretkom u sutu, postat ce skroz korektan 3&D igrac. Waiters ce do kraja karijere bit idiot uvjeren da je najbolji igrac svijeta.

Btw od MKG se nikad i nije ocekivalo da bude neka zvijer, igracina nego igrac tipa Gerald Wallace, znaci odbrambena zvijer sa skromnim napadackim arsenalom. On je vec odlican odbrambeni igrac i kroz vrijeme ce postajat samo bolji na oba kraja parketa. Nikad nece bit neki superstar al vrhunski odbrambeni i neki pomocni igrac u napadu sa ogranicenom rolom sigurno hoce.

@Kawhi nakon prve recenice sam prestao da citam tvoj post, treba imat zanimljiv mentalni sklop pa takvu glupost izjavit.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 apr 2015, 21:22

Pa uporedi ih slobodno. To je prva godina u kojoj Kobe ima svoju ekipu. Statistički, a i što se tiče pobjeda ekipe je slabiji od Russa ove sezone.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 apr 2015, 21:58

Donnie Darko je napisao/la:McLemore i Waiters su u biti tu negdje, ali razlika je u tome što je Ben osjetno manja štetočina od Waitersa. Uzima manje šuteva, efikasniji je, i prijetnja je za tri poena (nije još to to, ali napredovat će ne sumnjam). U ovom trenutku razlika između njih dva je jako mala, ali bih uvijek uzeo McLemorea u ekipu upravo iz ovih gore razloga.
A mislis da Waiters nece napredovati, da je gotov produkt? Ja se ne bih smio u to kladiti. Ben je bolji suter, dok je Waiters bolji sa loptom i opasniji na ulazu, a ima sve predispozicije da bude jako dobar defanzivac.

@ozy, da li sam ja stavljao Waitersa u isti kos sa Waitersom? Procitaj prije nego citiras i krenes odgovarati. MKG sam naveo kao nekog ko je usao na draft kao drugi pick, a ko je jako malo ili uopste nije napredovao. Dosao je u ligu kao dobar defanzivac, jaka atleta, kao timski igrac, ima srce sampiona itd. itd. odnosno neko ko je mogao biti zvijezda na osnovu fizickih predispozicija, a jedino sto je uspio popraviti, sto se tice napada, je zapravo izbacaj, koji je bio katastrofalan, a sada je manje katastrofalan. Srce sampiona i leadership se ne vidi, jer mu je ekipa van playoffa, a ne znam nesto koliko ima sampiona a da nisu usli u playoff.

Btw. svi ti igraci su meni jako dragi, jer sam imao priliku da pogledam mnostvo utakmica jer mi je ekipa bila u lutriji i svaki od njih je bio potencijalni pick Cavsa. Ono sto zelim reci je da je jako rano suditi o njima. Svi nesto glume kao da znaju sta je Waitersu u glavi, a u biti sutra moze eksplodirati, jer je lik fakat talentovan. Eto, sada mi nije u ekipi, ali i dalje stojim iza svake napisane rijeci o njemu. Previse sam njegovih utakmica gledao da bih ga tako rano opisao. Isto sam uvijek ponavljao za Kyriea, pa eto sada svi imaju priliku vidjeti koliko je napredovao i o kakvom igracu je rijec. Neko sazrije rano, neko kasno, samo je pitanje vremena.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 apr 2015, 22:18

Waiters je otpao iz onakve ekipe Cavsa da je upola dobar koliko neki misle nebi ga pustili da ide

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 13 apr 2015, 22:39

A Kobe te sezone igro s levatinama dok je RW ove sezone imo Ibaku dobar dio sezone a i Duranta 20-ak tekmi. Njih dvojica sami vrijede vise nego cijeli tadasnji roster Lakersa bez Kobea

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.