Ne mozes vezati 2 dana nema sanse.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Gost gol 1,9 i vise kartona gradski derbi je ipakzgmiky je napisao/la:ova utakmica u valenciji bi mogla ponuditi svašta, gledam h2h i stanje na tablici, gradski derbi, sudac koji voli mahati
valencia bez 4 izuzetno bitna igrača
baš se spremam pisati na glavnoj temi gost daje, kod mene 1.80 i to je value bet, mislim da će "gosti" skupo prodati kožuInterista je napisao/la:Gost gol 1,9 i vise kartona gradski derbi je ipakzgmiky je napisao/la:ova utakmica u valenciji bi mogla ponuditi svašta, gledam h2h i stanje na tablici, gradski derbi, sudac koji voli mahati
a gori im uz to pod nogama gdje bolje vratiti samopouzdanje nego u derbijuzgmiky je napisao/la:baš se spremam pisati na glavnoj temi gost daje, kod mene 1.80 i to je value bet, mislim da će "gosti" skupo prodati kožuInterista je napisao/la:Gost gol 1,9 i vise kartona gradski derbi je ipakzgmiky je napisao/la:ova utakmica u valenciji bi mogla ponuditi svašta, gledam h2h i stanje na tablici, gradski derbi, sudac koji voli mahati
prije 4-5 godina sam prvi na faksu koristio sofu score.. čovječe, koja je pomama nastala kad su ljudi shvatili koliko je moćna aplikacija.Janez je napisao/la:Za raju koja voli mobilne aplikacije za klađenje i rezultate ako neki nisu upoznati Sofa Score preporuka stvarno je extra stvar ovo što danas koristim.![]()
Stavis utakmicu u favorite i onda cekas notifikaciju da zazvonibevanda4 je napisao/la:prije 4-5 godina sam prvi na faksu koristio sofu score.. čovječe, koja je pomama nastala kad su ljudi shvatili koliko je moćna aplikacija.Janez je napisao/la:Za raju koja voli mobilne aplikacije za klađenje i rezultate ako neki nisu upoznati Sofa Score preporuka stvarno je extra stvar ovo što danas koristim.![]()
al sada su sve slične, koju god da skinete dobra je za ono što treba.
Neka druže da ne urekneš imaju još valencia i liverpool da završeConsigliere je napisao/la:Oj dobrih rezultata, sta je ovo?
Ako dobiju klade su ga ispusile da valja..madridista4ever je napisao/la:Neka druže da ne urekneš imaju još valencia i liverpool da završeConsigliere je napisao/la:Oj dobrih rezultata, sta je ovo?
Hahaha neka neka i zbog raje što je igrala dvicu na kladionici, a i zbog tabele da se zakuha do kraja. Čestitam brate i drago mi je što put nije bio uzalud.DrustveniParazit je napisao/la:@Janez brate ipak Sarajevo pobijedi, to izgleda kad svi natrpaju na njih oni sje*u a kad malo raje igra oni dobiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.